Românii spălați pe creier, #DIASPORA și #REZIST au știut că dl Klaus Iohanis a comis aceste fapte ….


Lovitură totală pentru Klaus Iohannis! S-a aflat ce i se ...

DE CE ați mai VOTAT cu el ????
Dacă participa la dezbatere HOȚUL de CASE era întrebat :

1.- Ati renuntat la datoria istorica a Germaniei fata de Romania asa cum mentioneaza editorialistul Ziuanews Radu Golban, care argumenteaza cu documente ce atesta ca statul condus de Angela Merkel ne datoreaza aproape 19 miliarde de euro.

2.- In baza unei solicitari scrise de Compania austriaca Schweighofer Holzindustrie ati retrimis legea aprobata de Parlament, solicitand scoaterea din lege a pragului de 30% motivand ca legea ar fi de natura sa limiteze concurenta si sa creeze pe piata avantaje arbitrare ignorand cu premeditare protejarea fondului forestier national, denumit metaforic „aurul verde al Romaniei”

3.- Sunteti membru al Organizatiei Progresiste ‘European Council of Foreign Relations’ un Think-Tank fondat de GEORGE SOROS” si condus de Carl Bildt.”

Active News” arata ca ati incalcat GRAV, Constitutia Romaniei: „In timpul mandatului, Presedintele Romaniei.. nu poate indeplini nici o alta functie publica sau privata”.

4.- Cum se explica si pentru care fapte ati fost decorat de puteri straine, astfel:

2006: Crucea Federala de Merit a Germania

2007: Cavaler al Ordinului National Steaua Romaniei

2008: Ordinul National Italian – Steaua Solidaritatii Italiene

2009: Ofiter al Ordinului de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg

2009: Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” din partea Austriei

2009: Ofiter al Coroanei Belgiene

2011: Cavaler al Ordinului National al Romaniei „Pentru Merit”

2014: Diploma si medalia Steaua de Onoare a Federatiei Sasilor Transilvaneni

2014: Crucea de Ofiter al Ordinului de Merit al Germania

2016: Ordinul Republicii

2016: Ordinul Vulturul Alb

5.- Daca in anul 2017 ati fost decorat cu medalia Sf. Gheorghe din Dresda- Germania pentru contractul de achizitionare de armament fara aprobarea Parlamentului din Romania si fara licitatie, in valoare de 1,9 miliarde de EURO.

6.- Recunoasteti ca, in conformitate cu motivarea Deciziei civile nr. 310/R, din 30 iunie 2005 a Curtii de Apel Brasov s-a anulat Certificatul de mostenitor ca fiind obtinut pe baza de documente false.

Trei escroci (Bastea Ioan, Iohanis Carmen Georgeta si Lazurca Georgeta) au obtinut prin instigare la fals si uz de fals doua imobile masive in centrul Sibiului in anul 1999, dupa ce esuasera intr-o alta tentativa, din anul 1997, cu un testament olograf declarat fals la expertiza grafologica.

7.- Recunoasteti ca impreuna cu sotia, Carmen Johanis vati implicat si facilitat prin influenta, infierea a trei copii din localitatea Rasinari, unei Familii- Lalande din Canada? Conform unor vesti alarmante trimise de un preot canadian de origine romana in primavara anului 1997, confirma zvonul ca acestia copii au fost vanduti la granita de familia Lalande pentru trafic de organe.

8.- Recunoasteti ca marele istoric Ioan Scurtu va inaintat o cerere de anulare a sentintei din 2007, rezultat al unui sir de complicitati, care a repus in drepturi o organizatie hitlerista

„Prin decretul-lege din 21 noiembrie 1940 — semnat de generalul Ion Antonescu a luat fiinta Grupul Etnic German (GEG) din Romania, organizatie care avea la baza ideologia national-socialista promovata de Adolf Hitler”.

In data de 26 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic si consilier local FDGR), in calitatea sa de presedinte al organizatiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din Romania (F.D.G.R.), a depus la Judecatoria Sibiu o Cerere de chemare in judecata impotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (seful lui Klein in F.D.G.R., Iohannis fiind presedintele organizatiei la nivel national!) si Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absoluta la acea data, 16 consilieri (printre care si „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. Iata ce cerea Hans Klein in actiunea civila depusa la Judecatoria Sibiu: „Va rugam sa constatati calitatea de succesor in drepturi al organizatiei noastre fata de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adica, sa priceapa toata lumea,recunoasterea in mod oficial, fara echivoc, a continuarii doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German nu doar in Romania, ci pe intregul continent european, inaintea si pe parcursul desfasurarii celui de al Doilea Razboi Mondial”

9.- Recunoasteti ca actionati prin orice mijloace pentru desfiintarea SIIJ vizand stoparea continuarea cercetarilor,asupra celor doua judecatoare din Sibiu care au emis o hotarare judecatoreasca prin care se recunoaste calitatea de succesor in drepturi al organizatiei F.D.G.R fata de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adica, recunoasterea in mod oficial, fara echivoc, a continuarii doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German.

10.- Recunoasteti ca urati Romania si poporul roman si ca singurul scop al activitatilor desfasurate consta in distrugerea teritoriala, dezbinarea poporului roman si dezmembrarea Romania ca stat unitar, ca factor de destabilizare si de expansiune regionala.In acesti 5 ani de mandat cate vizite ati facut in Republica Moldova.

11.- Cum ati reusit sa vindeti resursele de gaze naturale din Marea Neagra in conditii total dezavantajoase pentru Romania. Analistul politic Sorin Rosca Stanescu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis a oferit la Washington gazele naturale din Marea Neagra fara sa primeasca in schimb ceva concret din partea omologului sau american, Donald Trump”.

Alin Dan
Acest articol a fost publicat în POLITICA(Iohanis), ROMANIA(miscarea rezist), ROMANIA-DIASPORA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Românii spălați pe creier, #DIASPORA și #REZIST au știut că dl Klaus Iohanis a comis aceste fapte ….

 1. kluria zice:

  r încă nu pricepe nimeni că nu există nici o datorie de război de înapoiat !?
  Cum naiba uita toată lumea că de fapt Ro a fost aliatul Germaniei !!!
  Și că târziu la spartul târgului au întors armele împotriva lor..!!
  Nici Grecii nu au primit nimic..! Datoria asta s-a dus după Tezaurul de la Ruși..!!!
  Iar la.restul întrebărilor ce-i drept nerostite nici măcar de jurnaliștii aleși pe sprânceană răspunsul ar fi fost : Spre gh
  inionul vostru, pentru că merit !!

  Apreciază

  • Citadela zice:

   Corect Kluria
   Oricum poporul roman a fost dintotdeuna ciuca batailor, fara nici o putere de decizie, la fel cum nu a putut alege nici pe monarhii germani care s au intronat cu tupeu si fara probleme.

   Apreciat de 1 persoană

   • gigirupicreta zice:

    Ba pardon pe unde i am prins i am batut cam pentru o suta de ani! Bre am prins si un strabunic in viata care a luptat la Mărăști, Mărășești și Oituz…..erau numa izmene…dac aveau echipament complet sabinul nu mai freca mangalul pe acilea… nu mai avea urmasi ! Da mai stie sabinul ce bataie luara prietini ei pe o trecatoare in caucaz!Si chiar nu ma doare cont(am scris anumea ca sa se scandalizeze frati jderi) de acutualii conducatori

    Apreciază

 2. neicaion zice:

  Toți cei ce cred că johanis a câștigat alegerile prin votul liber exprimat al românilor, sunt spălați pe creier, cei care mai au așa ceva, la o populație de 19 milioane de oameni, conform statisticilor, avem 18,5 milioane persoane cu drept de vot, conform sts.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.