După 30 de ani de jaf securist, în care securiștii au distrus fabricile, au defrișat pădurile și au adus trupele SUA/NATO, România a ajuns la fundul sacului.


Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Mafia instituțiilor de forță funcționează excelent în slujba acestui guvern, inclusiv cu scoaterea a sute de influenceri, care fac apologia sclaviei, așa cum ieri făceau apologia legalizării prostituției sau a distrugerii economiei naționale.

Securiștilor nu le pasă, ei își numără banii primiți pentru facilitarea exportului de sclavi și pentru propagandă, în timp ce se amuză copios privind la TV reacțiile populației la ordonanțele militare.

Sclavii sunt adunați ca vitele, înregistrați, amprentați, fotografiați, li se verifică dentiția, trecutul, alte probleme care ar putea să îi facă incapabili pentru stăpân, după care sunt înghesuiți în avioane și transportați către plantații.

Serviciile secrete din România au asigurat derularea acordului pentru exportul de sclavi, cu încălcarea legii, așa cum știu ele cel mai bine.

Nici un cuvânt despre copiii acestor oameni, despre familiile lor, despre drepturile lor. Capitalismul nu permite sensibilități naive, capitalismul înseamnă târg, iar dacă nu ajungi când trebuie, “ghinion”!

Își vinde locuitorii satelor, așa cum vinde soldați sau minorii pentru prostituție, însă acesta este doar începutul unui proces social, care va conduce în final la justificarea muncii forțate și la confiscarea motivată a tuturor drepturilor. Sclavagism.

În ce familii și cu ce fel de părinți au crescut cei care își pot vinde populația atât de ușor, fără dileme și fără regrete?!”

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Crimele Mafiei Globaliste). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.