UE alocă 500 miliarde euro. Perfect! Doar că România nu primește nimic!


Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Terminați cu starea voastră de urgență criminalilor de la PNL care îi oferă lui lohannis putere să distrugă România”

Primesc doar tarile din zona euro, atât! Fanaticilor care vă luați lumina de la UE?? Ce aveți de comentat?? Wernere?? Nu pui și tu o pila la Merkal, să primească și România niște firimituri? Măcar pentru ca zilele astea, romanii noștri, pleacă la munca în Germania, ca niște sclavi! Auzi Wernere?? Poate oprești și stoparea defrișărilor pădurilor acum! Poate vorbești cu prietenii tai austrieci?? Ce?? Nu te bagi? De ce? Ca ești omul lor?

Cred că multă lume este de acord cu faptul că guvernul lui Iohannis este unul dintre cele mai slabe şi incompetente guverne pe care le-a avut vreodată România, cu rezultate catastrofale în doar câteva luni. Ce vor activiştii neoliberali pentru poporul român? Făcând un rezumat, constatăm că, dacă România ar fi în totalitate aşa cum îşi doresc ei, românii ar munci pe din ce în ce mai puţini bani, plătind din ce în ce mai mult pe taxe şi tot felul de cheltuieli, deoarece „nimic nu e gratuit“, ar trebui să plătească taxe chiar şi atunci când nu realizează venituri. Exact ca în perioada regimului Băsescu-Boc!

România ocupată de puteri străine

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Crimele Mafiei Globaliste). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la UE alocă 500 miliarde euro. Perfect! Doar că România nu primește nimic!

  1. Romică zice:

    Ticăloșie fără margini acest individ de la Cotroceni care a acaparat puterea astăzi.
    Mai romani, treziți-va odată ca ne lasă fara nimic, individul asta, foar niște sclavi moderni ai secolului al XXI -le-a sa-i culeagă lui Merkel, sparanghelul.!!!! Cât de ipocrit pot fi acești lideri, la început ca nu și nu , nu au ce cauta romanii și apoi dintr-i data se deschide Poarta Raiului și pot sa meargă in Germania , in loc ca statul sa-i folosească in ainfradreucrura, agricuktura, construcții este o nevoie urgentă de forța de munca.!!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.