CUMPĂRĂ FABRICAT ÎN ROMÂNIA.


Cumpără Fabricat în România

După criza sanitară va urma o criză economică. Severă. A şi început, pentru că stau închise magazinele, hotelurile, restaurantele, transporturile.

Multe fabrici sunt şi vor rămâne închise, poate se vor închide şi altele.

Sunt oameni care vor rămâne pe drumuri.

Sunt oameni care se vor întoarce din străinătate pentru că nu mai au unde lucra, şi vor fi la rândul lor pe drumuri.

Nu vor mai fi bani pentru şcoli, spitale, străzi, pensile părinţilor şi bunicilor noştri.

Dar lucrurile nu trebuie să se întâmple aşa. Stă în puterea ta să schimbi acest scenariu. Stă în puterea noastră să întoarcem din drum pierderile de locuri de muncă, să deschidem fabricile, magazinele, hotelurile, restaurantele, transporturile.

Fă-ţi un obicei. Cumpără Fabricat în România, în fiecare zi, oricât de mic ar fi acel lucru. Un kilogram de mere. O conservă de murături. O masă pentru casă ta, o cutie de vopsea pentru casă ta. Măştile şi produsele dezinfectante de care de acum înainte vei avea nevoie. O cămaşă, o pereche de pantofi. O carte. Orice.

Asta este solidaritatea de care noi românii trebuie să dăm dovadă. E un altfel de a dona, ne donăm banii într -o investiţie pentru a relansa economia României. Devenim acţionari la viitorul ţării care ne va da, la schimb, un viitor pentru noi.

Uită-te pe etichetă şi asigură-te că este Fabricat în România. Chiar şi dacă este mai scump, Cumpără Fabricat în România. Fii sigur că se declanşează o reacţie în lanţ la capătul căreia unul sau mai multe locuri de muncă sunt salvate. Mai mult, cu fiecare lucru cumpărat din nou şi din nou, se vor crea locuri de muncă. Poate chiar pentru un membru din familia ta, pentru un prieten, pentru o cunoştinţă. Şi banii care circulă vor rămâne în România pentru şcoli, spitale, străzi, pensii.

Poate nu îţi vine să crezi, dar chiar este aşa de simplu. Încearcă începând de mâine, şi fă -o în fiecare zi, Cumpără Fabricat în România în fiecare zi. Ai de acum încolo în fiecare zi şansă să dai României un alt scenariu, o altă direcţie, un alt viitor.

 

Acest articol a fost publicat în ROMANIA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la CUMPĂRĂ FABRICAT ÎN ROMÂNIA.

  1. Citadela zice:

    Corect, dar mai intii trebuie sub presiunea foametei si a lipsurilor care este inca in larg precum un tzunami, sa dea smecherii astia drumul la vinzarile in fata portii, nesanctionate pe strada, macar in zonele rurale, asa cum fac in Bangladej, India….si or s o faca de frica…or sa dea drumul!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.