La farmacia ministrului sănătăţii, Nelu Tătaru, se vând măşti sanitare la suprapreţ şi fără bon fiscal


Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, posibil text care spune „Afaceri liberale Farmacia ministrului sănătății, Nelu Tătaru, vinde măști sanitare la suprapreț și fără bon fiscal”

În vremurile în care medicii se chinuie cu #măști refolosite sau nu dispun deloc de ele în spitalele prost dotate de Ministerul Sănătății, când oamenii au rămas fără bani și nu-și pot procura măști, cineva face afaceri generoase din #speculă.

Acesta este Ministrul Sănătății, care prin farmacia lui, vinde măști la #suprapreț și fără bon fiscal, așa cum arată o investigație a publicației online BZI.ro (Bună Ziua Iași) care poate fi consultată accesând acest link – https://www.bzi.ro/exploziv-la-farmacia-ministrului-sanatatii-nelu-tataru-se-vand-masti-sanitare-la-suprapret-si-fara-bon-fiscal-video-3927760.

Cum are acces #farmacia ministrului Sănătății la echipamente medicale atât de necesare în spitalele din România și cum își permite să le vândă la suprapreț și fără bon? Acestea sunt întrebările la care minstrul ar trebui să răspundă imediat‼️

Nu mai vorbim de averea acestuia, mașină, vilă (evaluată la 500.000 de euro) care sunt camuflate prin patrimoniul firmei SC Crataegus Pharma SRL.

Kathy Nicolae

 

Dezvăluiri incendiare despre mafia din sistemul de sănătate, patronata de ministrul Nelu „Apendicită” Tătaru! În cea mai mare parte a farmaciilor din România exista o lipsă acută de măşti! Oamenii sunt disperaţi, cererea este uriaşă, iar preţurile au explodat! Speculanţii profita în această perioadă de disperarea oamenilor şi au umflat preţurile la mănuşi şi măşti! La redacţia Cotidianului Bună Ziua Iaşi a ajuns un videoclip care dezvăluie fața neştiuta publicului a lui Nelu „Apendicită” Tătaru

Mult mai grav este faptul că unul dintre aceşti speculanţi este chiar ministrul Sănătăţii, Nelu „Apendicită” Tătaru. Soţia acestuia are o farmacie în Huşi, Crataegus Pharma, iar aici măştile se vând la preţul de 15 lei (când la toate farmaciile o mască nu costă mai mult de 5-6 lei, iar pe emag sau Altex, o mască are valoarea de 3,5-4 lei). Mai mult decât atât, preţurile au fost şi mai mari, o mască vânzându-se chiar şi cu 18 lei la farmacia lui Nelu Tătaru.

În farmacia unui ministru se face evaziune fiscală

O filmare făcută cu camera ascunsă dovedeşte faptul că la farmacia lui Nelu Tătaru o mască se vinde la preţul de 15 lei, iar farmacista refuza să elibereze bon fiscal. „Ne pare rău, pentru măşti nu vă putem oferi bon fiscal”, spune farmacista clientului care a cumpărat 4 măşti, pe care a dat 60 de lei, fără să primească bon fiscal! Este revoltător ca în farmacia unui ministru să se facă evaziune fiscală! Peste toate, se naşte întrebarea, cum de majoritatea farmaciilor din România nu au măşti la vânzare, iar taman la Huşi, în farmacia deţinută de soţia ministrului Sănătăţii exista stocuri întregi de măşti la vânzare! Oare nu cumva măştile din farmacia lui Nelu Tătaru sunt luate din stocurile Ministerului Sănătăţii şi tocmai de aceea nu poate elibera bon fiscal pentru ele?
Autorităţile statului, Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor şi inspectorii de la Fisc ar trebui să descindă într-un control în farmacia lui Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătății trebuie demis de urgență!

După aceste dezvăluiri, ar trebui ca premierul Ludovic Orban să-l demită pe ministrul Sănătăţii, Nelu „Apendicită” Tătaru! Sau cu banii din vânzarea de măşti la suprapreţ şi fără bon fiscal va fi cumpărată şi tăcerea premierului Ludovic Orban şi a preşedintelui Klaus Iohannis? Aşa se explică de ce cei din Vaslui spun că Nelu Tătaru şi-a plătit postul de ministru sau pe cel de preşedinte al Organizaţiei Judeţene de la PNL, din banii negri pe care-i face la farmacie.
Oare preşedintele Klaus Iohannis ce are de spus despre tunurile date de guvernul Ludovic Orban? Ar fi invidios până şi Liviu Dragnea pe combinaţiile făcute de liberali! După starea de urgenţă, vor ieşi la iveală toate aceste tunuri date de camarile liberala şi este de aşteptat ca procurorii de la Direcţia Naţională Anticorupţie să intervină în forţă şi să facă ordine!

Discuţie client – farmacista de la Crataegus Pharma, din Huşi, judeţul Vaslui

Clientul: Daţi-mi o cutie de paracetamol! Măşti, aveţi?
Farmacista: Da, 15 lei.
Client: Îmi puteţi da şi un bon?
Farmacista: Pe măşti nu am cum. Numai pe paracetamol. Deci chiar nu am cum.
Client: Mai daţi-mi încă două măşti!
Farmacista: Îmi pare rău, chiar nu am cum să vă dau bon.
Client: Mulţumesc, la revedere!

https://www.bzi.ro/

–––––––

Chirurgul-senator de la Huşi, cel mai înstărit bugetar candidat la fotoliu de primar din judeţul Vaslui
Chirurgul-senator de la Huşi, cel mai înstărit bugetar candidat la fotoliu de primar din judeţul Vaslui

După ce în 2012 a ajuns în Parlamentul României ca senator, medicul huşean Nelu Tataru a intrat în curs pentru Primăria municipiului Huşi, anul acesta candidând pentru funcţia de primar, din partea PNL.

Considerat ca fiind unul dintre cei mai titraţi chirurgi din judeţul Vaslui, Nelu Tătaru este, aparent, un bugetar sărac-lipit. În realitate este unul dintre cei mai înstăriţi candidaţi bugetari pentru funcţia de primar. Potrivit declaraţiei de avere, Nelu Tătaru nu deţine casă, nu deţine maşini sau alte bunuri de valoare. Nu are depozite în bănci, dar nici datorii.

Nelu Tătaru a intrat în Parlamentul României, fiind chiriaş într-un apartament ANL, la care însă a renunţat după ce presa locală a scris că, în realitate, medicul locuieşte într-o vilă impozantă, cu piscină interioară, la intrarea în municipiul Huşi, evaluată la peste 500.000 de euro.

Medicul conduce o maşină de teren Toyota Land Cruiser, înmatriclată cu iniţialele familie, care are loc rezervat chiar la intrarea principală în spitalul din Huşi, unde a continuat să desfăşoare activităţi medicale şi după ce a ajuns parlamentar.  Maşina chirurgului Tătaru are loc rezervat chiar în faţa intrării principale în spital FOTO Adevărul

La volanul unui autoturism Toyota este văzută şi soţia acestuia, care administrează un lanţ farmaceutic în zona Huşului.

Nici vila, nici autoturismele nu se regăsesc în declaraţia de avere, acestea fiind înregistrate în documente ca bunuri ale firmei care administrează farmaciile familiei Tătaru, SC Crataegus Pharma SRL. Societatea este administrată de Rodica Tătaru, soţia medicului-senator, iar anual, potrivit declaraţiei de avere, a înregistrat venituri de 70.140 lei.    în care locuieşte familia Tătaru figurează ca sediu de firmă

Vila în care locuieşte familia Tătaru se întinde pe câteva sute de metri pătraţi şi a fost construită în timp record. Nelu Tătaru activează ca medic chirurg la Spitalul din Huşi din anul 2006.

În perioada 2007-2009 a fost directorul medical al spitalului, iar din 2009, până în 2010 a fost managerul unităţii medicale. Potrivit declaratiei de avere înregistrată la început de mandat, veniturile lui Nelu Tătaru, ca medic, s-au ridicat la 43.000 lei/an, iar îndemnizaţia de parlamentar a depăşit cu puţin 55.000 lei. Ulterior, după ce a ajuns senator, pentru gărzile efectuate la spitalul din Huşi, Nelu Tătaru a încasat 8.900, respectiv 15.000 lei/an. Firma soţiei sale, se află în relaţii contractuale cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate din anul 2007, având un contract anual de 55.436 lei.

În martie 2009, SC Crataegus Pharma SRL, a obţinut de la Primăria Huşi autorizaţie de construcţie pentru adresa la care se regăseşte în prezent vila (foto jos), având ca obiectiv declarat ”sediu societate şi apartament de serviciu”.

https://adevarul.ro/

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS, DEZVALUIRI, POLITICA(guvernPDL). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.