O petiție de investigare a lui Bill Gates pentru „ crime împotriva umanității ” la Casa Albă


O petiție „Noi poporul” de a investiga Bill Gates pentru „crime împotriva umanității” și „malpraxis medical” a adunat 289.000 de semnături uluitoare, aproape triplând numărul necesar pentru a obține un răspuns de la Casa Albă.

O petiție de investigare a lui Bill Gates pentru „ crime împotriva umanității ” și „ abuzuri medicale ” a obținut un uimitor 289.000 de semnături din partea cetățenilor în cauză, aproape triplând numărul necesar pentru a primi un răspuns de la Casa Albă.

Petiția „Noi, poporul”, solicită guvernului federal să solicite Congresului să investigheze Fundația Bill și Melinda Gates , afirmând că „ Congresul și toate celelalte organe de conducere sunt abandonate în sarcină până când o anchetă completă și publică este finalizată. 

Petiția creată pe 10 aprilie a atins pragul de 100.000 de semnături în câteva zile și este în prezent una dintre cele mai populare petiții de pe site.

După cum explică site-ul Casei Albe  „Noi, poporul”,  platforma de petiții dă dreptul fiecărui cetățean american „ să devină agent de schimbare ” – și, dacă o petiție obține 100.000 de semnături în 30 de zile, Casa Albă „se va asigura că intră în fața experților politici adecvați ” :

„ Noi poporul este o platformă care abilită publicul american să ia această acțiune ca niciodată – este o cale pentru oricine, oriunde, să vorbească direct cu guvernul și să devină agent pentru schimbare.

„Cu Noi, oamenii, puteți crea cu ușurință o petiție online, partaja și colecta semnături. Dacă strângeți 100.000 de semnături în 30 de zile, vă vom examina petiția, ne vom asigura că va ajunge în fața experților politici corespunzătoare și vom emite un răspuns oficial. ”

Petiția „Noi, oamenii”, poate fi accesată aici .

Robert F. Kennedy Jr., nepotul fostului președinte John F. Kennedy, a criticat dur și Gates pentru ceea ce el descrie drept „ convingerea mesianică că este dispus să salveze lumea cu ajutorul tehnologiei. 

„ Vaccinurile, pentru Bill Gates, sunt o filantropie strategică care alimentează numeroasele sale afaceri legate de vaccinuri (inclusiv ambiția Microsoft de a controla o întreprindere globală de identitate vacantă) și îi conferă control dictatorial asupra politicii globale de sănătate – vârful de lance al neoimperialismului corporativ , ”A scris Kennedy Jr.

„ Obsesia lui Gates pentru vaccinuri pare alimentată de convingerea mesianică că este ordonat să salveze lumea cu tehnologie și cu o voință asemănătoare cu zeii de a experimenta viața oamenilor mai puțin importanți .”

RELATED: Robert F. Kennedy Jr: „Bill Gates Nici nu a putut salva Windows de la viruși” – El trebuie să se „așeze”

Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

32 de răspunsuri la O petiție de investigare a lui Bill Gates pentru „ crime împotriva umanității ” la Casa Albă

 1. simona zice:

  Lupule iti doresc ”Sa ai lumina in suflet si iubire in inima „!

  Apreciază

 2. Molnar Claudia zice:

  Da vreau ca Bill Gates sa fie investigat.

  Apreciază

 3. Ana Maria zice:

  Da vreau sa fie investigat si sa nu ne oblige sa ne vaccinam asa cum vrea el fiecare om are dreptul sa decida ce va baga in corpul lui sa ne lase asa cum n.ea lasat Bunul Dumnezeu

  Apreciat de 1 persoană

  • Mager zice:

   Vreau cum motocultor lăsat bunul dumnezeu. Dumnezeu să-l lovească unde mai dragă lumea .

   Apreciază

   • gigirupicreta zice:

    Ca sa o spui pe a lui Ismail…”le Speranz capitan canci” io visez la un tractoras de 25 Cp da tot manufatura fac harlet lopata sapa furca! Cu caciula in mana…pe la boieri „te platesc hai sa car lucerna ca vine ploia”

    Apreciază

 4. Daniel zice:

  Nu-i normal sa obligi pe cineva sa facă ce vrei tu ca sa îți atingi interesele tale demonice

  Apreciază

 5. Lazăr ion zice:

  Da vreau să fie investigat

  Apreciază

 6. Daniel moldovan zice:

  Acest dobitoc de fiară care ar trebui împușcat caută prin vaccinare să reducă populația ar trebui împușcat pe loc crimă împotriva umanități

  Apreciază

 7. Adelina Almajan zice:

  Ai ucis și acum vaccinez ,,genocid prin toate metodele Va veni momentul și al vostru nu veți fi iertați !!

  Apreciază

 8. Gheorghe Dedean zice:

  Hristos a Înviat!Cu siguranța ca acest diavol trebuie prins și condamnat pentru toate nenorocirile pe care le-a provocat,trebuie urgent prinși și condamnați toți ceilalți diavoli,Soros,Rotshild,FMI,Banca Modiala,OMS și toți cei care mai sunt sa nu-i uitam pe cei de la Farma,etc……Dumnezeu sa ne ajute și sa ne mituiască!

  Apreciază

 9. Matei Alexandrina.matei2018@gmail.com zice:

  Hristos a înviat! Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

  Apreciază

 10. Ovidiu Georgescu zice:

  GO IN HELL BILL GATES

  Apreciază

 11. Eu nu sunt un criminal dar pe acest drac l-as impusca cu mana mea .

  Apreciază

 12. teo zice:

  Da vreau ca Globalistii sa fie arestati obligati sa plateasca pentru dezastrul care lau adus in lume si sa fie executati prin vaccinarea care ei au facuto in cele mai intunecare puscarii

  Apreciat de 1 persoană

 13. Andrea zice:

  Vreau SA fie investgat

  Apreciază

 14. Soare Alina zice:

  După declarațiile publicate în presă și presiunea pe care o exercită ca sponsor a OMS, dorințele unei singure persoane de control și îmbogățire, poat afecta pna la a suprima viata tuturor oamenilor. Este un abuz demn de un tiran și un om lipsit de conștiință, de rațiune, de sensibilitate, la scara planetară. Un lucru subuman, subanimal, animalele nefiind capabile de asa ceva.

  Apreciază

 15. eugen serban cheudeanu zice:

  nu mai avem nevoie de persoane pt,a lua diferite decizi la nivel de viata a romanilor,mondial,nu mai avem nevoie de nici o medicatie de la straini.

  Apreciază

  • Citadela zice:

   Toate tarile estice inclusiv Rusia traiesc o forma mascata de “ dominatie a pasalicului turcesc” ca sa fie ceva familiar, invatat la orl de istorie.
   Cum ar fi fost sa i intrebi direct. Ce crezi ca ti ar raspunde, in caz ca ti raspund?
   C te face sa crezi ca acum este altfel?

   Si deasemenea stii care a fost singura metoda de a scapa de jugul lor. Oare stii cine si a pus aramata la bataie ca sa ne scoata din sclavia otomana?…eeeexact tatica! Vezi ca stii?

   Apreciază

 16. Rodica zice:

  Sa fie investigat pana cand trebuie sa decida cineva pt vietile oamenilor …oameni astia se cred stapani omeniri ei decid cat sa traim si cum ..

  Apreciază

 17. Margarit Mihai Marian zice:

  Să fie judecat pentru genocid mondial!Pedepsa să fie de 10000 de ani de puscarie fara drept de cautiune!

  Apreciază

 18. lusu2020 zice:

  VA ADUC LA CUNOȘTINȚĂ NECONSTITUȚIONALITATEA STĂRII DE URGENȚĂ

  Domnului Președinte al
  Curții Constituționale a României

  Domnule PREȘEDINTE,

     Subsemnatul Dumitrache Pavel domiciliat în București sector 3 Str. Câmpia Libertății Nr. 64 Bl. 34A, Sc.E, Et. 9, Ap.215 vă informez că 
     Acțiune a Guvernului României de restricționare o cetățenilor de circulație LIBERĂ pe teritoriul ROMÂNIEI, și mai ales pentru cei de vârsta a treia, CONSTITUIE O GRAVĂ ABATERE DE LA MORALA BUNULUI SIMȚ și de la drepturile cetățenilor DE A SE DEPLASA FIECARE, funcție de nevoile, dorințele și necesitățile avute, ACȚIUNE ce constituie o bataie de joc pentru întregul Poporul Român. 
  

  Această ACȚIUNE declarată de Președintele Klaus Iohannis sub denumirea STARE DE URGENȚĂ este TOTAL NECONSTITUȚIONALĂ PENTRU URMĂTOARELE MOTIVE.
  Dar mai întâi voi defini câteva noțiuni pentru a prezenta motivele ce atestă neconstituționalitatea STĂRII DE URGENȚĂ.
  A) DEFINIȚIA NR. 1
  Starea de urgență = este o declarație guvernamentală care poate modifica funcționarea normală a anumitor instituții legislative, executive sau judecătorești. Asemenea declarații au loc de obicei în timpul,
  a) pandemiilor,
  b) dezastrelor naturale, după o
  c) declarație de război sau în perioade de
  d) revolte populare.

  B) DEFINIȚIA NR. 2
  Epidemia = este extinderea unei boli contagioase într-un timp scurt, prin contaminare, la un număr mare de persoane dintr-o localitate, regiune etc. (Sinonim: molimă).
  C) DEFINIȚIA NR. 3
  Pandemia = Atunci când o epidemie se extinde pe un teritoriu foarte mare, cuprinzând într-un timp relativ scurt toată populația dintr-o țară, din mai multe țări sau chiar din continente întregi, aceasta poartă denumirea de pandemie.
  D) Președintele Klaus Iohannis a anunțat, sâmbătă 14 martie 2020, că România va intra în stare de urgență începând de luni, 16 martie 2020 pe motiv de pandemie de coronavirus COVID-19 prin decretul nr. 195/16.03.2020.

  E) 14 Martie 2020 – SITUAȚIA COVID-19 în ROMÂNIA se prezenta astfel
  • Carantină 2372
  • Confirmați 97
  • Decedați 3

  F) Din analiza și corelarea semantică a informațiilor expuse la punctele A ÷ E, rezultă clar neconstituționalitatea STĂRII DE URGENȚĂ de la punctual D, deoarece în ROMÂNIA nici unul din subpunctele a, b, c și d de la punctual A nu existau la data de 14 MARTIE 2020, când Președintele Klaus Iohannis a declarat STAREA DE URGENȚĂ.

  G)
  RAȚIONAMENT:
  În IPOTEZA1 = dacă măsurile și deciziile luate de președintele unei țări împreună cu factorii acreditați să le aprobe, se dovedesc folositoare poporului creând ARMONIE, ARMONIA ducând la sănătatea și bunăstarea acestuia, se poate afirma
  În CONCLUZIA1 = Președintele și guvernul iubesc poporul sunt prietenii și conducători devotați și iubitori ai poporului țării respective punând mai presus interesele poporului.

  În IPOTEZA2 = dacă măsurile și deciziile luate de președintele unei țări împreună cu factorii acreditați să le aprobe, se dovedesc nefolositoare poporului creând DIZARMONIE, DIZARMONIA ducând la agravarea stării de sănătate și la șubrezirea bunăstării acestuia se poate afirma
  În CONCLUZIA2 = Președintele și guvernul nu iubesc poporul nu sunt prietenii și conducători devotați și iubitori ai poporului țării respective EI FIIND DUȘMANII ACESTUI POPOR, punând mai presus interesele lor personale.

  H) Edificator pentru cele afirmate mai sus la punctul G respectiv IPOTEZA2 și CONCLUZIA2, sunt nemulțumirile create în rândul populației de STAREA DE URGENȚĂ, materializate prin numărul mare de amenzi date de polițiști în valoare de 25 de milioane de euro
  (vezi http://www.digi24.ro > Stiri > Actualitatea)
  și nu în ultimul rând
  CREȘTEREA EXPONENȚIALĂ a numărului de internări și decese pe TEMA COVID-19, ca urmare a SPAIMEI, A FRICII A STĂRII DE PANICĂ PRIN PROCLAMAȚIA DE LA PUNCTUL D ȘI A INFORMAȚIILOR DESCURAJATOARE FURNIZATE POPULAȚIEI ROMÂNIEI DE MAJORITĂTEA POSTURILOR MASS MEDIA, toate acestea DUCÂND INEVITABIL la scăderea sistemului imunitar la majoritarea cetățenilor, aceștia devenind victime sigure a celor mai banali viruși și microbi existenți în mediul ambietal existent.

  Astfel, la numai două săptămâni după declararea STĂRII DE URGENȚĂ, datele statistice așa după cum scriam, au crescut dramatic datorită SCĂDERII SISTEMULUI IMUNITAR, SCĂDERE CAUZATĂ DE STAREA DE FRICĂ DECLANȘATĂ DE STAREA DE URGENȚĂ DECLARATĂ LA 14 MARTIE – PUNCTUL D.

  Datele statistice la 14 martie si 30 martie 2020 puse la dispozitie de
  Grupul de Comunicare Strategică – Informare COVID – 19
  vorbesc de la sine, după cum urmează:

  14 martie 2020              30 martie 2020
  

  • Carantină 2372 8666
  • Confirmați 97 1760
  • Decedați 2 40

  Este cunoscut de majoritatea personalului medical Efectul Distructiv al FRICII – asupra SISTEMULUI IMUNITAR.
  În acest sens Doctorul Francesco Oliviero de origine italiană afirmă “„Nu suntem doar un corp fizic, ci avem și o minte, avem emoții, iar la un nivel și mai profund suntem suflete. Cu toate acestea suntem conectați cu mediul și informațiile pe care le oferim și le primim”, a spus medicul italian.
  Doctorul Francesco Oliviero a explicat că, în momentul în care astăzi cineva primește un diagnostic de Covid 19, imediat se stabilește o serie întreagă de mecanisme legate de conflictele biologice personale, iar cel mai grav este cel privind moartea, care survine de la un organ vital precum plămânul.
  Astfel, au ajuns la mine informații, de la departamentele din Bergamo, Brescia, cu persoane care odată ajunse la spital cu simptome de gripă, imediat după ce le-a fost pus diagnosticul de Covid-19 pozitiv, cazul clinic s-a agravat într-un timp foarte scurt și a devenit în decurs de 12-24 de ore pneumonie interstițială. Deși nu exista înainte ”. Medicul italian susține că asta confirmă faptul că, interacționând cu mediul înconjurător, suntem supuși informațiilor din exterior. „Tot ce ne aduce frică și panică, este somatizat în organul țintă care este acum plămânul”, continuă în analiza sa, Doctorul Francesco Oliviero.
  (Vezi RGN PRESS https://rgnpress.ro/2020/04/03/)

  MODUL DE FUNCȚÍONARE al EFECTULUI PLACEBO AUTOINDUS și INDUS de

  • STAREA DE URGENȚĂ, a măsurilor ce o însoțesc și a
  • INFORMAȚIILOR dezastruoase distribuite de MASS MEDIA ÎN RÂNDURILE POPULAȚIEI,

  FIIND BINE CUNOSCUT de Klaus Iohannis și de cei care asemenea lui au acționat dușmănos împotriva ROMÂNIEI și a Poporului ROMÂN după 1989.

  Acțiunile dușmănoase ale acestora s-au concretizat prin

   Distrugerea economiei
   Distrugerea agriculturii
   Distrugerea învățământului de toate gradele
   Distrugerea sistemului educațional
   Distrugerea sportului
   Distrugerea pădurilor
   FURTUL bogățiilor subsolului – aurul și petrolul

  TOATE ACESTEA FIIND BUNURI ALE INTREGULUI POPOR, ALE NEAMULUI ROMÂNESC ȘI ALE ROMÂNIEI,
  Culminând acum în Martie 2020 prin încercarea de a ne
   Distruge sănătatea, urmând să ne
   Distrugă sufletul și Spiritul Divin dat de DUMNEZEU.
   Destabiliza economic și financiar.

  Așadar având în vedere conținut prezentei, dar mai ales a informațiilor prezentate la început cât și cele de la punctele D ÷ F,
  Rog Onorata Curte Constituțională să anuleze STAREA DE URGENȚĂ declarată de Klaus Iohannis aceasta fiind neconstituțională, așa cum rezultă clar din conținutul punctului F, precizând în continuare statutul acestuia ținând cont de punctul G respectiv IPOTEZA2 și CONCLUZIA2.
  Învederez ONORATA CURTE că a sosit momentul pentru ROMÂNIA, CÂND TREBUIE SĂ SPUNEM STOP TUTUROR ACȚIUNILOR CARE NE DESTABILIZEAZĂ ARMONIA.

  Aduc la cunoștința ONORATEI CURȚI TOATE ACESTEA, pentru că această pandemie inventată este o ACȚIUNE SIMILARĂ CU ACȚIUNEA DIN DECEMBRIE 1989, DAR CU EFECTE MULT MAI DEZASTRUOASE PENTRU ROMÂNIA ȘI PENTRU POPORUL ȘI NEAMUL ROMÂNESC. 
  

  Reamintesc ONORATEI CURȚI că NOI TOȚI ROMÂNII suntem fiii unui NEAM VITEAZ, care în nenumărate rânduri am schimbat coasa și ciocanul cu sabia și buzduganul, fiind dispuși să facem TOTUL pentru binele ROMÂNIEI, al NEAMULUI și al POPORULUI ROMÂN, aducându-ne totodată aminte de STĂMOȘII NOȘTRI CONDUCĂTORI EROI:

   Burebista
   Decebal
   Mircea Cel Bătrân,
   Vlad Țepeș,
   Ioan de Hunedoara,
   Ștefan cel Mare,
   Mihai Viteazul,
   Tudor Vladimirescu
   Alexandru Ioan Cuza
   NICOLAE BĂLCESCU,

  CARE AU CONDUS POPORUL NOSTRU CU VITEJIE ȘI DIPLOMAȚIE, fiind necesar pentru EXISTENA, UNITATEA și INTEGRITATEA ROMÂNIEI ȘI A POPORULUI ROMÂN, să le urmăm exemplu cu DEMNITATE ȘI CURAJ.

  AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU,
  AMIN, AMIN. AMIN.

  Colonel inginer DATA
  Pavel dumitrache 10.04.2020

  Domnului Președinte
  al Curții Constituționale a României

  Apreciat de 1 persoană

  • neicaion zice:

   Întradevăr această, așa-zisă pandemie este închipuită și ilegală, felicitări domnule nu ai trecut prin viață ca vodă prin lobodă.
   Mulțumesc!.

   Apreciază

 19. Aminvins zice:

  Acest Bill debil, trebuie judecat împreună cu haita lui de criminali. Apoi închiși și hrăniți cu mâncarea otrăvită inventată de ei și vaccinați lună de lună să simtă și ei suferința.

  Apreciază

 20. Doru Tanase zice:

  Da , trebue sa fie investigat , daca se va investiga pe bune se va descoperit ca impreuna cu OMS au finantat si actiune de terorism

  Apreciază

 21. Ilie Stetco zice:

  Consider vaccinul o intervenție total greșită, contradictorie armoniei dintre natură si orce vietate terestră, completanduse reciproc de mii de ani cu excepția abuzului incisiv al omenirii asupra mamei natură, si experimentelor oamenilor asupra oamenilor,crearea de vaccinuri împotriva unui virus deasemenea creat în laboratoare ,înțelegând prin asta instrumentele, pentru interes financiar ,aviditate de putere politică și economică imbinat cu un control ,chiar si de natură emotionala absoluta, asupra destinelor tuturor.

  Apreciază

 22. COFARI MIHAELA zice:

  DA,DORESC SA FIE JUDECAT PENTRU TOT CE A PLANUIT PENTRU OMENIRE.SI FARA VACCIN. STOP VACCIN!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.