Doi preşedinţi – acelaşi discurs la distanţă de peste jumătate de secol…


Preşedintele Donald Trump a declarat ieri 19 aprilie 2020 ca Guvernul SUA a realizat că SUA trebuie să aplice noi politici economice de independenţă şi suveranitate împotriva politicii globaliştilor. Vedeţi lincul de mai jos de la conferinţa de presă la Casa Albă a grupului CORONAVIRUS TASK FORCE între minutul 3:12:45 şi 3:13:48.

Planurile de independenţă politică şi economică au fost aplicate de Românii patrioţi de peste 100 de ani. În anii 1920 au fost promovate de conducerea patriotică a lui Ionel IC Brătianu, în anii ‘30 au fost susţinute activ de Conducerea Mişcării Legionare, apoi în timpul războiului de către Mareşalul Ion Antonescu.

După plecarea armatei sovietice în 1958 dezvoltarea independentă s-a desfăşurat exploziv sub conducerea grupului Emil Bodnăraş, Gheorghe Gheorghiu Dej şi Nicolae Ceaușescu, toţi asasinaţi pe rând pentru a stopa dezvoltarea României.

Politicile de independenţă politica militară şi economică au fost sabotate în ascuns de acelaşi organizaţii criminale, acum numiţi globalişti, pe întreaga perioadă a ultimilor 100 de ani cu excepţia perioadelor când fost sabotate pe faţa între 1944-1958 sub teroarea armatei sovietice de ocupaţie şi după 1989 sub viclenia armatei globaliste de ocupație clandestină.

Totuși, cu toate greutățile și sacrificiile personale ale unor conducători patrioți, în 1958 ne câştigasem independența militară, în 1965 ne câştigasem independența politică şi în aprilie 1989 ne câştigasem independenţa economică şi financiară. Pe toate le-am pierdut la 22 decembrie 1989 prin trădarea comisă de conducerile ticăloase ale Securităţii, PCR şi Armatei.

Pentru a distruge realizările concrete ale României, la care SUA doar visează în prezent, URSS şi SUA și-au dat mâna încă din 1969 în cadrul planului „DNIESTR” când au susținut Securitatea pentru a crea condiţiile interne de nemulţumire al poporului în timp ce duşmanii din exterior au desfăşurat o campanie internă şi externă furibundă de calomniere şi diabolizare a Preşedintelui Nicolae Ceauşescu pentru a păcăli poporul să susţină asasinarea acestuia şi a celor rămaşi în grupul de conducere patriotică cu scopul ca să poată acționa nestingheriți în grup unit împotriva intereselor Poporului Român. Astfel, duşmanii de moarte ai Poporului Român aflaţi în interior şi exterior laolaltă cu conducerile trădătoare ale Securităţii, PCR şi Armatei au preluat instituţia Statului Român pe care l-au folosit să stopeze dezvoltarea Țării, să jefuiască averea moștenita şi creată de Poporul Român și să elimine de pe acest teritoriu întreg Poporul Român, prin emigrare sau genocid cu mijloace medicale, vaccinarea având rolul principal, proces aflat în desfășurare.

În clipele dinaintea asasinării, Preşedintele Nicolae Ceaușescu a rostit „Trăiască România Socialistă Liberă și Independenta. Istoria ne va răzbuna!”

Şi iată au trecut doar 30 de ani şi istoria începe să îşi îndeplinească menirea.

Notă pentru cenzori: acesta este un articol de domeniul cercetării ştiinţifice în disciplina istoriei.

În videoclip Președintele Donald Trump susţine că SUA trebuie să nu mai depindă de producţia altor state între minutul 3:12:45 şi 3:13:48.

http://www.justitiarul.ro/

Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL, SOCIALISM. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.