Donald Trump ne scapa de Oculta Mondiala?


Nu contest lupta lui si sunt gata sa cred si sper sa reusesca pentru binele omenirii.

Dar romanii azi sunt entuziasmati si cred ca daca reuseste noi toti vom scapa de dracu. Din pacate majoritatea romanilor nu au fost atenti la toate declaratiile lui Trump din toti anii. Azi ar fi stiut ca presedintele american este un conservator CAPITALIST care nu vrea altceva decit revenirea SUA si a lumii asa cum era inainte de corporatiile transfrontaliere. Trump este omul care doreste revenirea puterii in mina vechilor capitalisti, a unei clase conducatoare de bogati, unei clase medii si restului care sa-i slujeasca asa cum era sa zicem acum 30-40 ani. 

Stiti de ce Trump este suparat si vrea distrugerea Ocultei? Pentru ca puterea a fost preluata din mainile vechilor capitalisti unde toti erau o casta stabila si bonoma de catre aceasta forta oculta care i-a cam ingenuncheat si pe ei. Cel putin capitalistii vechi erau mai umani, aveau grija de sclavi si nu distrugeau planeta asa cum o fac corporatiile astazi. Capitalistii vechi erau cumva nationalisti si nu-si distrugeau tarile, corporatiile de azi nu au frontiere si nu-i intereseaza decat profitul. Pe acest fond Trump declara razboi corporatiilor si se razboieste cu ei de ceva ani.

Romanul nu are de ce sa se bucure prea mult, sa spere ca daca Oculta va fi infrinta tara lui va fi salvata. Romania va reveni cumva pe modelul capitalist din perioada interbelica. Adica resursele nu vor mai fi furate de multinationale ci de alti afaceristi din vest. Pentru Romania nu vor fi mari schimbari, poate scapam de vaccinare, poate de 5G ( ele fiind intereselor corporatiilor) dar in rest vom fi la fel de furati si sclavi la straini. 

In concluzie: Donald Trump nu este altceva decit un capitalist pe modelul clasic iar voi aveti speranta sa va salveze? De globalizare dar dar nu si de sclavizarea capitalistilor.

Lupul Dacic

Acest articol a fost publicat în Romania ( Lupul Dacic). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.