OMS prostește lumea


Organizaţia Mondială a Sănătăţii a transmis că, în etapa actuală, nu este posibil să fie stabilită sursa precisă a noului coronavirus. Păi cum așa ,măi sanitari ai planetei”, dacă orașul unde a apărut COVID-19 e Wuhan (sau aveți dubii și aici ) care poate fi sursa” decât chinezii infectați de la animale (se spune) sau în urma unor experimente de laborator scăpate de sub control.Ce face și drege această organizație birocratică (la cârmă cu  etiopianul Tedros Ghebreyesus, omul Beijingului) și în foame de bani, nu se știe prea clar, dar în orice caz  a devenit un pion al Chinei și s-a pus rău cu majoritatea guvernelor lumii.

În acest stadiu, nicio concluzie nu poate fi trasă, a afirmat Takeshi Kasai, directorul regional al OMS pentru Pacificul de vest. Ne-a lămurit buștean. Asta în timp ce preşedintele american Donald Trump a declarat că administraţia sa încearcă să stabilească dacă noul coronavirus ar putea să provină dintr-un laborator din Wuhan și face China responsabilă de pandemie. Asta în timp ce șeful diplomației germane critică regimul de la Beijing (care a revizuit în creștere numărul deceselor) și solicită despăgubiri de 150 de miliarde de euro pentru daunele provocate țării. În plus, ministrul francez de externe, Jean-Yves Le Drian, l-a convocat pe ambasadorul Chinei în Franța pentru a-și exprima “dezaprobarea clară”  față   de recentele comentarii cu privire la modul în care Franța se confruntă cu criza coronavirusului. Tedros Adhanom Ghebreyesus  susține că  OMS “nu a ascuns nimic” Statelor Unite ale Americii cu privire la maladia COVID-19 și că  “OMS nu are niciun secret” în privinţa noului coronavirus. Afirmații-tonomat în fața unei Americi care  și-a  suspendat finanţarea pentru OMS, acuzată că ar fi prea apropiată de China şi că a gestionat necorespunzător pandemia. Ce face acum dr. Tedros ? Avertizează la spartul târgului, când mai multe țări încep să-și relaxeze gradual măsurile de restricție  („Nu vă relaxați! Ce e mai rău abia urmează”) și îndeamnă la “solidaritate globală”. Un constatator planetar, legat de scaun,  care a eșuat în administrarea crizei sanitare. Acum adulmecă sursa coronavirusului, deși putea s-o găsească cu ocazia repetatelor vizite la prietenii chinezi.

https://www.national.ro/

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la OMS prostește lumea

  1. Cat@wid zice:

    Are posibilitatea sa -și dea DEMISIA dar nu o face ca unde este locul mai bun și călduț decât la OMS.
    Nu are Charisma , vine cu tot felul de bombe,nu este bun comunicator di X-a ațâțe are o și gura șansa, sa ne lase și sa vina altul mai bun.!!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.