Roger Stone,autorul dezvăluirilor despre Soros în România:


Bill Gates ar fi creat COVID-19 pentru a microcipa oamenii!

Robert F. Kennedy Jr, acuzații grave la adresa lui Bill Gates:Mii ...

Roger Stone a sugerat luni că Bill Gates ar putea fi implicat în crearea coronavirusului, astfel încât să le poată implanta oamenilor microcipuri pentru a ști cine a fost și nu a fost testat pentru COVID-19.

„Ideea ca Bill Gates a jucat un rol în crearea și răspândirea acestui virus este deschisă dezbaterii. Am prieteni conservatori care spun că este ridicol și alții care spun absolut da”, a declarat Stone pentru Joe Piscopo, gazda programului radio„ Răspunsul ”de la 970 AM, care a întrebat despre teoriile conspirației cu privire la pandemie.

„El și alți globaliști folosesc pandemia pentru a promova vaccinările obligatorii și pentru microciparea oamenilor, ca sa știe dacă au fost testati. Peste cadavrul meu. Vaccinări obligatorii? În niciun caz, Jose! ” , a adaugat Roger Stone, fostul consilier al Presedintelui SUA, Donald Trump.

Dacă ne uităm la cercetarea celor de la MIT, care lucrează împreună cu Bill Gates la programul ID2020, ne dăm seama că nu este deloc ridicol ce susține Roger Stone:

Stocarea informațiilor medicale sub suprafața pielii

Colorantul special, injectat împreună cu un vaccin, ar putea permite stocarea informatiilor legate de vaccinare direct in pacienți. https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218

Dar de ce este foarte important Roger Stone pentru România? Pentru că a făcut o serie de dezvăluiri care ar fi trebuit să cutremure întreaga țară:

”Am vizitat România pentru a mă întâlni cu oponenții statului paralel. E important de știut că serviciile de informații din România, pe care ei le numesc ”servicii secrete”, și aparatul lor anticorupție, sunt în mare parte și în mod substanțial controlate de George Soros și aliații săi. Ambasada SUA din București este controlată de George Soros. Serviciile secrete din România sunt omoloage cu statul nostru paralel și au fost puternic implicate în campania lui Hillary Clinton”, a spus Roger Stone.

Totodată, același Roger Stone a făcut un documentar despre activitățile ilegale ale lui George Soros în Europa de Est, inclusiv în România, și s-a arătat șocat de faptul că românii nu-și dau seama cu cine au de-a face.

Luând în considerare și ultimele declarații ale lui Bill Gates, conform cărora lumea nu se va putea întoarce la normalitate fără să fie vaccinată, dar și declarațiile din trecut pe aceeași  temă, ne dăm seama, din nou, că nu e ridicol ce spun Roger Stone și Robert F. Kennedy Jr. https://iosefinapascal.com/2020/04/14/robert-f-kennedy-jr-acuzatii-grave-la-adresa-lui-bill-gatesmii-de-copii-paralizati-si-sterilizati/

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.