„Dacă vi se pare incredibil ce zice ministrul sănătății, citiți ce zice premierul!


Ludovic Orban: Dăncilă și PSD ne-au făcut de râs. Un troc făcut ...

LUDOVIC ORBAN „VOR FI MODIFICARI CONSTITUTIONALE, VOM LEGIFERA RESTRICTII SOCIALE”. „COVID-19 CEA MAI MARE PANDEMIE DIN ISTORIA OMENIRII”
Ludovic Horban „Organizatia Mondiala a Sanatatii ne-a transmis ca e necesara pastarea distantarii sociale cel putin pana in anul 2022. Ne-au avertizat ca vor veni noi valuri de coronavirus si trebuie sa fim pregatiti. De aceea imediat dupa eradicarea pandemiei actuale vom legifera restrictii de libertati sociale mai intai pana la sfarsitul anului 2020. Vom pune in aplicare si recomandarea OMS de a segmenta populatia pe intervale de varsta si a izola persoanele in varsta si cele cu boli cronice cel putin pana la aparitia vaccinului. Nu stiu daca le vom izola in case sau in centre speciale. Vom schimba legislatia si la locurile de munca pentru a nu se intersecta persoanele pe care le consideram vulnerabile cu cele mai putin vulnerabile.
Purtarea mastilor si manusilor va deveni obligatorie cel putin pana la sfarsitul anului 2020 in mediul public, va fi lege..
Pregatim si Legea Vaccinarilor conform recomandarilor OMS si se vor emite certificate anuale pentru toti cetatenii.
Nu stiu inca daca vom mentine permisele speciale pentru deplasarile publice, dar o vom face daca e necesar. Va fi mai dificil cu vacantele, va trebui sa introducem restrictii inclusiv in parcuri sau iesiri la iarba verde, dar le vom face prin lege nu prin ordonante militare.
Competitiile sportive se vor juca fara public cel putin pana la aparitia vaccinului. Cert este ca vor fi facute cateva modificari constitutionale, va fi un nou mod de viata sociala legiferat, nimic nu va mai fi ca inainte. Este cea mai mare pandemie din istoria omenirii”.”
(De la Mike Mike)

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania), POLITICA(guvernPDL). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la „Dacă vi se pare incredibil ce zice ministrul sănătății, citiți ce zice premierul!

 1. neicaion zice:

  Și uite cum legenda virusului covid, actualmente moștenitorul tuturor morților decedați chiar a celor din accidente rutiere, va intra în legendă datorită ego-ului și a fricii implantate omului, pentru forțarea tăcerii oamenilor, dacă alogenul plăvan nu a reușit separarea bătrânilor, își scoate și trimite valetul la tatonare, constituția unei țări însemnă poporul constituant și nu viniturile ce s-au instalat prin înșelăciune și abuz în diferite posturi de conducere, deci orice modificare, derogare, interpretare a constituției se poate face doar cu acordul poporului constituant. Ne aruncă cu praf contra elefanților în ochi, https://www.art-emis.ro/jurnalistica/praf-contra-elefantilor , dezvoltă prin monumentale bâlbâieli cifre paralitice de 0,00000x%, infecții asupra unor bătrâni de care vor să scape en-gros, fac împrumuturi fără noimă, ucid natura prin stropiri cu clor și alte substanțe interzise oriunde în altă parte, aici cumpărate la preț de lingou per kg., învățați să stați în casă…și nu veți mai fi niciodată liberi.

  Apreciază

 2. Niculina zice:

  Normal ca ei executa ce li se spune,dar nu gandesc ca e democratie,s-a dus dictatura,gata.Doamne ce specimene,cum spunea intr-un interviu domnul Calin Geogescu,Romania v-a disparea peste cativa ani daca nu se iau masuri.Cat o sa mai rabde poporul roman,cat a mai ramas patriotism in el.🤔🤔🤔

  Apreciază

 3. Marin zice:

  Cea mai mare minciuna din istoria omenirii..

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.