Franța a interzis vânzarea online a produselor cu nicotină


Franța a interzis vânzarea online a produselor ce conțin nicotină, după ce specialiștii au sugerat faptul că substanța ar putea fi benefică în lupta împotriva coronavirusului.
Vânzarea produselor pe bază de nicotină a fost limitată și în farmacii, care au fost luate cu asalt în urma studiului care a sugerat că plasturii de nicotină ar putea feri populația de COVID-19.

Săptămâna trecută, cercetătorii din Paris au descoperit faptul că fumătorii au mai puține șanse de a fi intrenați din cauza coronavirusului, iar numărul de infectați fumători este mai mic. Medicii au declarat că vor încerca să administreze pacienților plasturi cu nicotină ca tratament împotriva infecției.

De acum înainte, cetățenii vor putea să cumpere produse ce conțin nicotină doar din magazine, pentru o lună, și vor trebui să își dea datele personale la momentul tranzacției. Comercializarea acestor produse online este de acum strict interzisă.

Franța a interzis vânzarea online a produselor cu nicotină

https://www.antena3.ro/

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Franța a interzis vânzarea online a produselor cu nicotină

  1. neicaion zice:

    La implantarea noii ordini lucrează cam toți șefii de state, robotizați, cipuiți pentru a asculta de comenzile statului din umbră întocmai și la timp, macrou și cei din subordine nu fac excepție. Dacă francezii vor constata că nicotina îi poate sava de fantasma aceasta de covid, care provine de fapt de la a alte vaccinuri pe care prostimea și le-au făcut acum fiind doar activate de sateliți prin măreața tehnologie 5g, vor refuza vaccinul, cipul, iar toată această implementare a noii ordini va fi din nou amânată, dar stârvurile alea bătrâne ca, rockefeller, onassis, rothschild, li, casa merovingiană, soroș,etc., vor neapărat să guste din puterea ce și-o vor oferi înainte de a da colțul, așa că tot ceea ce le poate încurca planurile trebuie eliminat, s-au ce-l puțin raționalizat până va dispărea sau va fi înlocuit cu ceva care îi va ajuta în planurile lor diabolice, dar Creația nu doarme, iar vechile scrieri se vor adeveri, tot ce contează este să fim conștienți de cele ce se întâmplă, să acceptăm, sau nu, vaccinul și cipul.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.