Trump, război total cu Big Pharma: America nu va finanța vaccinul OMS!


Statele Unite ale Americii nu vor oferi niciun cent pentru proiectul de vaccin gândit de Big Pharma sub egida Organizației Mondiale a Sănătății. Ordinul a venit chiar de la președintele Donald Trump, care acum două săptămâni a lăsat OMS în ofsaid (fără finanțare) din cauza faptului că șefii instituției erau mult prea apropiați de China.

În ciuda atitudinii instransigente, o coaliție din alți lideri mondiali s-a grăbit să-și anunțe sprijinul pentru OMS. „Nu ar trebui să existe nicio diviziune, scopul comun este să câștigăm această bătălie cu virusul SARS-CoV-2”, zic aceștia.

Totuși, intransigent, Donald Trump i-a anunțat pe Emmanuel Macron, Angela Merkel, Boris Johnson și alți globaliști gură-cască – America nu pune botul la vrăjeala Big Pharma! Toți banii pe cercetare vor fi direcționați către multinaționalele farmaceutice și centrele de dezvoltare din State!

Un purtător de cuvânt al misiunii americane pe lângă Organizația Mondială a Sănătății a recunoscut: „Nu va exista o participare oficială a SUA la acest program” de găsire a vaccinului și care urmărește o împărțire a resurselor în lupta împotriva coronavirusului. „America nu împarte niciun dolar cu nimeni!”.

OMS, parte a Națiunilor Unite, este controlată de companiile din Big Pharma. Conducerea instituției a fost acuzată încă de acum câteva luni de președintele Trump că „a acoperit” dezastrul și declanșarea pandemiei în China.

Totuși, o inițiativă globală de accelerare a dezvoltării unui potențial vaccin a fost lansată vineri de președintele francez Emmanuel Macron și de cancelarul german Angela Merkel. Liderul de la Elysee a declarat că își propune să „reconcilieze această inițiativă comună atât în China, cât și în SUA, deoarece este vorba despre a spune că lupta împotriva Covid-19 este un bun uman comun și că nu ar trebui să existe diviziuni pentru a câștiga această bătălie”.

Însă angajamentele sale contrastează puternic cu tonul izolaționist pe care administrația Trump l-a îmbrățișat. Ca o dovadă a atitudinii sale, cel mai puternic om de pe glob a tăiat fonduri de 400 milioane dolari pe care SUA le dădea anual către OMS.

Vizat de acuzațiile lui Trump este Tedros Adhanom Ghebreyesys, șeful OMS. Acesta a reacționat și el împotriva liderului de la Casa Albă: „Acum este timpul pentru noi să fim uniți pentru o cauză comună. Când suntem împărțiți, virusul exploatează certurile dintre noi. Nu este momentul să arătăm cu degetul!”.

https://www.national.ro/

Acest articol a fost publicat în VACCIN(sistem). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Trump, război total cu Big Pharma: America nu va finanța vaccinul OMS!

  1. GABRIEL zice:

    Trump si-a injectat dezinfectant in vene: el nu stie cu multinationalele farmaceutice fac parte din Big-Pharma?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.