La Institutul Cantacuzino cu camera ascunsa (2010): „DE LA STREINU-CERCEL NI SE TRAGE


Realitatea.net: Conducerea Institutului Cantacuzino, acuzată că a furat banii pentru modernizări

Acuzații grave la adresa conducătorilor Institutului Cantacuzino, rămas fără licență de a produce vaccinurilor. Angajații din Agenția Națională a Medicamentului s-au învârtit în șefii Cantacuzino-ului și în afara forțelor destinate modernizării modernizărilor. La rîndul lor, angajații institutului s-au învârtit în licența de vaccinuri a Cantacuzino a fost ridicată pentru a favoriza importurile. Materialul este favorizat cu camera ascunsă.

La Cantacuzino, angajații consideră că licența este retragere demonstrată că Institutul este, de fapt, victima poate complot menit să-l scoate pe piața vaccinurilor.

” Nu avem aparat modern, dar nu putem face nimic. Și le-am produs de ani de zile (nr vaccinurile). Sunt celebru mai bine și cele mai mari se pot duce. Sunt niște interese … să importăm, probabil ”, spune angajat un Institutului.

În birourile Institutului, explicațiile sunt mai nuanțate. Din cauza ” marilor companii farmaceutice. Marii rechini. Politic, economic. Cine-și ia comision! Au afaceriibile lor. Campanii electorale … Asta e! Și noi tragem ponoasele! ”, Spune angajamentul acordat unui Institut Cantacuzino.

„‘Și de la Streinu – Cercel – ,, Capacitatea României” nu se poate trage. Când scăpăm și de omul lor care ne trage în jos. Domnul director … Radu Iordăchel. E neam cu cineva. Cu Geoană, probabil. În cinci luni ne-a sugrumat de tot. Se pare că nu mai este mai … Institutul de Biologie și dărâmat de el ”, continuă angajata institului.

Licența Institutului Cantacuzino a fost retrasă Agenției Naționale a Medicamentului. sec, angajații agenției ne-au dat detalii suplimentare.

” GNP-ul este o obligație europeană. Noi de cinci ani sunt tot rugat: ,, Fraților, nu mai avem timp timp! Ministrul le-a făcut rost de fonduri Phare. Le-a dat bani. Milioane. Europa. Și ei au cheltuit banii. În loc să putem avea hale, trebuie să ne putem ajuta. Au cheltuit banii. Și le-am zis: ,, Băi, dar nu mai putem! Sunteți nesimțiți băi, frați, băi! Toate materialele particulare au GNP-uri luate. Nu știm ce ne-am interesat. Că văd că au ,, ars „banii, fonduri. Să facem și o analiză. I-au furat, i-au dat la salarii, pe altceva. E vorba de milioane de euro deturnați. Și-au făcut-o cu mâna lor ” , spune un reprezentant al Agenției Naționale a Medicamentului.

Institutul Cantacuzino a cerut Ministerului Sănătății, să poată permite producerea vaccinurilor până la finalizarea remanierii liniilor de fabricație, estimată la sfârșitul an.

https://www.dailymotion.com/

Acest articol a fost publicat în SANATATE( afacere).. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la La Institutul Cantacuzino cu camera ascunsa (2010): „DE LA STREINU-CERCEL NI SE TRAGE

 1. Rex zice:

  Adrian Streinu Cercel iesi in fața romanilor și Spuneti-le de ce ROMÂNIA NU ARE UN INSTITUT DE GENUL CELUICANTACUZINO CARE AR FI PUTUT PRODUCE VACCINURI ȘI ACUM NU AM FI STAT IN CASA CA NIȘTE ANIMALE.!!!
  Pentru mine ca roman ești un mare smecheras care s-a învârtit bine in meandrele democrației românești.!!!
  Di încă ceva ieșiți in fata și Spuneti romanilor cât sugi Dumneata de la bugetul statului, salariu urias ca ne tot bombardezi cu mizeriile dimitale .!!! Dumbeata ai impresia ca ni-i suntem cobaii dumitale?
  Sa nu aveți impresia ca toate imbecilitatile dumitale NU vor fi nepedepsite de Dumnezeu ??? Aveți frica de Dumnezeu ??? Dacă da, stați in pana mea deoparte și nu mai aruncați venituri in spațiul public.!!!! Ești un individ diabolic care nu ați reușit decât sa înnebuniți toți romanii.!!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.