Un document ajuns în presa din Austria pe tema coronavirus arată că guvernul ar fi agravat deliberat frica în rândul populației.


„Oamenii ar trebui să se teamă că vor fi infectați sau că părinții și bunicii lor vor muri!”

Un document ajuns în presa din Austria pe tema coronavirus arată că guvernul ar fi agravat deliberat frica în rândul populației. „Oamenii ar trebui să se teamă că vor fi infectați sau că părinții și bunicii lor vor muri!”

O minută de la jumătatea lunii martie a grupului de intervenție pentru coronavirus din Austria, obținută de un post de radio și rostogolită în presa vieneză, menționează că premierul Sebastian Kurz ar fi trasat direcția – în prezența vicecancelarului, a ministrului Sănătății și a specialistului în boli tropicale – că teama de coronavirus ar trebui indusă mai puternic în rândul populației „În curând, fiecare dintre noi va ajunge să știe pe cineva care a murit de Corona.” La solicitările pentru explicații, oficiali guvernamentali nu au infirmat autenticitatea documentului și a convorbirii, dar au relativizat importanța: „A fost un schimb de idei.” Scandal în media din Austria și în peisajul politic al țării la acest început de săptămână, după ce un document guvernamental s-a scurs către presă, iar acesta sugerează că, deliberat, cancelarul Sebastian Kurz ar fi vizat o amplificare a fricii în rândul populației față de infectările cu noul coronavirus. Jurnalul de dimineață al postului de radio Ö1 a publicat conținutul a ceea ce ar trebui să fie o minută a unei ședințe din 12 martie a Grupului de intervenție pentru coronavirus al țării, iar în aceasta premierul și-ar fi exprimat îngrijorarea că nu este niciun fel de preocupare specială în rândul populației față de infecțiile cu noul virus. El recomanda deschis vicecancelarului, Ministrului Sănătății și Locuinței, oficialilor și experților că, potrivit protocolului, “oamenilor ar trebui să le fie frică să nu se infecteze sau că părinții ori buncii lor vor muri”, spune știrea postului de radio preluată de televiziunea publică ORF.
continuarea aici:

https://www.profit.ro/stiri/social/document-socant-in-austria-pe-tema-coronavirus-guvernul-ar-fi-agravat-deliberat-frica-in-randul-populatiei-oamenii-ar-trebui-sa-se-teama-ca-vor-fi-infectati-sau-ca-parintii-si-bunicii-lor-vor-muri-19347072

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Un document ajuns în presa din Austria pe tema coronavirus arată că guvernul ar fi agravat deliberat frica în rândul populației.

  1. ZUGRAVU L C zice:

    Un negustor din Bagdad s-a întâlnit într-o seară cu Ciuma și au discutat ei ore bune. Negustorul i-a spus că merge să-și vândă marfa prin Europa. Ciuma i-a spus că ea merge la Bagdad și că are de gând să ia 5.000 de suflete. Au plecat fiecere pe drumul lui. Întors la Bagdad, negustorul a aflat că au murit 60.000 de oameni. După un timp s-a întâlnit din nou cu Ciuma și i-a spus că nu mai are ce vorbi cu ea fiincă l-a mințit. Atunci, Ciuma i-a spus că ea n-a luat decât 5.000 de suflete, restul de 55.000 au murit de frică. Așa că e bine să nu uităm că mai rea decât boala este frica.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.