Teorie incendiară: Vaccinul antigripal dă fals pozitiv la Covid


Ieşirea Din MATRIX: Dr. Rashid Buttar face afirmații explozive ...

Dr.Rashid Buttar, un reputat medic din Statele Unite, a lansat o teorie explozivă, confirmată, potrivit spuselor sale, de studii multiple, conform căreia pacienții vaccinați antigripal ies pozitiv la Covid-19, fără a avea, de fapt, virusul. Acesta mai afirmă că testarea PCR nu a fost concepută pentru diagnosticare, tocmai de aceea rezultatele nu sunt reale.

Într-un interviu acordat unui post de televiziune din Statele Unite, dr. Rashid Buttar a reușit să răstoarne toate informațiile despre Covid-19. Dr. Rashid Buttar a absolvit biologia și teologia la Universitatea din Washington, medicina la Universitatea de Medicină Osteopatică și Științe ale Sănătății, Colegiul de Medicină și Chirurgie și a fost chirurg de brigadă și director al medicinii de urgență în serviciul militar SUA. Dr. Buttar este specializat în toxicologie metalică și medicină preventivă, este membru în trei asociații medicale distincte, iar în prezent ocupă postul de director medical în Centrele pentru Medicină Avansată din clinicile din California și California de Nord, clinici specializate în disfuncții imune și probleme de toxicitate care se manifestă în diverse afecțiuni, cum ar fi cancere, boli cardiace și autism. Dr. Rashid Buttar a desființat pur și simplu testarea PCR, arătând și faptul că cei care s-au vaccinat antigripal ies fals pozitivi la Covid-19.

”Fiecare element al științei a fost literalmente luat, aruncat în vasul de W.C. și apoi s-a tras apa. Elementul fundamental al modului în care funcționează sistemul imunitar este ignorat. Fiziologia este aruncată la coșul de gunoi. Fiecare aspect al virologiei și al bolilor infecțioase este ignorat. Postulatele lui Koch au fost ignorate, fiecare dintre ele. Avem rezultate fals pozitive provenind de la testări despre care știm că nu sunt adecvate. Testele pe care ei le fac, RT-PCR, testele de reacție de polimerizare în lanț în timp real, au fost deja dovedite ca fiind ineficiente. De fapt, Kary Mullis, cel care a dezvoltat testul în anii ’80, a spus că nu poți folosi această testare în scopuri de diagnosticare. Trebuie să-l folosești doar pentru ceva care are o secvență genomică care a fost deja identificată. Nimeni nu a putut încă arăta un singur deces determinat de virusul în sine, conform metodologiei adecvate. Nimeni nu a reușit să facă asta. Toate se bazează pe testarea PCR. Din 1984 până în zilele noastre au fost făcute studii multiple care au indicat în cele din urmă că, dacă ai avut vaccinul antigripal, în special vaccinul antigripal trivalent, apari ca fiind pozitiv la testarea pentru Covid-19. Dumnezeu știe ce a fost injectat în oameni de-a lungul anilor. Eu vreau să știu câți dintre acești oameni care se presupune că ar fi murit din cauza Covid-19 au fost vaccinați antigripal. Și apropo, numerele sunt mai mici în SUA decât în cazul gripei sezoniere” a afirmat dr. Rashid Buttar, în cadrul interviului acordat postului de televiziune din SUA.

Isterie creată artificial

Reputatul medic american arată că isteria Covid-19 a fost creată artificial și că se folosesc tehnici de manipulare grosolane. ”Mass-media difuzează imagini din spitale, de la o țară la alta, folosind aceleași imagini, aceeași persoană care moare de mai multe ori, folosind manechine ca să arate faptul că oamenii mor și totuși nici măcar nu pot arăta ambulanțele, pentru că ele nu fac nimic. Ele stau de pomană, oamenii joacă șah, joacă jocuri de cărți, pentru că nu fac nimic. Asistentele medicale sunt concediate chiar acum, pentru că nu este nevoie de ele. Dar ei împing agenda asta a fricii. Tocmai au arătat la CBC acea asistentă care plângea <<vă rog, dați-mi o mască, să pot avea grijă de pacienți, nu vreau să risc să-mi infectez familia>>, apoi s-a aflat că ea nu mai muncise în spital de un an și jumătate și că era un fel de model social-media. Nivelul de denaturare, de înșelăciune al tacticilor de diversiune, pentru a împiedica publicul să știe adevărul, este pur și simplu de necrezut”, a mai declarat dr. Rashid Buttar.

https://www.national.ro/

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Teorie incendiară: Vaccinul antigripal dă fals pozitiv la Covid

 1. simona zice:

  Cum au putut sa bage in case miliarde de oameni ? M-am gindit ,m-am rasucit .Pina cind _FRICA ,frica de moarte ,moarte care va venii vrem nu vrem . Moartea e singurul lucru cert cu care te nasti .Moartea singura certitudine ca o sa scapi din lumea asta nebuna stirneste frica .Mersi nu mai vreau ,mai bine moartea decit o viata in casa . N-am avut noi multe drepturi dar cind ne-a fost luat dreptul la munca ,dreptul la sanatate ,dreptul de a avea un diagnostic real ,dreptul de a te deplasa ,dreptul de a ma plimba in parc . Azi romanasii stau bucurosi in casa ,sa-i vad dupa 15 mai ,daca statul de mucava va hotari sa ramaneti tot in casa ,dar de data asta nu vi se va mai platii 75% ,au spus-o miercuri ”nu mai dam bani dupa 15 mai ,chiar daca nu se va iesi ,chiar daca nu se incepe munca ”.
  Toata viata m-am intrebat cum naiba stau doua armate fata in fata si se ucid intre ele ? Ce le mina ,ce gindesc soldatii ,cum naiba te poate obliga cineva sa -ti iei ca meserie moartea ? Oricare armata din lume invata sa ucida alti oameni ,asta le este meseria . Toata viata am militat pt pace .Acum stiu ce te poate mina sa lupti .LIBERTATEA . Acum stiu pe pielea mea pt ce au murit stramosii nostri . O simt cu toata fibra mea ,fiecare celula a mea cere libertatea . Gata ajunge cu solidaritatea . Murim -bine ,traim -bine ,dar sa fie in LIBERTATE .

  Apreciat de 1 persoană

 2. cornelmera zice:

  Amandoua postarile sunt f.corecte,dar….sa fim optimisti,in tot raul este si un bine,roata vietii se invarteste,nu este numai rau pe cerc;Din pacate pt poporul nostru este c am lung raul…poate in alta lume si viata,vom fii in varf ?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.