Bill Gates: Folosește vaccinurile pentru o populație mai mică


tradus cu google

Șeful Microsoft răsună apelul lui John P. Holdren pentru un program masiv de sterilizare, dorește impozitul pe CO2

Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
Luni, 1 martie 2010

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a declarat la o conferință recentă TED, o organizație care este sponsorizată de unul dintre cei mai mari poluanți toxici de pe planetă, că vaccinurile trebuie utilizate pentru a reduce cifrele populației mondiale pentru a rezolva încălzirea globală și reducerea emisiilor de CO2.

Afirmând că populația globală se îndrepta către 9 miliarde, Gates a spus: „Dacă facem o treabă foarte bună pentru vaccinurile noi, îngrijirile de sănătate, serviciile de sănătate reproductivă (avort), am putea scădea acest lucru cu poate cu 10 sau 15%”.

Într-adevăr, o îmbunătățire a asistenței medicale și a vaccinurilor care ar putea salva vieți ar duce la o scădere a populației globale este un oximoron, cu excepția cazului în care Gates se referă la vaccinuri care sterilizează oamenii, care este exact aceeași metodă susținută de consilierul științific al Casei Albe, John P. Cartea de text Holdren din 1977 , Ecoscience , care solicită un „regim planetar” dictatorial să aplice măsuri draconice de reducere a populației prin orice fel de tehnici opresive, inclusiv sterilizarea.

„Nu sunt sigur care este explicația nimic de văzut aici pentru teoria lui Bill Gates conform căreia„ vaccinurile noi ”pot ajuta la scăderea populației lumii”, subliniază blogul Cryptogon , „Dar m-am gândit la incidente. din anii ’90, în care Organizația Mondială a Sănătății oferea un „vaccin împotriva tetanosului” fetelor și femeilor sărace (și doar fetelor și femeilor sărace) care conține gonadotrofină corionică umană (hCG). Pentru cei care nu doresc să aprofundeze în asta, pe scurt, a fost un experiment al Organizației Mondiale a Sănătății; un test al unui vaccin împotriva sarcinii. ”

După ce a prezentat o ecuație care a inclus numărul de oameni de pe planetă și emisiile de CO2, Gates a spus: „Probabil că unul dintre aceste numere va ajunge aproape la zero”.

Mai târziu în prezentare, Gates menționează alegerea unui vaccin, „ceea ce îmi place foarte mult”, care ar fi folosit pentru a reduce emisiile globale de CO2.

De asemenea, el pledează pentru turnarea mai multor bani în înșelăciunea de încălzire globală prin intermediul Organizației Națiunilor Unite, precum și o „taxă pe CO2” și capacitatea și comerțul, în același timp precizând că lumea dezvoltată va trebui să își reducă nivelul de viață, reducând din nou servicii esențiale care generează CO2.

Gates a spus că o reducere de 20% a emisiilor de CO2 a fost necesară până în 2020, o reducere de 50% până în 2050 și, în final, a trebuit să existe zero emisii de CO2 la nivel global, o măsură care ar inversa complet sute de ani de progres tehnologic și de revenire. om până la vârsta agrară, totul în numele prevenirii unei presupuse creșteri minuscule a temperaturii care s-a dovedit că se bazează pe modele de date frauduloase în lumina scandalului Climategate.

Una dintre propunerile Gates pentru reducerea emisiilor de CO2 este utilizarea de biocombustibili, care subliniază un nou raport , a dus la distrugerea a milioane de acri de păduri, ceea ce înseamnă, în final, o creștere netă a emisiilor de CO2 provenite din biocombustibili în comparație cu combustibilii fosili, ca să nu mai vorbim de devastările masive provocate vieții sălbatice.

După cum am documentat , o reducere a CO2 de 50-80 la sută, ca să nu mai vorbim de 100 la sută, ar provoca o nouă mare depresie în Statele Unite, reducând PIB-ul cu 6,9 la sută – o cifră comparabilă cu derularea economică din 1929 și 1930 .

În plus, „revoluția post-industrială” propusă de Gates și de calitatea sa ar duce la pierderi masive de locuri de muncă.

Implementarea așa-numitelor „locuri de muncă ecologice” în alte țări a devastat economiile și a costat milioane de locuri de muncă. După cum raporta Seattle Times în iunie , rata șomajului uriaș de peste 18% din Spania a fost parțial redusă la pierderi masive de locuri de muncă ca urmare a încercărilor de înlocuire a industriei existente cu parcuri eoliene și alte forme de energie alternativă.

Într-o așa-numită „economie ecologică”, „Fiecare nou loc de muncă implică pierderea a 2,2 alte locuri de muncă care sunt fie pierdute, fie nu sunt create în alte industrii din cauza alocării politice – sub-optim în termeni de eficiență economică – a capitalului”, afirmă raportul.

Faptul că Gates ar fi atât de deschis în apelul său de a utiliza vaccinuri pentru a scădea populația globală (fără un cuvânt în ceea ce privește drepturile omului), probabil are multe de-a face cu publicul care a participat la discursul său.

Organizația TED admite că este elitistă, „într-un mod bun”, și percepe o taxă de membru de 6.000 de dolari, care trebuie plătită de către participanții la conferință. De asemenea, TED percepe aproape 1.000 de dolari doar pentru fluxul său online de conferințe în direct. Sponsorii organizației includ IBM și complexul militar-industrial Kingpin General Electric , care are un istoric notoriu al faptelor de mediu, fiind clasat pe locul al patrulea cel mai mare producător corporativ de poluare a aerului din Statele Unite, cu peste 4,4 milioane de lire sterline pe an (2.000 tone) de substanțe chimice toxice eliberate în aer. GE este, de asemenea, un contribuitor major la problema deșeurilor toxice, făcând sponsorizarea unei organizații care pretinde că caută soluții la problemele de mediu complet ipocrit.

video a disparut intre timp

Bill Gates: Use Vaccines To Lower Population

Acest articol a fost publicat în VACCIN(sistem). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Bill Gates: Folosește vaccinurile pentru o populație mai mică

  1. simona zice:

    Metoda prin care populatia nu se va mai inmultii in exces este simpla . Ne uitam care categorii de oameni fac copii multi . Saracii acestei lumi ,ori care tara ,oricare continent are saracii lui ,uita-te in ograda noastra tiganii dar doar partea saraca ,ailalti care s-au mai modernizat au o meserie ,ceva scoala ,lucreaza n-au decit 2-3 rar de tot 4 copii .
    Eradicarea saraciei ,alfabetizarea ,cresterea ,nivelului de trai astea-s masurile optime care vor duce la scaderea demografica .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.