„Noua Declarație a Drepturilor Omului


 

Viața la tara .!!!! | Viață la țară, Natură, Romani

Ei fără noi nu există!
Oamenii trebuie să învețe asta pe de rost!
Eu nu vreau să mă iubiți, nici să mă ngrijiți!

Vreau o bucată de pământ în pădure, intr un munte uitat de lume unde să am copaci și izvoare. Nu cer nimic, îmi construiesc singur cu familia un adăpost, dar vreau să plec dintre voi pentru că nu vă mai suport dragostea nemăsurată. Vă las tot casă, mobilă, taxele și impozitele, asigurările, pensiile. Îmi iau doar cărțile. O să trăiesc cu ce îmi oferă natura căci este peste măsură de darnică.

O EROARE A LIBERTĂȚILOR NEMAIVAZUTĂ DE LA AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL.

Acolo nu îmi cere nimeni să port mască și mănuși și nici declarație. Nu am pe cine să infectez cu virusul libertății mele. Acolo nu fac profit pentru care să vă plătesc vouă, acolo imi ingrijesc singur rănile și nu plătesc funcționari, guverne, armate. Știu că o să vă fie greu fără banii mei și a celor ca mine. Sunteți obișnuiți să trăiți din munca noastră. Însă m am născut cu acest drept de a alege cum trăiesc și cum mor.
Nu mai vreau să mă păzească niciun avion militar, sau vreun jandarm, nu vreau medici _pe care oricum îi plăteam, nici agenții, autorități, instituții, secretariate, autostrăzi, tramvaie noi, ronduri de panseluțe, nu mai vreau să plătesc nicio primărie, paznic, nu mai vreau nici să mă apropiați sau asigurați social. Nu mai am nevoie de iubirea voastră pentru care mi ați luat tot și nu mi ați dat nimic,nici măcar o aspirină nu mi au dat guvernanții. Eu am plătit ca să supraviețuiti, voi care n aveți o meserie în România, voi cei din guvern care trăiți pe spinarea oamenilor.
Opriți mi tot și dați mi o bucată de pământ în sălbăticie să traiesc așa cum m a lăsa Creația și bunul Dumnezeu.
Nu vreau să mă mai iubiți, nici să plătesc amenzi la taxe și impozite, dobândă la mersul pe jos, să plătesc pentru că mi se vede gura, nu vreau să plătesc taxe și să am pașaport să mi îmbrățișez copilul.
Bordurile, parcurile, clădirile, mașinile, vilele, amantele voastre sunt plătite tot de noi in ani de trudă și sclavagism.
Iubirea voastră costă enorm de mult, eroilor. Dați vă gecile „topgun” jos că sunt plătite tot de noi.
„Grija” voastră mi a luat dreptul de a mi ține copilul de mână. Distantati vă de mine, vă rog!
Plata pentru viața mea este o moarte și atât!
Opriți tot ce v am dat 30 de ani și în schimb redați mi libertatea să trăiesc și să mor așa cum vreau. ”
Cristi Iordache.

Dacă ceva din tot ce faceți era spre binele nostru NIMIC nu era obligatoriu.

Ioana Hateganu
Acest articol a fost publicat în ROMANIA (la sat). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la „Noua Declarație a Drepturilor Omului

 1. simona zice:

  Da ,asta-i de-a mea . Doar ca eu nu vreau la padure . De ce sa ma retrag eu ,sa plece ei .
  O sa vina un timp cind lumea o sa-si dea seama ca noi oamenii contam ,nu functiile ,nu politicul . Va trebui sa ne schimbam organizarea sociala . Sclavagism in antichitate -n-a mers ,evul mediu -un altfel de sclavagism si-o debandada datorita migratorilor .Mai tirziu capitalism -nici astea n-au dat rezultate ,comunismul si asa zisa democratie au jucat si joaca Sus -Jos -parti bune si parti proaste .
  Hai ca putem sa facem o lume pt om . Va rog visati ,calculati ,cereti o lume in care moralitatea ,bunul simt sa fie cuvintul de ordine si de aici mai departe se poate totul .Rudele mele cunostintele in majoritate au ales sa plece din tara ,a fost modul lor de-a protesta fata de organizarea sociala din Romania . Ei bine acum s-a intins pe tot globul . Avem nevoie de administratori nu de sefi ,nu de conducatori . Daca vrem sa scapam de un guvern mondial ,de puteri politice cu oameni de doi bani atunci ..
  Si mi-am adus aminte – la intrebarea jurnalistilor ”de ce statul nu preia intreprinderile cu probleme si sa le puna pe picioare in loc sa fie inchise ,taiate ,vindute la bucata ” ,raspuns ”statul nu e un bun administrator ”si asta spuneau politicienii Petre Roman ,Iliescu niste mosi din PNTCD si altii din PNL . Era inainte de alegerile din 2000 ,am vazut negru in fata ochilor .N-am inteles cum de populatia Romaniei n-a sesizat ridicolul . Cum dracu sa votezi incompetenti ? Ti-au spus pe fata ,nu odata ,la tot felul de emisiuni „Statul nu-i un bun administrator ” . Si voi i-ati votat .Pai daca nu erau in stare sa administreze intreprinderi ,cum sunt in stare sa administreze o tara ?
  Ginditi-va cite taxe mai vreti sa platiti doar pt ca respirati ?
  Acum dragilor o intrebare :daca familia voastra are 4,5 persoane cum ve-ti iesi pe strada ? Avem voie maxim 3 persoane . Si daca familia are trei minori si doi adulti pe care-i lasii acasa ? Si daca trebuiesc dusi la scoala toti odata ? Divortezi ,dai doi copii la orfelinat ?
  HAi sa nu fugim in padure ! Hai sa ne unim ,hai sa cerem o viata demna ,hai sa muncim cu totii pt o viata in care nesimtirea sa fie eradicata . Nu mai fiti fricosi ,n-au ce ne face . O sa traga armata din nou in noi ,o sa vina jandarmii sa ne tabaceasca ? Nu prea cred ,nu-si permite nici un partid din saracia asta de Romanie sa ne omoare ,puterea-i la noi ,ridicati capul din pamint
  . Dar daca dupa 15 mai mai acceptati vreodata sa faceti puscarie la domiciliu doar pt ca s-ar putea sa muriti ,imi pare rau dar va vor lua toate drepturile posibile .Veti sta in case la ordin de cite ori vor dori , o sa faceti vaccin pt orice boala inchipuita sau reala ,o sa vi se ia dreptul de a ride ,o sa aveti linii de demarcatie pt orice . N-o sa mai fiti oameni niciodata . O sa fiti asemeni animalelor de la zoo . Si atunci n-o sa va mai fie frica de moarte ,ea va fi singul mod de eliberare .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.