Avocatul Poporului solicită combaterea epidemiei de rujeolă, după ce numărul de cazuri a trecut de 20.000


De la statul in casa? Unde au intrat in contact cu alti copii? Nu va e rusine? Chiar asa de prosti ne credeti? Nu v-ati mai facut cota de vaccinuri? 

”Avocatul Poporului (…) îşi manifestă îngrijorarea faţă de creşterea constantă a numărului de cazuri de rujeolă confirmate pe teritoriul României, acestea ajungând în prezent la aproximativ 20.000 de cazuri, dintre care 64 de decese. În contextul evoluţiei epidemiei de SARS-Cov-2, Avocatul Poporului reafirmă necesitatea ca autorităţile statului să întreprindă măsuri energice şi în direcţia prevenirii şi combaterii virusului rujeolic, având în vedere gradul de contagiozitate al acestuia”, a transmis, luni Avocatul Poporului.

https://www.antena3.ro/

Acest articol a fost publicat în VACCIN(sistem). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Avocatul Poporului solicită combaterea epidemiei de rujeolă, după ce numărul de cazuri a trecut de 20.000

  1. neicaion zice:

    Alogenii ce sunt la conducerea acestei ţări sunt hotărâţi să ne lichideze, ne ţin în casă forţat, să nu dea soarele peste noi, să devenim victime sigure, https://saccsiv.wordpress.com/2020/05/04/studiu-decesele-cauzate-de-covid-19-au-legatura-cu-deficienta-de-vitamina-d-iata-ce-inseamna-asta/#respond , au închis firmele şi fabricile ce mai erau forţând românii să ia, din nou, calea pribegiei printre străini, s-au împrumutat în numele nostru, pentru a ne vinde cu totul, ei trăiesc ca nababii iar noi suntem deja trataţi ca sclavi în curând situaţia se va voi a fi permanentă, acum rujeolă, ce toxine mai vor să bage în pruncii nevinovaţi?, unde este aşa-zisul creator al oamenilor, a umanităţii, nu vede cum şerpii şi viperele îi distrug copiii?, cum poţi să susţii că eşti iubitor şi totuşi să nu-ţi pese de suferinţele create copiilor tăi?, exişti oare?, sau încă de la începuturi când ai permis şarpelui urcarea în rai, ne-ai vândut întunericului.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.