Tu vorbesti mai #rezist?


Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, în aer liber, text care spune „0 de mîrlani, neciopliți, mujici, mitocani, mahalagii, derbedei, mocofani, țoape, semianalfabeți, bădărani, caftangii de bodegă, miștocari de cartier, nulități veleitare, țațe, pițipoance, scandalagii, băieți de băieți, și cîte și mai cîte specii eșuate, pe care nici marea grădină a lui Dumnezeu nu le mai poate absorbi.Asta este PNL-ul de azi. Andrei”

Au fost buni banii de la Soros?
Acum te-a sters de pe lista de plata si incepi sa latri?
Spui adevarul dar e mult prea tirziu pentru tine TRADATOR DE TARA !

Acest articol a fost publicat în POLITICA ( USR, PLUS,PDL,PNL), ROMANIA-INTELECTUALITATE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Tu vorbesti mai #rezist?

 1. A.D. zice:

  Mi-am scurtat „pledoaria” la doar atât: poate găsești vreo înregistrare (preferabil video) cu AP vorbind în engleză și/sau germană. Incredibil cât de curat este netul din acest punct de vedere.

  P.S.

  Și ai grijă (aș zice eu) cu etichetele, că poți nenoroci vieți. De astfel de oameni avem MARE nevoie, dacă vrem să înțelegem vreodată (EXACT) ce și cum s-a întâmplat în lumea în care am avut și noi onoarea să fim.

  Apreciază

  • citadela zice:

   Scuzati interventia, dar ceea ce intrebi ma duce cu gindul la filmul ” A Few Good Man” unde acuzatul Nicholson raspunde curtii cu acel celebru schimb de replici:
   „You want the truth? Vreti adevarul?”( „(EXACT) ce și cum s-a întâmplat în lumea în care am avut și noi onoarea să fim.”
   „Nu pot sa va spun…”
   ” Because you can’t handle the truth!!!” (Pentru ca nu veti stii ce sa faceti cu acel adevar)

   Asa si cu asteptarile din partea celor vizati ca veti primi vreodata vre-un raspuns obiectiv dilemelor de la revolutie si anii premergatori acestei manevre.
   I-a sa ne gindim la un exemplu concret. Am aflat noi la Nuremberg acel CEVA? cu adevarat interesant de stiut… cine a finantat hitlerismul? not!

   Apreciază

   • neicaion zice:

    @citadela, „Am aflat noi la Nuremberg acel CEVA? cu adevarat interesant de stiut… cine a finantat hitlerismul?”. Cu siguranţă johannis, chiar dacă este conducătorul naziştilor, în românia, şi are sângele sticat, de la cipurile implantate şi nanoroboţii ce circulă prin el, ca maserati pe un drum de ţară, ceva trebuie să cedeze, dar să revenim, el a devenit preşedintele naziştilor în românia, (eu nu sunt nazist şi nu-l recunosc a-mi fi preşedinte), doar datorită egoului, pentru a-şi satisface unele nevoi de a ajuta copii, de a fi stâlpul, a mai multor case însuşite fraudulos, nu simte fericirea faptelor lui, dar nici nefericirea în care se hlizeşte zilnic, se crede fericit, atât cât poate fi un zombii, dar în nici un caz nu a finanţat hitlerismul, această finanţare vine din cosmos, de unde vine şi holograma faimosului covid-19, pentru care deşi nu există încă un test omologat şi eficient pentru a fi depistat,( prin tanzania, capre şi fructe exotice au fost depistate pozitiv), https://constiintacolectiva.net/virusul-datoriilor-o-solutie-convingatoare-la-problemele-economice-globale/ , avem totuşi peste trei milioane de infectaţi, başca trei sute de mii de morţi, care prin accidente de ciculaţie sau verbale, sau unii bătrâni care oricum erau trecuţi pe liste.
    PS nu ştiu ce ai vrut să spui cu „not”, ştiu doar că este o negaţie, cu care, poate, vrei să te speli de orice posibilă acuzaţie ce ţi-ar putea fi adusă.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.