Microsoft schimbă nivelul. Cipuri implantate pentru tranzacții cu cryptomonede!


Compania Microsoft trece la un alt nivel și ajunge tot mai aproape de ID-ul digital pentru care face lobby (de fapt, pune presiune) Bill Gates. Colosul din IT a depus actele să obțină brevetul patentării unui cip (dispozitiv) conectat la corpul omenesc și care permite „titularului” să tranzacționeze cryptomonede!

Brevet pentru un dispozitiv atașat corpului uman care permite cumpărarea și vânzarea de cryptomonede. Oau! Cu alte cuvinte, activitatea corpului, asociată cu o sarcină furnizată unui utilizator extern, poate fi folosită într-un astfel de proces de tranzacționare monetară.

Datele privind activitatea corporală vor fi generate pe baza activității organismului detectat de serverul extern. Cuplat la cipul/ dispozitivul implantat în subiect (utilizator), sistemul, adică serverul, verifică dacă activitatea corpului îndeplinește condițiile stabilite pentru tranzacționarea de cyptomonede.

Poate că a anunțat public „divorțul” de Microsoft, dar miliardarul Bill Gates rămâne „creierul” din spatele companiei, mintea care controlează tot ce iese din serve.

În timp ce le vorbește oamenilor despre un termen de 18 luni pentru realizarea unui vaccin global, Bill Gates are grijă să patenteze un cip care interacționează cu pulsul, temperatura și undele cerebrale ale corpului omenesc, în scopul de a controla întreaga activitate financiară a „subiectului”.

„Microsoft Cryptocurrency System” este ultima „fiță” dezvoltată de acest colos din IT. Adică, încă un pas spre ID-ul digitial pe care îl tot impune omenirii Bill Gates, omul de afaceri folosind orice prilej pentru a vorbi interlocutorilor despre avantajele acestui sistem de control al populației.

https://www.national.ro/

Acest articol a fost publicat în STIINTA-TEHNOLOGIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.