Se reface numărătoarea morților de COVID-19? Precizări venite pe cale oficială


Vă dați seama cît de proști ne cred nemernicii ăștia?
În două-trei săptămîni ne vor spune că ei au afirmat de la bun început că nu trebuie să intrăm în panică întrucît nu a fost niciodată vreun motiv de pandemie!
Este și a fost doar o simplă gripă!
Iar în septembrie vor declara că au avertizat asupra riscurilor asociate purtării de botnițe de cîrpă la 50 de grade!
80% din cei 700 de morți aveau cancere și alte boli grave!
12 milioane de proști fac pușcărie la domiciliu pentru cîteva zeci de morți de Covid19!

Laura Ionita


horatiu-moldovan-coronavirus-romania

Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a lăsat să se înțeleagă, luni, în cadrul unor declarații făcute la Antena 3, că numărul real al morților de COVID-19 ar fi mai mic, pentru că multe persoane decedate aveau alte boli și se aflau într-o situație critică.

Moldovan a revenit cu precizări, astăzi, și a spus că nu a pus la îndoială rapoartele de constatare a deceselor.

„Nu am contestat modul în care sunt raportate decesele pacienților care au fost infectați cu Covid-19. Doar am accentuat faptul că mulți dintre ei au avut comorbidități. Același lucru îl comunică și Grupul de Comunicare Strategică, la fiecare raportare a acestor cazuri. Nu s-a pus problema să contest în vreun fel modul de raportare.

Am explicat clar un lucru știut deja, că persoanele care suferă de boli grave sunt vulnerabile în fața acestui coronavirus. Există pacienți care sunt diagnosticați cu coronavirus și ca atare, sunt raportați. Dar există între ei pacienți care au multiple comorbidități. Procentul general de comorbidități raportat este de 80 la sută, deci 80 la sută dintre pacienții covid-pozitiv au comorbidități.

Mai mari, mai importante, mai grave sau mai puțin grave. Se remarcă, însă, că o parte dintre ei sunt pacienți cu maladii severe, prin natura lor terminale, și am dat niște exemple: cancer terminal, insuficiență cardiacă terminală, insuficiență renală terminală, ciroză hepatică, accident vascular cerebral. Acești pacienți este probabil că au decedat din cauza suferințelor lor de bază, chiar dacă au fost infectați cu Covid-19. Această precizare este în sensul în care sunt toate comunicările pe această temă”, a afirmat Moldovan la Digi 24.

Oficialul a mai declarat că „Poate fi analizată cauza morții, dar e o problemă specială de medicină. Însă atrag atenția că, în cadrul pacienților pozitivi, există și pacienți care au comorbidități severe și care contribuie în mod serios, în mod decisiv, poate, la decesul lor.”

https://evz.ro/

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Se reface numărătoarea morților de COVID-19? Precizări venite pe cale oficială

 1. neicaion zice:

  „ Procentul general de comorbidități raportat este de 80 la sută, deci 80 la sută dintre pacienții covid-pozitiv au comorbidități.”, ceea ce dă de înţeles că doar 20% din cifrele enunţate sunt reale, (la morţi). Cred că ăştia din „sistem” încep să o ia razna, oori va apare o dezminţire, ori dl.secretar va fi demis, daclaraţia fiind făcută pe digi 24, (adulatorii n.o.m.), este cu adevărat ciudată,oare ce surprize vom mai avea?, umbrelută-n-trun picior, ghici ciupercă, ce-i?.

  Apreciază

  • neicaion zice:

   URAAAAAAAAAAAAA !

   P.S. Scuze, nu mă pot abţine, îmi reamintesc, cu drag, cuvintele lui Creangă, „ştiu că sunt prost, dar când privesc în jur, prin speranţă.”

   Apreciază

 2. neicaion zice:

  Nu ştiu cum că îmi închipuiam că toate toate organizaţiile acestea ce ne driguiesc sunt amorfe, la cheremul celor din noua ordine mondială şi uite cum, cu mare bucurie trebuie să-mi cer scuze, https://ro.sputnik.md/politics/20200506/30158018/Orban-lovit-rau-de-neconstitutionalitatea-amenzilor-decizia-CCR-un-indemn-la-anarhie.html , acum pot să afirm că totuşi cineva acolo sus ne iubeşte… .

  Apreciază

 3. simona zice:

  INS -2019 -pina la 15 04 aveam 127 de decese din cauza gripei de anul trecut .20% din 800 e 160 .Deci cine-i hotul cine-i prostul ?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: