Minciunile despre Coronavirus și Războiul pentru Vaccinare


 De cel puțin 3 luni cred că fiecare dintre noi este sătul de știrile despre Coronavirus, încât, cred că unii au alergie numai dacă aud acest cuvânt. Eu am această alergie de asemenea când aud Vaccin, și Vaccinare (sau cum fals se declară la TV – imunizare). Încet, încet, pe măsură ce omenirea se deblochează, tot mai multe adevăruri despre această falsă pandemie ies și vor mai ieși la suprafață.

Bill Gates, Lordul războiului vaccinului și regele depopulării, a comis „crime împotriva umanității” și trebuie urmărit penal pentru depopularea planificată – omor global. Ca parte a planului britanic de a depopula lumea, de o sută de ani, Bill Gates a comis aceste „crime” care îi permit să mituiască în mod deschis fiecare universitate majoră și facilitate biomedicală (nivelul de biosecuritate P 1-4) din întreaga lume, pentru a se concentra exclusiv pe vaccinuri și nu pe tratamentul pentru virusuri. Iată o listă scurtă a ,,filantropiei” sale:

     – A început cu Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare (GAVI) în 2000 (a donat 750 de milioane de dolari) o „alianță pentru vaccinuri”, care susțin că au vaccinat jumătate din copiii lumii (cu vaccinuri otrăvitoare).

     – A oferit celor 496.000 de copii indieni poliomielita prin noul său „vaccin anti-poliomielitic”, așa cum a confirmat OMS. Gates este acum judecat în India pentru crime împotriva umanității.

     – Până în 2018, 75% din cazurile de poliomielită la nivel mondial au provenit de la „Vaccinurile Gates”. Gates a introdus lumea într-o nouă formă de poliomielită pe care a finanțat-o.

    – În 2014, Gates a vaccinat 23.000 de fete indiene cu vaccin HPV – Gardasil și Cervarix de la Merck și Glaxo Smith Kline (fost Burroughs-Wellcome) – 5% au avut reacții adverse severe, majoritatea au fost permanent sterilizate, șapte au murit, iar vaccinul a fost inutil împotriva HPV. Personalul lui Gates a fost urmărit de guvernul indian pentru falsificarea semnăturilor, constrângere și refuzarea tratamentului medical pentru reacții adverse.

   – În 2002, Gates a vaccinat cu forța copiii din Africa de Sud împotriva meningitei. Mulți au dezvoltat paralizie permanentă. Presa l-a numit pe Gates „nemilos și imoral”.

   – În 2010, Gates a distribuit vaccinul anti-malarie la 5.000 de copii africani – 151 au murit – 1.000 au avut reacții adverse grave, inclusiv paralizie și convulsii.

   – Tot în 2014, OMS (Organizația Mondială a Morții) a sterilizat chimic milioane de femei din Kenya cu un „vaccin pentru tetanosul Gates” care a fost otrăvitor, iar ulterior OMS a admis-o public.

   – A creat Grupul de Experți Consultanți Strategici (SAGE) pentru a sfătui OMS cu privire la politicile de vaccinare și imunizare, cercetare și dezvoltare și sisteme de livrare. Acest grup secret este prezidat de Sir Peter Vallance, fostul director al companiei farmaceutice Glaxo Smith Kline, un prim-comandant al vaccinării.

   – Gates a angajat 10 miliarde de dolari pentru campania OMS de a reduce populația lumii prin intermediul noilor vaccinuri. El s-a lăudat că noul său program verde pentru Africa va depopula Africa cu 10-15%.

   – În parteneriat cu Fundația Rockefeller, UNICEF, OMS, Banca Mondială, DFID, DNIH, CDC, WEF, producători de vaccinuri și alții, au solicitat un ID biometric obligatoriu pentru urmărirea vaccinărilor la nivel mondial. Aceasta este dominația mondială a „războiului împotriva vaccinurilor”. A controlat Departamentul Dezvoltării Internaționale (DFID) prin donații începând cu anul 2000. Acest grup britanic cere ca țările să doneze pentru ,,Războaiele Vaccinurilor Gates” și să controleze propaganda despre vaccinuri prin mass-media, pentru a ascunde adevărata intenție a Lorzilor vaccinurilor: Gates, SAGE, OMS, CDC , NIH și Big Pharma, ,,adevărați eroi…” care au grijă de siguranța oamenilor de pretutindeni. DFID găzduiește un summit internațional privind vaccinurile în iunie 2020. Oricine pune la îndoială intenția lui Bill Gates pentru vaccinare și narațiunea universală a vaccinului vor fi reduși la tăcere.

A acordat 40 de milioane de dolari în 2008 profesorului Chris Witty, ofițer medical principal al Angliei și consilier științific șef pentru Departamentul de Sănătate și Asistență Socială (DHSC), Institutul Național de Cercetări în Sănătate (NIHR), Departamentul pentru Dezvoltare Internațională (DFID) și Membru al consiliului SAGE pentru controlul promulgării vaccinului britanic. Chris Witty este unul dintre lorzii vaccinării ai lui Gates în Anglia la fel cum Anthony Fauci este este în America. A început Coaliția pentru Pregătirea Epidemiei (CEPI) în 2017 pentru a accelera crearea și distribuirea de noi vaccinuri. CEPI a acordat 8,4 milioane de dolari Imperial College în 2017 pentru a dezvolta „Vaccine X”, un vaccin vizat pentru fiecare persoană de pe planetă. A donat 200 de milioane CDC pentru a ajuta la dezvoltarea unui vaccin COVID-19 știind că nu este posibil un astfel de vaccin.

Anthony Fauci

A donat 100 de milioane de dolari eforturilor lui Anthony Fauci de a crea noi vaccinuri la Institutul Național pentru Sănătate. NIH a donat 3,7 milioane de dolari din acei bani către Institutul de Virologie Wu Han (printre altele), singurul laborator de arme biologice de nivel patru din China, unde medicul chinez (Dr. Qiu) care a încălcat regulile Laboratorului Național de Microbiologie din Canada luând virusul Covid-19 britanico / canadian, dezvoltat de Institutul PirbrightMerial și QinetiQ și ducându-l în China.

A donat 184 de milioane de lire sterline la Imperial College of London pentru predicții false de Covid-19, propagandă a morții (2,2 milioane în America și peste 1,5 milioane în Anglia). Gates încearcă să forțeze criza COVID-19 pentru a forța programele sale de vaccinare din lumea a treia și în lumea occidentală și ID-urile de vaccin obligatorii implantate în fiecare ființă umană.

Un copil moare la fiecare 30 de secunde de înfometare, 3 milioane pe an, dar acest lucru nu este suficient de bun pentru Bill Gates, Stăpânul Vaccinurilor – Regele Depopulării și Eugeniei. El dorește ca fiecare om (cu excepția prietenilor săi) să aibă „Vaccinul X” înjectat pentru a evita toate virusurile – când știe că NICIUN VACCIN NU POATE STOPA UN VIRUS. Orice „vaccin Gates” este otrăvitor.

   Bill Gates a mituit, a influențat sau a controlat:

 •  Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC)
 •  Anthony Fauci, Institutul Național de Alergie și Boli Infecțioase
 •    Consorțiul de Modelare a Impactului Vaccinului
 •  Sir Peter Vallance (x-Glaxo Smith Kline-SAGE)
 •  Institutul Pirbright
 •  Merial Animal Health Institute
 •  Glaxo Smith Kline / Pfizer
 •  Colegiul Imperial / Universitatea Harvard
 •  Fundația Wellcome / Wellcome Trust
 •  Regina Angliei / Deținătorul de acțiuni de aur al Pirbright
 •  MHRA – Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Asistenței Medicale
 •  GAVI, The Vaccine Alliance
 •  CEPI, Coaliția pentru Pregătirea Epidemică
 •  UNICEF
 •  Organizația Mondială a Sănătății
 •  Profesor Chris Witty, ofițer medical șef britanic
 •  SAGE, organizația secretă a vaccinurilor

                  Departamentul de Dezvoltare Internațională DFID, printre altele.

Am fost la Fundația oficială Bill&Melinda Gates Foundation și am scos un eșantion de beneficiari ai donației Gates. Practic, ai majoritatea infractorilor cu planul lui Bill de a crea vaccinuri (pentru îmbogățirea sa), în loc să recunoști zeci de tratamente dovedite pentru viruși care nu includ vaccinuri. Am enumerat mai multe dintre aceste tratamente mai sus și subliniem că mita lui Bill îi împiedică pe toți să fie „lăsați” să privească în orice direcție, în afară de vaccinuri – care nu pot funcționa niciodată datorită „științei proaste”. Dar, în multe cazuri, vaccinurile vor depopula planeta, vor îmbolnăvi și Bill (și Melinda) știu bine asta. Face parte din planul „Sănătate globală” pe care multe donații o duc.

   De fapt, când citiți accentul subvenției, traduceți după cum urmează:
·        Planificare familială – depopulare
·        Sănătate globală – controlul vaccinării pe pământ
·        Creștere globală – luare de mită de către națiuni prin Reconstrucția Băncii (Internaționale) și Dev.
·        Malaria – malaria are deja multe tratamente eficiente și numeroase vaccinuri
·        Polio – Vaccinul otrăvitor polio-Gates (496.000 de cazuri noi create)
·        SIDA HIV – Bill și Melinda au susținut OMS și CDC pentru crearea și continuarea HIV
·        Controlul tutunului – protecție pentru răspunderea tutunului britanic / American
·        Dezvoltarea vaccinului – niciun vaccin nu este sigur sau s-a dovedit că funcționează eficient
·        Pneumonia – există deja multe vaccinuri actuale pentru pneumonie
·        Boli tropicale – pentru a dezvolta noi brevete pentru viruși noi
·        Child Health Global – Programul de vaccinare anti-HPV pentru Gates, printre altele
·        Dezvoltare agricolă – programul Gates pentru OMG-uri din Africa și din lume

 Deci cam asta este pe scurt cu ce se ocupă miliardarul Bill Gates în majoritatea timpului său. După cum probabil știți, el a demisionat din funcția de CEO al Microsoft, la fel ca foarte mulți alți CEO ai marilor corporații (câteva mii).

  Referitor la vaccinuri, iată ce spune tatăl lor, dr. Stanley Plotkin:

În 30.04.2020 organizația O.C.H.R a înaintat 50 de sesizări penale către procurorii a 50 de state, mințite și manipulate prin uriașa presiune făcută asupra lor de cea mai mare organizație criminal din istoria omenirii: Organizația Mondială a Sănătății. În textul sesizării s-a introdus și solicitarea către organele judiciare ale acestor state, de a verifica dacă datele publice prezentate de John Hopkins Resourse Center referitoare la cazuistica particulară fiecărei țări implicate, au fost conforme cu realitatea sau au fost făcute din softurile lui Bill Gates :  https://coronavirus.jhu.edu/map.html

 Iată documentul :  https://ochr.ro/wp-content/plugins/wonderplugin-pdf-embed/pdfjs/web/viewer.html?disabledownload=1&disableprint=1&disabletext=1&disabledoc=1&disablerightclick=1&file=https%3A%2F%2Fochr.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F05%2F30.04.2020-General-complaint.pdf#page=1&zoom=auto,-50,798

Aici iată documentul pentru România: https://ochr.ro/wp-content/plugins/wonderplugin-pdf-embed/pdfjs/web/viewer.html?disabledownload=1&disableprint=1&disabletext=1&disabledoc=1&disablerightclick=1&file=https%3A%2F%2Fochr.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F05%2F30-04-2020-Sesizare-Penala-OMS.pdf#page=1&zoom=auto,-50,798

 Toate posturile de știri, radio și TV au participat (probabil pentru interese financiare și altele) la această propagandă deșănțată privind Coronavirusul (în afară de Nașul TV), ducând la încurajarea autorităților de a ne limita drepturile fundamentale ale omului, care au fost stipulate în Carta Drepturilor Omului, după marea vărsare de sânge ce a constituit-o Al Doilea Război Mondial. Aceste drepturi le avem de la naștere și ne-au fost date de Dumnezeu Tatăl/Mamă și nimeni nu are dreptul să ni le ia. Singura națiune care se poate opune prin cetățenii săi este SUA, unde cetățenii au arme și se pot apăra împotriva oricăror nedreptăți, inclusiv guvernamentale (este prevăzut în Constituția SUA). Vedeți exemplul celor din Michigan, care au intrat înarmați în clădirea guvernatorului care a prelungit starea de izolare…

   În încheiere urmăriți și spusele dr. Rashid Buttar referitor la aceste probleme și la viitor (pentru subtitrare activați-o din josul paginii) :

Surse: https://prepareforchange.net/ ; https://ochr.ro ;

https://burebista2012.blogspot.com/

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS, VACCIN, VIATA LIBERA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.