QAnon ❗️Marea Farsă ❗️


Iată un document contrafăcut de QAnon prin care se sugerează că ar fi un document elaborat de Guvernul Statelor Unite ale Americii. În acest document contrafăcut se afirmă că:

.ar fi fost adoptată propunerea ca persoana George Soros să fie naționalizată(notă: persoană înseamnă, în termeni juridici, proprietatea privată a cuiva).
.ar fi fost pus un sechestru în valoare de 50 de miliarde de dolari pe averea lui George Soros.
.s-ar fi aprobat propunerea de a include unitatea UCD( = Universal Currency Digital = Valută Digitală Universală) în Stellar Network(notă: Stellar Network este un software folosit pentru a preschimba valuta digitală în banii fiduciari. Aici este vorba de criptomonedă. Criptomoneda este o operațiune investițională frauduloasă sub formă de schemă Ponzi)

Observați că în acest document contrafăcut se menționează data în formatul calendarului lui Yahweh și în formatul calendarului gregorian. În alte astfel de documente lipsește data după formatul calendarului gregorian. Există extrem de multe astfel de documente ceea ce denotă faptul că ele au fost subvenționate căci nimeni nu și-ar fi permis să investească timp, efort și bani în van făcând o muncă atât de imensă și cronofagă. Vă reamintesc ceea ce scrie în alte astfel de documente:

.mai mulți guvernatori și un primar ar fi fost trecuți pe o listă ca săvârșind crima sclaviei.
.canibalismul ar fi fost declarat a fi ilegal.
.ar fi fost condamnată conspirația creată de grupul iluminații.
.averea lui Geoge Soros ar fi fost naționalizată.
.s-ar fi decis crearea unei noi valute.
.universitățile ar fi fost declarate organizații comuniste de îndoctrinare.
.International BAR Association și American BAR Association ar fi fost declarate ca fiind teroriști internaționali și naționali.
.Bill & Melinda Gates Foundation, National Governors Association, American Bankers Association ar fi fost sechestrate.
.s-ar fi declarat independența față de Noua Ordine Mondială și de Guvernul Mondial.
.știința ar fi fost declarată idolatrie.
.Bill Gates și Chance Murray ar fi fost declarați teroriști.
.Consiliul pentru Relații Externe, Grupul Bilderberg, Bohemian Group, Comisia Trilaterală și Skull and Bones ar fi fost declarate a fi organizații teroriste.
.toți membrii familiei Rothschild ar fi fost acuzați de sclavie.
.cei de la Federal Reserve Bank ar fi fost declarați idolatrii Jekyll (notă: pe insula Jekyll s-au întâlnit cei care au fondat Federal Reserve Bank)
.National Governors Association, Centers for Disease Control and Prevention, World Health Organization, Bill & Melinda Gates Foundation, Anthony Fauci(șeful misiunii Coronavirus din Administrația lui Trump), Christine Grady( șefa de la National Institutes of Health ) și Tedros Adhanom (șeful de la World Health Organization) ar fi fost acuzați de încercare de genocid.

Toate aceste fapte sunt însă pur imaginare. Mișcarea QAnon este bazată pe fraudă și este finanțată cu mulți bani pentru a-l susține pe Donald Trump și a-i crea popularitate acestui politician într-o perioadă de timp în care poporul american, la fel ca și alte popoare, nu mai poate suporta teroarea sistemului și sunt tot timpul gata să se revolte împotriva tiraniei acestui sistem monstruos. Adevărul este că Donald Trump, ca și ceilalți președinți americani, a fost desemnat de stăpânii lumii prin intermediul Grupului Bilderberg și este deci doar o marionetă politică a acestor stăpâni.

Toate aceste aserțiuni sunt pure minciuni. Aceste exemple sunt doar câteva din numeroasele aberații pe care se sprijină mișcarea QAnon. Adevărul este că Donald Trump însuși, prin intermediul lui Anthony Fauci, conduce Marea Farsă numită pandemia Coronavirus. Toate țările dependente de S.U.A. au construit la unison iluzia falsă a unui virus extrem de epidemic și au impus multe restricții oamenilor. Unele țări, care nu se află sub influența S.U.A., au declarat că pe teritoriul lor nu există niciun caz de coronavirus. CDC (CDC = Centers for Disease Control and Prevention) din S.U.A. declară pe pagina de internet că nu știe mai nimic despre COVID 19 ceea ce înseamnă că testele sunt doar atrape.

🌳🌞❣️

Autor: Mihail Ispan
04.05.2020

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS, DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la QAnon ❗️Marea Farsă ❗️

  1. Lucian zice:

    Ispan! esti un vrăjbaș! care canta dupa cum bate vantul!!! Uita-te adanc la tine! ca nu ai pareri proprii rumegate gandite si dospite, ci dai din papagal dupa cum bate vantul! Lupul Dacic curul tau! Esti varza, stai in banca ta! In cartea ta cu Dumnezeu, (cata aroganta sa pui titlul asta) Se vede vadit gradul imens de diletant! Abia daca-ntelegi tu pe de-a-ntregul si te apuci sa dai lectii cu atata vervă. Lamureste-ti si desluseste-ti tie mult mai in adanc si amanunt, si apoi apuca-te sa dai din gura, ca esti varza! Te iei dupa vant cum bate el, bate si gura ta!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.