Șerban Nicolae nu se teme să spună deschis: avertisment puternic pentru Iohannis și Orban!


Șerban Nicolae

”Neofanarioții au făcut ceea ce au făcut întotdeauna – au pus biruri noi – iohănnitul, orbănitul – le-au spus amenzi și le-au prăvălit peste români”.

.  Într-un mesaj postat acum puțin timp, senatorul Șerban Nicolae dă un sens istoric amenzilor practicate de autorități – comparându-le cu birurile din perioada fanariotă. Astfel, dacă fanarioții impuseseră ”fumăritul”, acum ”noile biruri peneliste” sunt ”iohănnitul și orbănitul”, consideră Șerban Nicolae.

De altfel, senatorul jurist a atras atenția, chiar din 15 martie, de la inițierea decretului prezidențial prin care s-a instituit starea de urgență că este abuziv, ca și actele guvernului emise în baza acestuia, dar și că ”amenzile aberante vor fi spulberate de instanțele de judecată”.

Decizia unanimă a Curții Constituționale era ”absolut previzibilă, cât se poate de normală și perfect rațională”, subliniază senatorul.

”Neofanarioții au făcut ceea ce au făcut întotdeauna – au pus biruri noi – iohănnitul, orbănitul – le-au spus amenzi și le-au prăvălit peste români”, spune Șerban Nicolae, care atrage atenția că ”amenzile peneliste nu au avut niciun efect pozitiv pentru români, nu au ajutat la combaterea epidemiei COVID19”.

În schimb, aceste amenzi ”au dat doar măsura urii și disprețului pe care peneliștii Iohannis, Orban și restul clicii le manifestă la adresa românilor și au revoltat pe toți cei cu mintea întreagă”.

De fapt, Șerban Nicolae vine cu o acuzație ce pare paradoxală: cele peste 300.000 de amenzi au fost cauzate de ”haosul din mintea și acțiunile peneliștilor ”!

”Declarații contradictorii, măsuri ilogice și pseudo-criterii pentru restricții au fost ingredientele festivalului de incompetență și iresponsabilitate care i-a avut ca protagoniști pe Iohannis și Orban”, explică Șerban Nicolae.

În final, candidatul la președinția Senatului  vine cu un avertisment grav: ”Vine vremea când vor da socoteală”.

”Iohannis, Orban și restul clicii de politruci peneliști vor răspunde cât de curând – și nu doar politic, ci și juridic”, spune Șerban Nicolae, încheind dur: ”Vom scăpa de criza epidemică, dar și de nenorocirea neofanarioților peneliști”.\

Dragoș Dumitriu

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în politica, POLITICA(guvernPDL). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.