Ce rușine, domnule Adrian Zuckerman!


  Democraţi, republicani, aceeaşi Mărie cu altă pălărie. Aceeaşi mizerie strivitor imperialistă, indiferent că ambasador este Klemm sau Zuckerman, că […]

 

Democraţi, republicani, aceeaşi Mărie cu altă pălărie. Aceeaşi mizerie strivitor imperialistă, indiferent că ambasador este Klemm sau Zuckerman, că preşedinte este Obama sau Trump.

Jubilaţia dumneavoastră la aflarea deciziei CEDO privind-o pe Laura Kovesi vă descalfică şi vă dezonorează din perspectiva ambelor naţionalităţi. Şi ca român, şi ca american, ne dovediţi, la nici 6 luni de la oficializarea dv. ca ambasador al SUA la Bucureşti, că nu reprezentaţi nimic mai mult decât o jalnică coadă de topor! Şi pentru români, dar şi pentru americani!

Ca român, pentru că întoarceţi privirea de la abuzurile incalificabile făcute de doamna Kovesi, ca jumătate a binomului  SRI – DNA, faţă de mulţi compatrioţi nevinovaţi. Mă refer la cei, nu puţini, care, sub mandatul Laurei Kovesi la DNA, au căzut victime ale unei poliţii politice criminale inspirată din practicile securităţii comuniste, reorganizată pe baze capitaliste  de Traian Băsescu şi continuată, cu accente extremiste, de Klaus Iohannis.

Ca american, pentru că deşi preşedintele SUA este în război deschis cu George Soros, dumneavoastră elogiaţi aici, la Bucureşti, unde ar trebui să-i reprezentaţi interesele,   pe una dintre uneltele cele mai toxice ale lui Soros în Europa, pe aceeaşi doamnă Kovesi.

Nu voi relua lista funestă a execuţiilor politice (şi nu numai) pe care această persoană le-a pus la cale şi le-a finalizat dispreţuind justiţia adevărată şi răspunzând unor ordine politice şi economice. Sunt sigur că această listă v-a fost prezentată şi o cunoaşteţi. Dar o ignoraţi, şi aici este mizeria care vă va macula iremediabil biografia de acum înainte, doar pentru că Laura Kovesi este un produs american. Un produs american eşuat, care a slujit unui experiment american la fel de eşuat.

Să vă fie ruşine că giraţi o astfel de înşelare a românilor. Şi o menţinere a lor în condiţia umilitoare de sclavi inepţi, ce nu merită nici beneficiul adevărului şi nici o justiţie adevărată.

                                                                                                Contele de Saint Germain

https://www.justitiarul.press/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(straini). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.