Zeci de camioane încărcate cu lemne străbat satele românești în miez de noapte!


România ca o pradă!

Ora 21.58 minute, 7 mai, 2020….Ceea ce vedeți în imagini este un transport de lemne cu două remorci, pe care se află cel puțin 45 de tone de lemn, care străbate un drum comunal dintr-un sat din Transilvania, pe nume Bucerdea Vinoasă..

Când pătrunzi în curtea Bisericii românești din acest sat, pe partea stângă, în fața Bisericii, poți să vezi 4 morminte unde se află înmormântați câțiva tineri uciși în primul și al doilea război mondial..Pe una din cruci, construite din piatră românească, se pot citi câteva rânduri, scrise de părinții celui căzut pe front, care-ți aprind inima..

Ca să-ți dea și lacrimile, dintr-o fotografie, arsă de timp, te pleznesc două luminițe ce pleacă din ochii tânărului erou..

De aproape 3 săptămâni câțiva copii!!, menționez copii, m-au rugat să surprind în plină desfășurare cel mai rapace sistem, care sufocă mai mult ca niciodată Ardealul, respectiv caracatița, de tip mafiot, dezvoltată de structurile politice, care subjugă de 30 de ani această parte a României..

Anunțurile la poliție, la autoritățile locale, nu au folosit din păcate la nimic.Și aici nu vreau să vă semnalez partea silvică a problemei, ci una care nu lasă loc de nici o interpretare..
Este vorba de distrugerea, sistematică, a drumurilor locale, județene și naționale ale Transilvaniei, de aceste transporturi încărcate cu cantități, mai mult decât dublu decât tonajele admise..

Pagubele sunt de sute de milioane de euro asupra infrastructurii rutiere și nimeni nu mai poate opri sistemul infracțional organizat, care s-a dezvoltat pe aceste meleaguri..

V-o spun, fără nici un dubiu, mai ales celor din așa numita ” Diaspora” că ați fost păcăliți să stați pe la cozi politice de cei mai vicleni, mai șireți și ordinari politicieni români ai acestui secol..
Ați stat la coadă, dragii mei, doar pentru interesul lor personal și al acoliților lor, ați fost manipulați în ultimul hal..

În final, vă mărturisesc un sentiment copleșitor, aflat în fața celei mai mari provocări, a renunța sau a merge mai departe, cel al obligației morale pe care ți-l dă privirea tânărului de pe cruce și versurile scrise de părinții lui, țărani români din Transilvania..
Mircea Trifu, 7 mai, 2020, ora 23.29, după o goană nebună cu mașina,în urmărirea celor care au transformat România într-o pradă..

Mircea Trifu

Ziarul Unirea

Acest articol a fost publicat în ROMANIA-RESURSE NAT.. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.