Stiati ca luarea temperaturii e o procedura medicala?


Stiati ca NICI O PROCEDURA MEDICALA, de nici un fel si fara exceptii nu este permisa fara consintamantul persoanei careia i se aplica procedura ? (nici macar o aspirina nu are voie nimeni sa va oblige s-o luati)
Stie cineva daca exista vreo lege pe care se bazeaza luarea temperaturii la intrarea in magazine ?
(fara o lege care sa OBLIGE persoanele sa li se ia temperatura, aceasta practica ESTE ILEGALA si INTERZISA )
Am vorbit cu mama si mi-a spus ca la unele magazine o persoana ia temperatura oamenilor la intrare.. E doctor? E asistent medical cel care ia temperatura? Fara calificare medicala, nu are voie sa ia temperatura nimanui.
Ati cerut sa va arate legea pe care se bazeaza aceasta procedura? Daca nu o pot justifica, aveti dreptul s-o refuzati.
Confruntati cu intrebari fiecare masura de luare a drepturilor, nu acceptati orice! Cereti sa va arate BAZA LEGALA pentru fiecare procedura in parte! Daca nu pot s-o arate, inseamna ca ACTIONEAZA IN ILEGALITATE !.
Exista Constitutie ! Exista Drepturile Omului ! Sunt anulate? Daca nu sunt anulate, ridicati-va pentru drepturile pe care le mai aveti, nu acceptati asa, orice .

Simo My

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Stiati ca luarea temperaturii e o procedura medicala?

 1. danascumpu zice:

  dar, în cazul procedurilor de urgență, consimțămîntul nu mai e obligatoriu … cade toată construcția (paralogică)!

  Apreciază

 2. lucian zice:

  „Am vorbit cu mama si mi-a spus ca la unele magazine o persoana ia temperatura oamenilor la intrare.. E doctor? E asistent medical cel care ia temperatura? Fara calificare medicala, nu are voie sa ia temperatura nimanui” – nu i-a luat-o. i-a masurat-o. daca mergi pe logica asta, n-avem voie sa mai privim pe cineva, ca-i „luam” imaginea…..of doamnee. nu-l mai chinui.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Georgios Bakopanos zice:

  Medical procedure is when they stick the thermometer in your ass to test! This is becoming a sad joke along with taking temperature and GDPR.. Nobody have anything better to waste their time on!

  Apreciază

 4. ATI AUZIT DE DREPTURILE OMULUI, DE CONSTITUTIE, DAR SE PARE CA NU ATI PREA CITIT, PENTRU CA VORBITI DE DREPTUL CARE SE IA CELUI CARE VREA SA INTRE IN PIATA, DAR NU ATI AFLAT CA CEILALTI OAMENI, ACEIA CARE VOR SA FIE FERITI CE-L REPREZENTATI DVS., AU SI EI DREPTURI SI ATUNCI, CINE II DA DREPTUL PRIMULUI SA INCALCE DREPTURILE CELUILALT SAU CELORLALTI?

  Apreciat de 1 persoană

  • neicaion zice:

   …sincer eu nu ştiu ce vrei să spui, doar aşa pe ghicite, dar încălcarea normelor de bună convieţuire e o practică generalizată, în zilele acestea legile ce se dau, se şi scriu pe bandă igienică, pentru curăţenia covid şi normal au valoarea unei role de hârtie igienică, valoarea lor este asemeni suportului ce o debilitează similar celui pe care se scrie, că aşa e prostul când îşi găseşte un şef mai prost ca el, devine de nesuferit pentru cei cu un dram de minte, apropo…,de ce ai scris cu litere mari?.

   Apreciază

 5. Sebastian zice:

  deci in acest caz si in spatiul domestic este nevoie de cadre medicale pentru masurarea temperaturii!
  In alta ordine de idei, daca nu-ti convine politica unui spatiu comercial ai deplina libertate in a alege altul.

  Apreciază

 6. neicaion zice:

  Dacă este ilegal, pe ăştia de ce nu îi amendează nimeni??? şi dacă alerta asta de căcat maxim, nu există în Constituţia României, nu înseamnă că e ilegală?, covidul acesta este o hologramă cam împrăştiată, cu greu mai poţi distinge ceva, e un fals în acte, bine documentat, https://www.youtube.com/watch?time_continue=947&v=g-fEVKW95qU&feature=emb_logo , să fie omenirea oare chiar atât de idioată să accepte asemenea aberaţii?, văd legumele astea cipuite din parlament şi guven ce-s nişte zombi la atelajul statului din umbră şi nu-mi doresc niciodată să ajung un asemenea specimen târâtor şi spurcat.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.