Comisia europeana și România autonomă


  „Însă nu putem să ne facem că nu vedem cum PSD este evident în situația de a promova anumite […]

 

Însă nu putem să ne facem că nu vedem cum PSD este evident în situația de a promova anumite acte administrative, legi, care vin să ducă la autonomia Ținutului Secuiesc, ori așa ceva este pur și simplu neconstituțional și nu voi tolera apariția unor astfel de legi.” – Klaus Iohannis

România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil. Asta în Constituție. La articolul 1. Adică pe hârtie. Acolo a rămas independentă. Închisă! Pentru a fi protejată! În realitate, în locul Constituției, România, teritoriu al UE, are acum Comisia Europeană. La Bruxelles. În România, „guvernează” și „conduc” doar subordonații. Cu Comisia Europerana deasupra, în jur, în cuget și pe buze. Veșnic! Președinte, prim-ministru, miniștri și deputați se folosesc de numele ei în permanență. Justificare. Scut. Parafă. Binecuvântare. Bilet de voie și permis de trecere. Garanție. Decizie. Recomandare. Ordin Imuabil – Comisia Europeană. Mereu și în orice domeniu.

Imigrație: „Decizia Comisiei Europene pentru relocarea a 120 000 de imigranți. Conform deciziei, România primește 2400 de persoane.” – Klaus Johannis, președinte.

Pensii: Preocuparea Comisiei Europene față de intenția de creștere a pensiilor cu 40%. „Am trimis Comisiei Europene… care este planul nostru pentru readucerea deficitului în limitele stabilite de tratatul UE.” – Ludovic Orban, premier.

COVID-19: „În analiză referitoare la eventualele măsuri de relaxare a restricțiilor se va ține cont de recomandările Comisiei Europene.” – Nelu Tătaru, ministru.

Agricultura: Guvernul interzice prin ordonanța militară exportul de produse agroalimentare. Pentru că România să nu rămână fără produse de bază. Comisia Europeană își exprimă dezaprobarea. Ministrul de Interne anunța că prin ordonanța militară nr. 9 a fost anulată interdicția privind exportul de cereale și produse alimentare.

CFR Marfă: „Comisia Europeană a constatat că operatorul de transport feroviar CFR Marfă a primit un ajutor de stat incompatibil… în consecință a cerut României să recupereze de la companie ajutorul ilegal și dobânzile aferente… Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat că decizia Comisiei Europene este din vina guvernului PSD.”

Politică externă: Prin vocea lui Federica Mogherini, șefa diplomației europene, Comisia Europeană se pronunța împotriva intenției SUA de a-și mută ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim. „Ambasada României nu va fi mutată de la Tel Aviv la Ierusalim.” – Klaus Johannis , președinte.

Mediu: „România nu arată bine nici climatic nici economic. Revoluția Green Deal – pactul ecologic gândit de Comisia Europeană va produce schimbări în fiecare aspect al vieții noastre: de la îmbrăcăminte până la hrană, de la călătoria cu avionul și până la curentul electric pe care-l consumăm, absolut totul se va schimba.” – Carmen Avram, europarlamentar PSD.

Imigrație, Pensii, Pandemie, Agricultură, Companii românești, Economie, Politică Externă, Mediu, șamd. Comisia Europeană decide, dezaproba, stopeaza, sancționează, recomandă,interzice, orientează, trasează, proiectează, revoluționează. Demult. Gândește pentru toți. Schimbă, dacă e cazul, absolut totul. În România. Suverană și INDEPENDENTĂ!

E liniște! E bine!

În aceste condiții și momente, în România, teritoriu autonom al UE, Ținutul Secuiesc vrea, și el, autonomia! Vrea să fie ca România! Scandalos! Neconstituțional! Intolerabil!

                                                                                                       Bogdan CALEHARI  

https://www.justitiarul.press/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (alogeni). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.