„Nevrednic este”


Atunci când este sfințit un Preot, Episcopul exclamă: „Vrednic este!”. La aceasta, după caz, Poporul binecredincios răspunde, fie „Vrednic este”, fie „Nevrednic este”. La caz că binecredincioșii vor spune „Nevrednic este” preoția nu va fi lucrătoare. În anume sens Neamul Românesc, în aceste zile, este chemat să spună despre Klaus Iohannis că nu este vrednic a fi Președintele României. Părerea mea fermă este că el este NEVREDNIC și voi căuta să arăt din ce motive spun asta.

În cursul primului său mandat, în câteva împrejurări, împrejurări de maximă importanță, Klaus Iohannis s-a purtat lamentabil, ca un corp străin de Neamul Românesc și Credința Românească.

Cu prilejul referendumului, care avea de scop definirea FAMILIEI, ca unirea în dragoste a unei femei și a unui bărbat,Klaus Iohannis a stat „neutru”, dar, mai apoi, a avut lipsa de rușine să numească, pe cei care au votat pentru FAMILIA tradițională, fanatici.

Acestor păcate capitale Klaus Iohannis le-a adugat foarte multe altele și, cu acele ocazii, el a dovedit înclinația spre brutalitate și dictatură. Klaus Iohannis a stat împotriva Parlamentului ales al României și a sabotat România timp de trei ani, fără încetare și fără rușine.

În mai multe rânduri el a îndemnat la acțiuni care erau încercări de lovitură de stat. Klaus Iohannis a demonstrate dispreț față de legea supremă a României, Constituția căreia,teoretic,el i-a jurat credință.Klaus Iohannis este un sperjur!

În relație cu viață politică a țării Klaus Iohannis a cerut ca cel mai mare partid politic să se „reformeze”,să se „reeduce”. Cu groază, asta ne amintește de „fenomenul Pitești”, căruia aliați ai lui Klaus Iohannis i-au aflat merite. Oare ce „reeducare” pregătește germanul Klaus Iohannis Neamului Românesc?

Chemat să stea în fața alegătorilor Klaus Iohannis a refuzat.El și-a manifestat în asta disprețul față de electorat dar și neghiobia sa enervantă, starea lui de „nulitate agresivă”.

Dar pentru cine ar mai fi avut o fărâmă de îndoială privind pe acest neghiob și dușman al Neamului Românesc, evenimentele din ultimele luni ar fi trebuit să le risipească.

Gripa care a bântuit a fost folosită de acest om rău ca să instaureze un regim de nemaipomenită teroare.Oamenii sunt închiși în case, economia țării dispare, aparatul represiv este îndemnat să terorizeze, nătărăul Klaus a declanșat conflicte interetnice având ca scop divizarea tarii. Locașurile de cult au fost închise și tot soiul de „decizii” ilegale se amestecă grosolan în Biserici. Neghiobul Klaus și clica din jurul lui, figuri absolut patibulare, gen Sică Mandolină sau Marcel Vela, neica-nimeni din Armeniș, slobod decizii, fac declarații anti-constituționale și se comportă ca într-o dictatură.Această stare trebuie curmată prin orice mijloace.

Parlamentul trebuie să debarce acest guvern de nimca și să-l suspende pe nemernicul Klaus. Iar la nevoie, Poporul ar trebui să năvălească pe străzi și să măture vermina Klaus. Nu se mai poate!

                                                                                Alexandru NEMOIANU, istoric, SUA

https://www.justitiarul.press/

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania), POLITICA(Iohanis). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la „Nevrednic este”

  1. simona zice:

    Care parlament ? Nu el dragutul i-a dat voie prin vot sa fie ce-i astazi ? Pai ati votat voi legea ca sa se instaureze criza asta nenorocita ? Lupule stim ca atit Iohanis cit si restul artistilor care-si zic politicieni sunt papusi de lemn . Cine-i papusarul ?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.