Big Brother monstruos în America: New Yorkul, sub control ca niciodată!


New York City intră în cel mai mare program de urmărire, control și supraveghere din istoria Statelor Unite ale Americii. Viața după pandemia de Covid-19 nu va mai fi niciodată la fel pentru locuitorii uriașei metropole. Autoritățile newyorkeze au pregătit o echipă care va purica orașul de 20 de milioane de locuitori!

Din ordinul primarului Bill de Blasio s-a înființat New York City Test and Trace Corps, o unitate de elită formată din 1.000 de profesioniști instruiți. Aceștia provin din rândul medicilor militari și a agenților federali și au rolul de urmări cazurile suspectate de Covid-19. Vor testa toți newyorkezii și vor urmări/ detecta toate contactele lor recente!

Strategia gândită de autoritățile locale își propune să detecteze virusul înainte de a putea erupe într-un focar pe scară largă, care ar necesita reînchiderea orașului și a economiei.

„Echipa New York City Test and Trace Corps este formată dintr-un grup dedicat de indivizi extrem de bine instruiți. Ei ne vor arăta calea spre testarea și urmărirea cetățenilor într-un mod pe care New Yorkul și întreaga Americă nu l-au mai văzut până acum!”, a admis primarul Bill de Blasio, nu înainte de a-și justifica uriașul demers Big Brother: „Vrem să-i găsim pe toți cei care sunt pozitivi și să le urmărim contactele apropiate”.

Așadar, New Yorkul lansează cea mai mare operațiune de testare și urmărie din istoria omenirii, dar este o operațiune pe care autoritățile o îmbracă în justificarea redeschiderii metropolei după pandemia de Covid-19.

Urmărirea contactelor tuturor newyorkezilor „infectați” nu-i altceva decât o supraveghere digitală invazivă. Aceasta este prezentă azi și, mai mult, va rămâne pentru totdeauna, având rolul de a înregistra fiecare mișcare a cetățeanului!

La început, echipa New York City Test and Trace Corps va avea 1.000 de profesioniști atent instruiți, dar se estimează că în cel mai scurt timp numărul lor va trece de 10.000. Deja sunt peste 7.000 de cereri de voluntariat trimise!

Unitatea urmează a fi condusă de dr. Ted Timp, vicepreședinte al Serviciului Ambulatoriu din sistemul de sănătate publică, dr. Andrew Wallach, director în cadrul Spitalului Bellevue, și Jackie Bray, membru al echipei primarului Bill de Blasio.

https://www.national.ro/

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Big Brother monstruos în America: New Yorkul, sub control ca niciodată!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.