Judecătorii români care consideră că sexul cu fetițe de 11 ani e ceva normal


Asta e justitia lui Iohannis si cea pe care o apara UE. 

De când am citit prima dată despre acest subiect, am rămas cu o ură, cu ceva negru în suflet. De parcă nu aș mai putea să mă bucur de nimic, de parcă nu aș mai putea găsit fericire în nimic din jurul meu.

Cinci procurori şi patru judecători au decis că un copil de clasa a IV-a are discernământ şi poate consimţi să facă sex cu un bărbat care îi putea fi bunic

Din analiza tuturor actelor dosarului nu a rezultat fără dubiu că actele sexuale au fost săvârşite fără acordul părţii vătămate, nefiind deci întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de viol”, notează SANDA IONELA DRAIA, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Starea de neputinţă a victimei de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa trebuie stabilită în concret, de la caz la caz, existând posibilitatea ca o persoană sub 15 ani să se găsească într-o asemenea stare, după cum este la fel de posibil ca victima – chiar dacă nu a împlinit vârsta de 12 ani – să aibă aptitudinea de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa.

Şofan Dumitru, cel care a întocmit rechizitoriul, este acum procuror-şef Secţie Urmărire Penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Nicolae Paştiu, cel care a confirmat rechizitoriul, este procuror-şef Secţie Urmărire Penală la Pachetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Draia Sanda Ionela, cea care a respins plângerea părinţilor fetiţei, lucrează şi azi Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi este procuror-şef Secţie Judiciară.

Petronela Negrea Drucan, prima judecătoare care a decis că fata de 11 ani a consimţit actele sexuale la care a fost supusă, profesează la Tribunalul Hunedoara.

Jean Nicolae Uncheşelu, primul procuror de şedinţă care s-a opus schimbării încadrării faptei lui Jorj din act sexual cu un minor în viol, e procuror la DNA – Structura Centrală.

Monica Felicia Farcaş, preşedinta completului de la Curtea de Apel Alba Iulia care a decis că fetiţa de 11 ani s-ar fi putut apăra, este azi preşedinta Judecătoriei Blaj.

Marius Aurel Motolea, judecător în completul condus de Farcaş, profesează acum la Secţia I Civilă a Curţii de Apel Alba Iulia.

Judecătoarea Sanda Trif, judecătoarea de la Curtea de Apel Alba a ieşit la pensie în ianuarie anul trecut.

Alina Oană este procuror DNA – ST Alba Iulia.

Priviți câte femei magistrat consideră că o fetiță de 11 ani s-ar fi putut apăra în cazul unui viol, în fața unui adult și a altor 4 tineri. Nu pot, nu știu ce aș putea să scriu.

Dar sunt sigur că dacă leprele astea umane ar fi dat nas în nas cu un Drasyus Kedis, poate nu și-ar fi bătut joc atât de ușor de suferința unui copil, indiferent de banii pe care i-au luat pentru a da sentințele.

Și, deși am fost întotdeauna împotriva unei secții de anchetare a magistraților, chiar încep să cred că este ABSOLUT necesară. Până la apariția unui Drasyus, măcar legea să se ocupe de ei.

https://cetin.ro/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA-JUSTITIE, SEX - FAMILIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Judecătorii români care consideră că sexul cu fetițe de 11 ani e ceva normal

 1. Păscut Floare zice:

  Aceștia nu se pot numi oameni,si animale se respectă.

  Apreciază

 2. Dina zice:

  Doamne Ferste Unde traim noi astazi?Uita-ti pe cine noi ne dam sa ne apere in fata legii!niste TALHARI,Incompetenti .Uite de fapt cine thebuie sa apere copii!De fapt ei Sunt Dusmanii lor!Nu se mai poate!REVOLUTIE,RASCOALA IMEDIAT.

  Apreciază

 3. ioan zice:

  Acesti ticalosi nu sunt nici procurori nici judecatori sunt mafioti de cea mai greatoasa speta. Acestia sunt in stare sa-si vanda si mama si tata caci am connvingerea ca doar contracost au facut aceste ilegalitati.

  Apreciază

 4. Raducu Mihai zice:

  Daca ceeace se scrie aici este adevarat,atunci cred ca trebuie sa fim de acord cu TREI aspecte: 1]-Toti acestia -judecatori ,procurori- care au instrumentat cazul ,este foarte[!]. posibil sa fie veniti de pe o alta planeta ori sunt niste…robotei fara suflete si ratiune, cu un program stabilit de catre prpgramatori si manipulatori ai justitiei.. 2]-Acesti ,,robotei” sa fie dezactivati si introdus intr-un ,,muzeu” cu regim special in incinta caruia sa poata asculta doar plansul copiilor violati si abuzati! ,si 3]-Este neaparat necesara activarea fara echivoc, a SIIJ!Legea sa fie LEGE pt toti!

  Apreciază

 5. Ioan Popa zice:

  Inca nu au disparut monstruzitațile. Abia acum le importam din vestul „civiilizat”

  Apreciază

 6. Dorina zice:

  Eu zic doar atit Daca era unul din copii lor asa se comportau ?

  Apreciază

  • Cirstoiu Gabriela zice:

   Eu m am luptat să apar o fetita care era abuzata sexual prin stimulare de tatăl ei iar mama fetitei care este avocata la aparat pe fostul soț în loc să își apere fetita. Eu sunt mama vitregă a fetitei iar fapta a avut loc la noi în casa. Nu pot sa descriu prin ce chinuri am trecut, am fost alungata de lângă propri mei copiii iar acel ordinar este liber, este în continuare în contact cu acea fetiță, legal nu am reușit să îmi iau copiii de lângă acel nenorocit și fac eforturi uriașe să nu îmi fac dreptate singura.

   Apreciază

 7. Mitica Doru zice:

  Oare cum ar fi reactionat acești nemernici căci oameni nu -i putem numii daca în locul fetiței respective se află copilul sau nepotul lor.Cit as doriin ca și familiile lor să treacă prin asemenea orori și să poată fi neputincioși în fața legii pe care ei nu o aplica.Asta e justiția din România asta ne-a adus libertatea și democrația,justiția ar trebui sa-si desfacă cîrpă de la ochi și sa-si acoperă nudul căci e goală dar nu vede iar lumea o vede asa cum e in toata splendoarea ei.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: