Platforma sionistă de manipulare 5G – Cum funcționează ea și de cine este condusă


Liniile genealogice sangvine regale și nobile au conceput o matrice artificială în atmosfera inferioară a planetei, folosită pentru controlul minții. Ei numesc această matrice artificială SionSanhedrin-ul Sionist sunt programatorii matematici sau geometrici ai societății, iar acest grup include preoți, rabini, imami și ocultiști. Se realizează atât la nivel de masă prin tehnologia HAARP și radiotelescoape, cât și individual, prin dispozitive inteligente electronice și frecvențele lor wireless. Familiile regale și nobile folosesc preoții, rabinii și imamii pentru a dezvolta algoritmii și programele utilizate pentru controlul minții. Francmasonii sunt implicați. Aceștia externalizează direcționarea individuală către ocultiști și hackeri, precum Anonymous, care operează prin rețeaua web întunecată.

Aceste programe geometrice sunt radiate prin frecvențe wireless, în electronicele moderne și rețeaua electronică generală în societate, cum ar fi dispozitivele inteligente și chiar transformatoarele de pe stâlpii de telefonie mobilă. Marile stații electronice radiază modele geometrice în societate.

În vrăjitorie ei folosesc hexagramele și pentagramele pentru asuprire și legătură. Hexagonul este cea mai eficientă formă geometrică pentru prelucrarea energiei termice. Acesta este motivul pentru care șerpii au adesea solzi hexagonali pentru absorbția energiei termice. Fulgii de zăpadă sunt adesea hexagonali din extracția de căldură. Închiderea în pentagramă se referă la închiderea sau legarea a ceva pentru a crea o acumulare graduală.

Tehnologia HAARP este de asemenea utilizată (pe lângă crearea de cutremure, secetă sau inundații oriunde pe planetă) pentru controlul mintii în masă și radiază programe proiectate geometric în atmosferă care rezonează în toată lumea. Vibrațiile influențează mai mult decât ceea ce se vede ca și cauză și efect. A radia aceste frecvențe în atmosferă este ca și cum ai arunca o piatră într-un bazin de apă care creează onduleuri și efecte. Ei folosesc chemtrails pentru diverse scopuri, inclusiv îmbunătățirea acestor frecvențe cu particule nano-conductoare pe care le numesc „praf inteligent”.

Armata americană folosește spray-ul pe antene și chemtrails funcționează într-un mod similar. Ele creează o matrice artificială de control a minții în atmosfera inferioară. Elementele principale ale acestei matrice Zion sunt baza de date NSA (Agentia Natională de Securitate) din Utah și sediul comunicațiilor guvernamentale britanice și sistemul lor Tempora. Rabinul Yosef Yitzhak și rabinul David Lau sunt programatorii sioniști de top care lucrează cu informații israeliene. Sunt de asemenea membrii la nivel înalt la Iezuiți și Francmasoni.

Unele dintre programele lor de control al minții se bazează pe legile lor false despre Canon, Talmud și Shari’ah. Imamul Abdul Rahman Al-Sudais din Arabia Saudită și Imam Yahya Sergio Yahe Pallavicini, din Italia, sunt alți membri la nivel înalt din acest Sanhedrin sionist. Membrii Rotei Romane sunt de asemenea implicați, printre care Maurice Monier, Hans-Peter Fischer și Pierangelo Pietracatella. Familia Windsor (Coburg) are o harpă pe stema lor, iar familia Pallavicini (face parte din familiile Nobilimii Negre, n.b.) are o statuie care ține o harpă la palatul lor austriac. Aceste familii au autoritate asupra sistemului HAARP prin agenții lor care s-au infiltrat în USAF. Alte familii care folosesc harpa ca symbol, includ familii Hanovra, FitzJames și Guinness.

În timpuri străvechi, ei au folosit harpe sau lire împreună cu poezii sau ode pentru vrăjitorii. Controlul minții sau manipularea mentală este ceea ce este vrăjitoria. Simbolul modern al harpei își are originea în Irlanda. Există o operațiune de control al minții în Irlanda, numită I-LOFAR, cu familiile implicate Guinness și Parsons. HAARP este, de asemenea, utilizat pentru manipularea vremii într-o măsură limitată. Wind-sors (numele familiei regale britanice luat după al 2-lea R.M., n.b.) sunt Vrăjitoarele Vântului și îmbunătățesc, de asemenea, fronturile meteorologice și tornadele pentru a oprima societatea.

Familiile Rothschild și Goldsmith finanțează spălătorii de creiere care dezvoltă și radiază vrăjitorii. Finanțează dezvoltatorii de programe și hackerii care utilizează programele. Zachary Hubbard și Benjamin Liashenko, de asemenea, cunoscuți sub denumirea de Russian Vids, dezvoltă vrăji de control al minții, care vizează pe ascuns oamenii. Frank Zac Goldsmith îl finanțează pe Zachary Hubbard, iar Benjamin de Rothschild îl finanțează pe Benjamin Liashenko. Atât Hubbard, cât și Liashenko lucrează cu culte satanice Wiccan și îi ajută la urmărirea bandelor criminale, controlul minții și spălarea creierului.

Rabinul Yosef Yitzhak este specializat în vrăji de blasfemie și cu zel. El se pretinde că este Dumnezeu și condamnă oameni nevinovați. Inginerii rabinului Yosef Yitzhak vrăjitoresc condamnarea, judecata și dezumanizarea. Ei radiază oamenii cu vrăji de condamnare cu intenția de a face victimele să creadă că Dumnezeu îi condamnă. Călugării Negri sau Ordinul Sfântului Benedict sunt o veche preoțime catolică implicată în programe de blasfemie și condamnare. Gregory Polan este astăzi șeful Călugărilor Negri, cu Notker Wolf din Bavaria, ca fost șef. Casa Bavareză din Witteslbach supraveghează Călugării Negri. Iezuiții dezvoltă vrăjitorii de înșelăciune. Ei urmăresc ceea ce oamenii citesc online și dacă nu doresc ca o persoană să creadă ceva care îi expune, ei radiază vibrații de confuzie sau înșelăciune (de-asta unii cititori ai blogurilor sunt atât de confuzi, se vede asta din comentariile lor…, n.b.) .

Ei folosesc arme electronice pentru a hărțui sau irita oamenii atunci când fac ceva ce nu le place. Adesea, o persoană nu are idee că este vizată, dar în mod inconștient este preluată. Ei devin iritati de fiecare dată când vorbesc, astfel încât subconstientul lor îi împiedică să vorbească. Rabinii sioniști au o rețea globală de informații care lucrează cu iezuiți și francmasoni. Ei obțin informații prin sisteme de colectare a informațiilor și creează profiluri psihologice pe țintele lor (gen Facebook, n.b.). Mulți dintre oamenii vizați de acest lucru cred că sunt Dumnezeu sau chiar extratereștri (probabil are legătură cu Sindromul Iisus, n.b.).

Multe victime sunt cunoscute drept „indivizi vizați”, iar majoritatea care au studiat acest lucru se referă la aceste atacuri ca telepatie sintetică. Avigdor Lieberman este șeful Forței de Apărare din Israel, inclusiv divizia Corpului de Informații din Israel sau unitatea 8200. Lucrează cu Mossad condus de Yossi Cohen care operează din Tel Aviv. Unitatea 8200 administrează baza Urim SIGINT care folosește tehnologii de control ale minții prin satelit, capabile să vizeze oameni din întreaga lume. Ei derulează programe de control al minții pe site-uri de internet precum Godlike Productions și Gematrix, create de Cnaan Aviv, un agent al Unit. 8200Consiliul Talmudic-Sionist dezvoltă și supraveghează programele derulate de la Urim SIGINT.

Liniile sangvine regale și nobile și unele ramuri ale armatei au tehnologii de interfață neuro-creier / computer (acestea au fost dezvoltate prin proiectul Americano-nazist Montauk sau prin inginerie inversă, n.b.). O parte din aceastea au fost dezvoltate de Proiectul Creierului Uman, finanțat de Uniunea Europeană. Practic, își pot conecta mințile în calculatoare și apoi pot derula programe precum GENESIS și NEURON, care sunt simulatoare biologice și neurologice care sunt cu adevărat destinate să pirateze creierul uman și fiziologia corpului. Iezuitul educat James Bower a creat GENISIS. Electronica modernă a fost proiectată pentru a emite aceste frecvențe. Gândurile lor sunt transferate în electronice sau chiar HAARP și apoi aceste sisteme le transferă prin emisii electronice și vizează oamenii. 

Familiile Hanovra și Savoy au acces la aceste tehnologii în Germania și Elveția. Biserica Scientologică are programe de hacking și tehnologii de interfață neuro-creier / computer cu mulți membri de la Hollywood implicați (cel mai cunoscut este actorul Tom Cruise, n.b.).

Centrul Cabalei este de asemenea implicat. Mafia italiană are o operațiune mare în Boca Raton și există și un Centru al Cabalei situat acolo. Cred că au tehnologie de interfață neuro-creier / computer. Ei doresc ca oamenii să creadă că este inteligența artificială sau extratereștrii și să se îndepărteze de ei. Familia Indermaur a finanțat Biserica Scientologică, iar Robert Indermaur și Christopher Indermaur sunt implicați în această hărțuire electronică. Aceștia pot viza oamenii prin electronice precum telepatia sintetică. Ei rulează programe de control al minții prin sisteme radio-telescop, cu olandezul LOFAR și ASTRON, care conduc aceste programe folosind areale largi de antene. În Noua Zeelandă se desfășoară o operațiune de mare folosire a telescoapelor radio și a antenelor.

Nobilimea Neagră și SMOM (Cavalerii din Malta) au această tehnologie. Familiile Windsor, Stanley, Drummond și Russell din Marea Britanie sunt implicate și conduc sateliții MERLIN. Familiile regale și nobile belgiene au acces la aceste tehnologii malefice. Familia Bush-Walker este implicată cu agentul lor Steven Walker în calitate de director al DARPA. Baza de date a NSA, HAARP și Biserica Scientologică trebuie să fie închise.

    Sursa: https://thebridgelifeinthemix.info/

https://burebista2012.blogspot.com/

Acest articol a fost publicat în PERICOL (5G). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.