Pana acum va fereati de microchip dar ati dat de AI (inteligenta artificiala


asa cum oaia se ferea de lup, dar pana la urma a mancat-o ciobanul. v-au pacalit. v-au lasat sa vorbiti verzi si uscate, sa va certati cu unii si cu altii, iar ei au mers linistiti inainte cu planul lor. ce ziceati ca nu acceptati semnul fiarei?? ca 666 nu o sa va fie implementat nici daca va omoara? vrajeala. l-ati acceptat ca pe ceva normal fara sa ziceti nimic, asa cum ati acceptat de frica ca libertatea sa va fie luata fara sa traga un glont.

termoscanrea, numita de ei „ochiul lui dumnezeu” are la baza un microchip dotat cu inteligenta artificiala, care poate fi montat pe orice telecamera. el poate scana pana la 100 de milioane de persoane pe secunda si poate inmagazina aceste date pe care le trasmite in marea baza de date a eliteti. in acest fel nici un om nu va scapa de controlul lor. cine refuza acest mijloc de control, nu va putea sa faca nimc, este in afara acestei societati. nu va putea sa vanda si sa cumpere, nu va putea sa lucreze, sa intre in magazine, librarii, gari, aeroporturi, autogari, scoli, gradinite, universitati, parcuri, autobuze, nicaieri.

deci, va intreb sincer, de ce va era frica de semnul fiarei daca l-ati acceptat atat de simplu? in europa, romania si italia sunt primele tari care au acceptat sa controleze populatia punand pe fruntea lor aceste termosanere, despre care vorbeste elita in trambitata biblie. deci…..daca nu vreti sa faceti parte din imparatia lui anticrist, in care ati trait si pana acum dar nu ati vrut sa o vedeti asa cum era, o sa va retrageti in munti?? intreb pentru un prieten. daca aveti dubii, cautati singuri pentru ca sunt sute de filmulete cu semnul de pe frunte.
Gabriela Gabriela Dobrescu.

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS, VIATA LIBERA(inteligenta artificiala). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pana acum va fereati de microchip dar ati dat de AI (inteligenta artificiala

  1. citadela zice:

    Intel Artific.= ZERO BARAT…este ca si inexistent, este o alta gogorita de speriat masele amarite descolarizate, needucate si din nefericire indobitocite. Dar nu-i nimic, am mai fost in situatia asta si ne-am revenit!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.