De ce România de astăzi este atât de „năpăstuită”…


1. Deoarece am renunțat de bunăvoie (și de proști) la credința noastră strămoșească, uitând faptul că Zamolxe nu a fost nici „unsul”, nici „trimisul lui Dumnezeu pe Pământ” și, desigur, nici „unicul fiu” al acestuia!
2 Deoarece poporul român, urmașul străvechiului neam al traco-geto-dacilor, a îmbrățișat o religie străină ființei sale strămoșești, religie ce a fost implementată pe aproape tot teritoriul vechii Dacii cândva, între sec. XII-XIV…ființa poporului românu NU ESTE CREȘTINĂ, de 2.000 de ani, așa după cum afirmă „marii învățați” sau „înțelepți” contemporani ai neamului nostru! Tracii și geto-dacii onorau Viața și Natura, nu un anume „Dumnezeu din ceruri”, sau, și mai și, un „Mântuitor”!
3. Deoarece, îmbrățișând această religie străină de neam și de ființa națională, poporul român s-a (r)acordat spiritual unei doctrine și/sau dogme străine, false, manipulatoare de Conștiință, ce i-a schimbat Corpul său Psihic de Grup (de Neam) sau Egregorul național
4. Deoarece această nouă religie a re-structurat vechea credință strămoșească (cea în Viață și Natură) înlocuind-o cu cea într-un personaj monoteist, un fals Dumnezeu – YHWH – și/sau în unicul fiu al acestuia, un mântuitor, pe numele său, Iisus, un personaj biblic imaginar…nu o ființă umană.
5. Deoarece, prin cele 3 mari religii monoteiste inventate de „neamul ales de YHWH să conducă Pământul” (iudaică, creștină, islamică), respectivul neam a reușit să pună stăpânire pe, și „să năpăstuiască” mai mult de 3/4 din ființele umane ce trăiesc pe acest Tărâm. Ca o paranteză: Allah este unul și același cu YHWH…iar Arhanghelul Gabriel, cel care „l-a ales” pe Mahomed „să nască” religia islamică, este același vechi și brav „oștean” al cetei lui YHWH!
6. Deoarece o minte „înțeleaptă” a reușit să-i determine pe revoluționarii din 1989 să GĂUREASCĂ Drapelul Național, găurind astfel Simbolul nostru strămoșesc. NU CONTEAZĂ ce stemă a avut Drapelul…contează GAURA făcută și faptul că toți am achiesat acestui simbol găurit…am găurit Egregorul de Neam sau Egregorul Strămoșesc!
7. Deoarece, prin această gaură am permis apoi intrarea Egregorului Ocult în viața noastră, cu tot ceea ce a însemnat asta!
Drept urmare, de ce ne mirăm că „suntem năpăstuiți de soartă”?!

 

Acest articol a fost publicat în URMASII DACILOR(religie). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la De ce România de astăzi este atât de „năpăstuită”…

 1. romanianalien zice:

  Nici eu nu puteam s-o spun mai bine!

  Apreciază

 2. simona zice:

  Nimeni n-a renuntat de prost . Dacii au stiut ca va venii un timp in care Mosii lor nu vor mai venii in mijlocul lor ,ca Zamolxis Mosul cel Mare , cel care i-a invatat ca moartea-i doar o trecere spre eternitate va trebui sa plece ,aveau asa de multe cunostinte pe care azi doar le intuim . Ca ei au fost si celtii ,pictii ,si alte neamuri care existau in Europa de cind lumea . Pe Pamînt au avut loc doua mari migratii : prima s-a petrecut in mileniul 4 ien si a durat 1000 de ani ,a fost destul de pasnica ,a doua o cunoastem bine incepe din sec 1 si chiar cu citiva zeci de ani inainte si se termina in sec 12 -13 .
  Uitare ,nu prostie . Cine sunt eu ,de ce am venit pe Pamînt ? M-a trimis cineva ? De ce m-am nascut in familia asta ,tara ,continentul ,de ce sunt alba ,neagra ,galbena ,rosie ?
  Toti iti spun ca trebuie sa inveti . Asa si ce trebuie sa inveti ?Cum sa uiti cine esti tu cu adevarat omule ?. Dar daca vibratia joasa a Pamantului e de vina pt uitarile noastre nesfinte ? Si daca asa zisa preotime stiau adevarul despre om si-au putut manipula masele .
  Dar daca tu omul de azi ,ieri aveai puteri de neimaginat azi ? Daca puteai sa accesezi astralul ,cauzalul si sa lucrezi mental . Daca acum 15 000-20000 de ani ,poate mai mult erai mai mult ? Daca atunci creeai cu puterea mintii .mai tineti minte marile picturi facute in biserici acum 1000 -800de ani ,undeva in fundal o nava micuta cu un om inauntrul ei ? Si daca tu omul creeai acea masinarie cu puterea mintii ,si daca lumea aia de povesti are un simbure de adevar ?
  Si daca cu masinaria aia puteai sa treci peste mari si oceane ,sau sa te scufunzi cu ele ,si daca au fost facute pt a nu deranja mediul biologic ?
  Si poate a fost odata ca niciodata ,o vreme in care corpul tau astral ,cauzal ,mental ,budic si atmic se arata in toata splendoarea lui si asta doar datorita faptului ca vibratia Pamintului era mult mai mare ca acum ? Si daca erai ”zeu ”? Si uite asa a venit potopul ,epoca de gheata si micsorarea vibratiei Pamintului si incet ,incet ne-am pierdut puterea de-a fi OM .
  Si nu doar noi l-am avut ca Mos pe Zamolxis ( nu e o formula pt virsta lui ci asa-si numeau dacii acum 4000-5000de ani ien zeii) .
  Am fost printre privilegiatii lumii ,cu noi Mosii au stat pana in 500 en . Am fost lasati aici cu un scop ,sa aparam vestul ,desii au fost perioade in care dacii s-au retras in dragii nostri munti si au dus lupte de gherila . Toate popoarele au avut mosii lor ,rind pe rind ,cum scadea vibratia acestia s-au retras ,popoarele din est au inceput sa fiarba ,ceva ii mina sa plece ,ceva sau cineva a schimbat fata lumii cind cei care si-au uitat Mosii lor si-au parasit pamanturile si-au plecat la un drum in care cei mai puternici au razbit cu puterea sabiei.
  N-a fost de vina poporul ca si-a uitat maretia . La inceput aveai imperiul roman in coaste ,apoi au venit migratorii ,sute de ani au venit ,si tot venit neamuri de mult uitate unele au ramas pina in zilele noastre ,altele au disparut in drumul lor . Si el poporul nu doar ca a trebuit sa le tina piept ,sa le mai rupa din putere ,dar nu uitati ca dupa Decebal Dacia Mare piere . Nici nu mai tin minte in cite voivodate s-a impartit tarisoara asta pina prin 1000 en . Si totusi mai aveau aceiasi limba ,mai stiau ca Zamolxis vegheaza . N-au fost ei de vina ,a durat o mie si ceva de ani pina sa-si lepede religia . Dar caramida au pus-o preotii lui Decebal dupa moartea acestuia cind s-au intilnit cu preotii romanilor si inca o religie dar acum am uitat care-i si au hotarit ca mersul lumii trebuie schimbat . Romanii cistigasera razboiul ,ar fi trebuit sa-si impuna zeii lor nu sa faca o politica de implementare a unor zei straini de religia lor si totusi ….
  Niciodata evreii nu i-au batut pe romani si totusi romanii preiau zeii lor ? Pai cine a fost uzurpatorul ?
  Poate ezoterismul are dreptate ,poate chiar ne reincarnam ,poate chiar exista si alte entitati si lumi paralele cu a noastra ,poate astralul exista si acolo mergem dupa moarte si poate inainte de a revenii pe Pamint chiar ne facem scenariul vietii si poate ca soarta noastra e legata de a poporului in mijlocul caruia traim .
  Tot ce-am citit in ultimii 20 de ani mi-a adus mult mai multe intrebari . si eu am momente cind ma supar pe felul de a fi al nostru al romanilor . Dar am invatat pe propia piele ca uneori lucrurile rele care mi s-au intimplat ,au adus in ani lucruri bune . Si ca de obicei 99%din ce a fost ”rau ”,a fost din cauza greselilor mele . Nu suntem razboinici ,greu ne urnim sa ne cistigam drepturile noastre . intram in lupta doar in momentul in care avem un lider ,sau ne obliga cineva ,altfel nu . Avem si parti bune dar si rele ,dar nu suntem mai rai sau mai buni ca alte popoare . Nu cred ca stia poporul ce inseamna gaura din steag .Cine a facut-o stia ce face ,dar nu cred ca doar gaura aia ne-a adus aici . Cu ea sau fara ea tara noastra are o carma asemeni noua . Si ea si-a urmat drumul . Cred ca-i exact ca la un om ,daca scrie in cartea vietii ,in stele ,etc ca in ziua de vei fi in tara x si vei face actiunea z ,se va intimpla ,indiferent care va fi drumul pe care-l vei alege pina acolo .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.