Vaccin – : NANOROBOTII VIRALI – o realitate confirmata


Izbucnirea EBOLA este probabil o farsa sa va pacaleasca pentru vaccinarea virala cu un nanorobot dantelat care va va distruge…”                                                          

Alex Jones

In ultimele decenii una dintre cele mai avansate tehnologii care au evoluat si cred ca nu fara ajutorul extraterestru, este nanotehnologia. Se numeste asa datorita nanometrului, adica a milionimea parte dintr-un metru. Cu alte cuvinte se fabrica tehnologie care poate concura cu orice celula din corp ca marime. Aceasta tehnologie este folosita pe scara larga in prezent in industria alimentara, agricultura, industria militara, incluzand toate ramurile, cat si in industria cosmetica. Bineinteles ca dualitatea exista si aici, ea poate fi folosita pozitiv, in beneficiul oamenilor si planetei , dar si negativ. Despre asta este vorba in acest articol. Este o alta fateta a tehnologiilor cabalei care este folosita impotriva noastra.

Acest articol este o marturie groaznica a ceea ce elita ne-a pregatit. Cum ne putem apara ? SA NU NE VACCINAM !!!

Sursa originala :  Jim Stone Freelance

Cu doar 183K de cod al ADN-ului supereficient, nanobotii virali au fost eliberati în natură, prin intermediul vaccinarilor la 22 septembrie 2007 și sunt în curs de a fi declarat drept ca o varianta naturala a bacteriofagului T4 cu sase picioare. Dar un raport DOVEDEȘTE ca acesti nanofagi nu sunt naturali, și au fost creati de Israel. Acesti nanoboti invadeaza organisme gazdă sau celule și se introduc in ADN-ul gazda pentru a produce mai multi nanoboti până cand organismele gazdă sau celulele mor de la surmenaj.

Este probabil ca acestia să fie în vaccinul Papilloma, vaccinuri gripale si alte vaccinuri. Acestia vor fi livrati prin mediul de distribuire al vaccinurilor ( de ce credeti ca tot insist sa nu va vaccinati..??). Acestia sunt cel mai probabil în Gardasil, care, de fapt, pare să fie conceput pentru a distruge centrele emoționale feminine și ataca creierul, așa dovedeste acest raport.

Bacteriofagul T4 modificat genetic care distruge creierul este un nanobot. El se distribuie chiar acum in vaccinuri !

,,Știam de bacteriofagul T4 cu șase picioare ca nu a fost natural și că Israel a făcut-o și am găsit o cale de a dovedi. 

Faceți clic pe imaginea din dreapta pentru a vedea cum am demonstrat, ca acest lucru nu este o farsă. Google nu dă nici un rezultat de imagine pentru T4 bacteriofag, înainte de 1 septembrie 2007, și de tone pentru 01 septembrie 2008. Deci, care este perioada de timp in care acest mic demon cu șase colțuri a fost eliberat în sălbăticie? Și în cazul în care Google, ulterior, a aranjat acest lucru, am deja documente, aceasta este REAL.”

Este declaratia cercetatorului care l-a descoperit.

El continua :

,, Aceasta este o urgență acum, aceasta este ceea ce Israelul va folosi pentru războiul rasei lor, este o etno-bombă.”

A avut loc o evolutie alarmanta privind acest subiect.

,,Pentru a oferi un fundal în acest sens, am un prieten foarte apropiat, care este un doctorand in farmacologie și expert în domeniile de microbiologie aferente. Având în același timp lungi discuții cu privire la viitorul medicinei ca armă biologică, acest prieten mi-a vorbit despre modul în care bacteriofagii au fost reproiectati pentru a ataca celulele creierului nostru, mai degrabă decât pe gazda lor normala – bacteriile. ADN-ul implantat direct în celulele noastre ne schimba imediat și pentru totdeauna, inclusiv generațiile viitoare, oferind o sarcina utila de ADN la celulele ou în ovare și, de asemenea, la sistemul de reproducere masculin. 

Acest lucru ar avea un impact permanent asupra viitorului omenirii. Odată ce acest tip de fagi a fost primit printr-o vaccinare, inserția de ADN a acestor bacteriofagi falsi pentru toate generațiile viitoare sunt induse !!!”

Deși fagii (care sunt virusuri ce ataca bacteriile) sunt de diferite tipuri si au fost dintotdeauna, acestia au fost până acum inofensivi pentru altceva decât bacteriile, și sunt chiar foarte selectivi în exact tipul și speciile de bacterii care le vor ataca.

Când discutăm despre acest subiect, am ridicat problema de ce au fost modificati fagii în loc de virusuri comune, care au o istorie de a ataca oameni.

Un răspuns este în faptul că fagii, mai mult decat virusurile obișnuite pot traversa decalajul de specii, sunt foarte selectivi în obiectivele lor și sunt programati sa atace exact ceea ce au fost conceputi. Un bacteriofag va prefera o singură variantă a unui anumit tip de bacterii.

De exemplu, există mai multe tipuri diferite de bacterii salmonella, iar dintre bacteriile salmonella, un anumit fag va ataca o singură variantă, lăsând alte variante de salmonella neatinse. In creier, nu toti neuronii sunt identici, dar toti sunt similari atunci când sunt administrate prin intermediul unui vaccin contaminat în mod intenționat, selectivitatea ridicată a unui bacteriofag modificat poate fi utilizata pentru a viza exact tipul de neuron al unui vaccin sabotat care ar fi destinat să fie distrus.

Un alt motiv pentru care bacteriofagii au fost alesi ca primii candidati pentru creier și modificarea ADN-ului este faptul că acestia nu sunt conceputi pentru a ataca oameni, așa că, dacă orice ar face în sălbăticie, reinfectarea oamenilor care nu au primit vaccinul nu ar fi posibila – acesti fagi nu ar fi de natură să ne infecteze prin plamani sau piele și în fluxul de sânge, pur și simplu pentru că nu a fost conceput pentru a încălca aceste bariere biologice. Dar un ac, injectându-se direct în fluxul de sânge va ocoli aceste bariere.

Deci elita, ar dori ca noi sa fim amortiti emotional, fara vointa si discernamant, o molusca doar buna de munca.

Pot sa va spun cât de speriati au fost prietenii mei din comunitatea medicala cand au aflat de această tehnologie, ei, practic, au declarat ca acesta reprezinta sfârșitul omenirii, deoarece ea a încaput in mâinile unor oameni malefici, și că ar fi folosita pentru a împărți omenirea în două grupuri diferite – dintre care unul a fost  declarat inferior, si  înlocuirea permanenta a ADN-ului, cu noul ADN ar deveni o parte permanentă a ceea ce se transmite prin generații.

Există două moduri de acțiune in care se operează cu fagi, unul este atacul activ, și unul este un mod latent. Tipul de asalt activ al fagilor, numit ,,lytic fage” in care vor fi utilizati pentru modificarea personalitatii imediate al persoanelor fizice, precum și tipul ,,lysogenic”, care pur și simplu invadează și face modificări ADN-ului, lăsând tot ce se atacă în viață. Acesta ar fi utilizat pentru modificarea genetică a oamenilor , modificări permanente care să se întindă pe generații.

De ce aceasta forma hexagonala cu sase picioare ? Cred ca este un fel de cult, la fel ca un orgasm religios. Toti fagii descrisi au sase picioare dar mai au si corpul in forma ,,steaua lui David”. Acest lucru nu este natural, evident, chiar ostentativ. Ce este viitorul acum ? Cred ca este ceva mult mai infricosator decat orice micro-drone – este fagi care mananca creier, proiectati special pentru a manca neuronii emotionali si a vă face lipsiti de ,,liber arbitru”. Mi sa spus (cu ceva timp în urmă, în 2010), ca este în curs de dezvoltare ca un aditiv la vaccin pentru a fi administrat în controale stricte și să nu fie ceva care poate supravietui in afara corpului, pentru că anumite grupuri speciale de indivizi au aceeași genetica ca restul dintre noi, astfel încât acestia nu au nici o îndoială, au făcut-o sigur ca propria lor armă sa nu  poata sări din sălbăticie și sa-i bântuie.

Priviti video cu Alex Jones aici :

In poză sunt reprezentati fagi naturali, cu sase picioare si corpul in forma stelei lui David.

Medicii spun „e ca și cum creierul tau este pe foc”

Citiți raportul si urmăriti : este evident ca vaccinul Gardasil nu este pentru Papilloma, este pentru a ataca centrele emoționale, și următorul raport dovedește asta :

PHILADELPHIA (CBS) raporta – ,,Este o boala misterioasa, recent descoperita care loveste mai ales femeile tinere și este de multe ori diagnosticata greșit. Medicii care au descoperit-o, aici, în Philadelphia, spun că e ca și cum creierul tau este pe foc.”

,, Aceasta începe cu modificări de personalitate, și apoi femeile tinere se simt amețite, reținute în paturi de spital, ca posedate și apoi devin catatonice.”

Un minut voi fi in hohote, plângand isteric, și în minutul următor izbucnesc in râs” spune Susannah Cahalan, din New Jersey.

Oare ce sa fie, o boala noua ? Sigur, este nanobotul fag T4 creat de israelieni !

Concluzii

Schimbari de personalitate? Asta este exact ceea ce se va întâmpla în cazul în care centrele emoționale, care controlează în mare măsură personalitatea, sunt atacate. Și cum pot medicii doar ostentativ afirma că „e ca și cum creierul tau este pe foc” , din moment ce acestia nu cunosc acest program și nu înțeleg ceea ce se întâmplă? Mai mult decât atât, le loveste mai ales pe femeile tinere, grupul care ar lua vaccinul GARDASIL. Ei constata că „Este o reacție autoimună, în care sistemul imunitar ataca creierul„, dar daca sunt atât de responsabili, omit faptul că aceste reactii sunt cauzate de vaccinuri administrate la un grup de control, și că vaccinurile sunt responsabile pentru aproape toate tulburarile sistemului imunitar.

Faptul că aceasta este o administrare controlată a unei boli este dovedit de faptul că este atât de selectiv, doar asupra „femeilor tinere”, nu femei de vârstă mijlocie, adolescenți, băieți, copii, bărbați sau orice altceva. Femeile tinere iau vaccinul GARDASIL frecvent si este practic dincolo de orice îndoială, cine anume este afectat de această boală. Philadelphia are, fără îndoială, un lot personalizat.

Aprofundand in continuare raportul CBS, se specifica faptul ca medicii au numit-o tulburare autoimuna. Nu se poate stii daca aceasta campanie de vaccinare a fost locala, doar in Philadelphia. Se pare ca acest mic monstru cu șase picioare a fost testat într-o funcționare de probă, controlat, pe un grup țintă primar de catre elita – asupra femeilor tinere, pentru a se vedea cât de bine le-a distrus. Fără îndoială, orice femeie care a primit aceste vaccinuri are fișa ei medicală, și ei vor folosi acea înregistrare pentru a vedea dacă „după recuperarea completă” de la aceasta boala ea devine sclavul salariat perfect cum doresc ,,Ei” ca noi să fim. Ei vor urmări, fără îndoială, tot ceea ce face, de la numărul de avorturi la câte zile isi petrec cu copiii, și cât de bine ea urmează programarea introdusa în viața ei, prin diverse mecanisme de control al mass-media. Obamacare va fi perfect pentru asta.

,,Am fost foarte paranoica și maniaca. A fost ceva în neregulă. M-am gândit cate camioane au fost după mine „, a declarat Emily Gavigan, din Pennsylvania.

Și s-au inrautatit starile pentru Emily Gavigan, care era in al doilea an de studentie la Universitatea din Scranton. Internata in spital, ea nu-și putea controla mișcările brațelor. Apoi, au existat crize, și a avut nevoie de un ventilator. Părinții ei o priveau doar cand dormea.

A fost situatie de viață și de moarte pentru saptamani„, a declarat Grace Gavigan, mama lui Emily.

Am pierdut-o. Acest lucru este ceva ce nu am putut controla „, a declarat Bill Gavigan, tatăl lui Emily.

Medicii, de asemenea, nu si-au putut da seama ce era în neregulă cu Susannah.

Am avut mișcări anormale bizare, lăsam brațele mele extinse în fața mea. Am fost o persoană relativ normală, apoi în minutul următor aveam halucinații, insistând că tatăl meu m-a răpit „, a spus Susannah.

Se pare că, Susannah și Emily nu sunt bolnave mintal. Amândoua aveau o boala autoimuna numita,, anti-NMDA Encefalita receptorilor”, cand anticorpii ataca creierul, cauzand umflarea.

,,NMDA encefalita receptorilor” înseamnă umflarea axonilor receptori din creier. Anti este fals. Aceasta nu oferă absolut nici o indicație de autoimuna, care este BS. Problema este că ceva a provocat umflarea din site-urile receptorilor NMDA.

Acesti medicii stiau exact ce a cauzat acest lucru. Vrei să știi de ce? Pentru că au spus ca receptorii NMDA s-au umflat, și nu există nici un fel de a putea ști asta, decat dacă faci o interventie chirurgicala pe creier si se elimina o parte din acei receptori pentru a-i pune pe o lamă de microscop si confirma faptul că acestia sunt într-adevăr umflati. Acesti medicii au știut că acesta a fost un test, și că ar putea cauza umflarea acestor receptori. Ei au știut că a fost un EXPERIMENT BIOLOGIC , iar ei au fost observatorii. In absenta unei biopsii din creier, nu exista o altă cale pentru ei de a spune ceea ce au făcut, altceva decât cele de dinainte a ceea ce s-a intamplat cu adevarat. Nici o biopsie nu au fost relatata vreodată. Convenabil, probabil partea moarta a acestor receptori a fost lăsat pe dinafară.

Nimic cu privire la „medicii nu si-au putut da seama …” este fum și oglinzi, în cazul în care a scuipat un răspuns prea repede cineva s-ar putea întreba cum a știut. Și faptul că aceasta s-a diminuat după câteva săptămâni dovedește că aceasta nu a fost nici un fel de defecțiune autoimuna, deoarece bolile autoimune nu dispar in cateva saptamani. Altceva decât ceva autoimunitar a cauzat asta. Cred că acest lucru a fost un test cu un virus GM bacteriofag, în cazul în care fagii au intrat prin vaccinare, si-au facut treaba lor, iar acei receptori nu au mai transmis gunoiul aleator, deoarece acestia au murit. Sfarsitul simptomelor. Moartea este TACERE.

Faptul că astfel de declarații eronate evidente de la medicii care au făcut acest raport CBS fara a fi prinsi, dovedește că CBS nu este calificat pentru a acoperi subiecte de această natură. Tulburari autoimune compensate în câteva săptămâni? Da, pe dracu !

Susannah spune ca acesta este modul in care medicii au explicat părinților ei, ei au folosit aceste cuvinte: „Creierul ei este pe foc.”

Mass-media instalata și dictatura științifica promoveaza vaccinuri care ne manaca creierul, care, practic, lobotomizeaza oamenii și reseteaza creierul lor într-o stare de conformitate aservita, pentru ca instinctul lor natural de a se înfuria și de a se opune împotriva tiraniei impuse asupra lor, sa fie sterilizat.

Academicienii spun că sunt aproape de a dezvolta primul vaccin pentru stres – o singură lovitură, care ne va ajuta să ne relaxăm, fără a încetini„, relatează Daily Mail.

 Alimentele : Ultimul secret expus ( partea I)– de Alex Jones – aici : https://www.youtube.com/watch?v=MSpkLk0vYmk&feature=player_embedded

Alimentele : Ultimul secret expus ( partea a II-a) aici : https://www.youtube.com/watch?v=-B9MeO3SRxU&feature=player_embedded

Alte info despre vaccinurile ce mananca creierul aici : http://www.prisonplanet.com/establishment-media-pushes-brain-eating-vaccines.html

sursa : http://jhaines6.wordpress.com/

Oameni buni este al saselea articol despre vaccinuri, daca continuati sa va vaccinati voi sau copiii vostri , deacum o faceti constient. Va asumati responsabilitatea !

http://burebista2012.blogspot.ro/

 

Articol din 2014 republicat

https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2014/06/09/vaccin-informatii-bomba-nanorobotii-virali-o-realitate-confirmata/

Acest articol a fost publicat în VACCIN. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Vaccin – : NANOROBOTII VIRALI – o realitate confirmata

  1. Ene Constanta zice:

    Eu nu ma voi vaccina cu siguranta ! nici sotul meu si sper ca nici copii mei .Doamne apara ne si ne fereste de tot ce este rau .Doamne ajuta ne !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.