America începe ciparea populației în octombrie 2020!


Când Bill Gates vorbea despre vaccinarea obligatorie a populației, mulți au luat în derâdere gândurile miliardarului, ca și cum un asemenea plan ar fi fost imposibil. Și, totuși, SF-ul e pe cale să devină realitate. În octombrie a.c., America dă drumul la ciparea tuturor cetățenilor, o dată cu vaccinul ce urmează a fi livrat. Donald Trump garantat!

„Astăzi (n.r. – luni, 18 mai), Departamentul Apărării și Departamentul Sănătății pot anunța un contract de 138 de milioane de dolari cu ApiJect Systems America pentru «Proiectul Jumpstart» și «Rapid USA», care împreună vor extinde capacitatea de producție din SUA pentru dispozitivele de injecție fabricate pe plan intern, de calitate medicală”, a afirmat lt.col. Mike Andrews, purtătorul de cuvânt al DoD (Department of Defence).

ApiJect Systems are termen până în octombrie să furnizeze Washingtonului 500 de milioane de seringi!

Colaborarea dintre Departamentul Sănătății și ApiJect datează de numai câteva luni. Dar ce face firma asta, mai exact? Un singur lucru: seringi cu microcip RFID, pregătite pentru injecții cu vaccinuri, iar apoi asigură urmărirea microcipului implantat „pacienților”.

„Welcome to the new normal life”, zic americanii. De fapt, noua normalitate vine cu o seringă cu microcip RFID, având numele dumneavoastră pe ea, continuă jurnaliștii din State. Iar ce se întâmplă azi în SUA, nu peste mult timp devine literă de lege și-n restul lumii.

Fiecare seringă de la ApiJect va include un cip RFID care încorporează un număr de identificare unic și sigur. Acest lucru permite profesioniștilor din sănătate să utilizeze o aplicație pe smartphone-uri pentru a verifica dacă medicamentul injectat este autentic și neexpirat. Dar, cel mai important, permite autorităţilor (doar cele sanitare?) să ştie în timp real unde este persoana injectată!

Jay Walker, CEO la ApiJect Systems, a comentat: „Acest parteneriat cu Departamentul Apărării înseamnă că ne-am alăturat efortului vital de a lupta împotriva celei mai mari urgențe din domeniul sănătății publice cu care națiunea americană s-a confruntat în ultimii ani. America are o lungă istorie de a se ridica de la pământ în perioade de criză. Sectorul nostru de producție a construit instrumentele care ne-au permis să triumfăm în cel de-Al Doilea Război Mondial. Acest parteneriat va permite să ne asigurăm că, atunci când vaccinurile pentru Covid-19 vor fi disponibile, volumul necesar de seringi va fi gata de utilizare”.

Parteneriatul Pentagon – ApiJect a dat naștere consorțiului RAPID USA (Rapid Aseptic Packaging of Injectable Drugs). Scopul oficial este de a face stocuri masive de seringi, pentru a răspunde cât mai rapid și eficient la viitoare urgențe din sănătate, cum ar fi un nou val de Covid-19. În realitate, ApiJect dă o mână de ajutor statului (Deep State?) în misiunea declarată și asumată de vaccinare/ cipare obligatorie a populației.

https://www.national.ro/

Acest articol a fost publicat în Viata libera(microcipare). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la America începe ciparea populației în octombrie 2020!

 1. citadela zice:

  Abureala ieftina!
  Crearea REALA a vaccinurilor: intre 5-10-20 de ani

  Apreciază

 2. A.D. zice:

  Tovarășul Mihail Sergheievici ne-a acordat, de curând, acest interviu deslușitor:

  Apreciază

 3. Citadela zice:

  Este un interviu mai deosebit, dar ar fi cam exagerat sa l numesc deslusitor
  Nu are cum sa spuna tot advarul, dar si frinturile sunt de retinut.
  De exemplu, ar fi fost interesant de aflat de ce l a vizitat pe nea Nicu de doua ori inainte de executia sumara din Decembrie.

  In rest faptul ca proiectul socialist se sfirsise este clar si fara sa o spuna direct.

  Apreciază

 4. Geto Dac zice:

  Satanele Mondiale au toată presa mondiala pe mana ,ei dețin lumea iar unii spun „vrăjeală ” până la urmă și deschiderea jocurilor olimpice 2012 a fost o conspirație la data aceea ,azi este REALITATEA statului acapart și mediei complice . Urmează vaccinarea cu armata în USA anunță Trump ,Bill Gates la fel și multe Satane ce urla la cei ce cred în istoria și medicina falsa rescrisă de criminalii învingători .

  Apreciază

  • Citadela zice:

   Nu vor vaccina p nimeni cu forta! Este absurd. Este doar o alta sperietoare care ascunde altceva de fapt…reducerea drastica a consumului…si prin asta lichidarea proiectului vestic.
   Niciodata nimeni nu va avea dreptul sa va administreze carnita…stati calmi.

   Apreciază

 5. simona zice:

  Gorbi ! Nu ma intereseaza .
  Lupule esti bine ? !

  Apreciază

  • Citadela zice:

   El doar formal a batut palma si a semnat hirtiile demontarii urss ului. Jocurile erau deja de decenii facute cu elitele toate pe pozitii pregatite pentru jaful general, inclusiv in Ro, unde naivul de nea Nicu credea ca i sunt fideli…hahaha, ce iluzii.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.