Robopocalipsa Covid-19 a început. Populația planetei, supravegheată de drone!


Pandemia de Covid-19 este văzută ca ceva devastator pentru omenire, dar se poate dovedi a fi un pas decisiv spre o epocă lungă a controlului populației. Cum? Prin legi deja redactate și care doar așteaptă să fie publicate, dar mai ales cu ajutorul unor instrumente de război și supraveghere de ultimă generație. Ce se întâmplă azi în lume ne arată că Pământul este pe punctul de a trăi Robopocalipsa Covid-19! Drone care vor controla toate mișcările noastre, iată adevărata „coroană” a Noii Ordini Mondiale.

Numai că, scrie presa de peste Ocean, la fel cum 9/11 a fost pretextul pentru Patriot Act (pierderea drepturilor și a libertăților cetățenești în urma atentatelor de la World Trade Center), pandemia de Covid-19 va aduce noul „breloc” al vieții de zi cu zi – supravegherea populației cu ajutorul dronelor!

Giuliani își „spionează” alegătorii din aer

New Yorkul era un furnicar înainte de Covid-19. Acum, dacă mai are trafic la jumătate. Și, cu toate acestea, autoritățile au inventat „Anti-Covid-10 Volunteer Drone Task Force”. De câteva zile, locuitorii metropolei de pe Coasta de Est a SUA sunt supravegheați de drone care nu au însemne ale NYPD. Nici n-ar avea cum, doar vorbim despre o unitate de voluntari.

Conform CBS News, cetățeni care se plimbau săptămâna trecut de-a lungul East River au fost luați „ca din oală” de dronele ce lansau mesaje despre păstrarea unei distanțe între cei ieșiți pe străzi.

„Vă rugăm să mențineți o distanță socială de cel puțin 2 metri între voi”, s-a auzit din „cer” acest mesaj. Privind în sus, newyorkezii au descoperit că, de fapt, sunt certați de o dronă!

„Vă rugăm să opriți răspândirea acestui virus” și „Reduceți numărul morților și ajutați la salvarea vieților” sunt alte mesaje setate în memoria dronelor.

Mulți i-au spus dronă-justițiar, alții, mai prăpăstioși, au văzut în ea „cavalerul alb” al Apocalipsei. De fapt, nu este, încă, vorba de Apocalipsă, deocamdată trăim vremurile Robopocalipsei Covid-19!

La Paris și Mumbai sunt deja o obișnuință

Ceea ce au descoperit americanii de curând, la Mumbai, în India, este o obișnuință! La fel și-n Paris, unde dronele aeriene patrulează deasupra piețelor pentru a-i vedea/ depista pe cei care încalcă regula distanțării fizice.

În China, dronele deja sunt „ochiul vigilent” al autorităților. De exemplu, într-un sat aproape de granița cu Mongolia, CNN a arătat un video cu o bătrânică speriată ce este avertizată de o dronă să nu mai umble fără mască de protecție la față. „Da, mătușă, aceasta este o dronă care vorbește cu tine. Nu trebuie să umbli fără să porți o mască! Fugi acasă, hai!”, se aude pe înregistrarea video.

De asemenea, Global Times a publicat alte imagini cu o dronă care a criticat un copil mic ce se zgâia spre cer: „Nu te uita la dronă, copile! Spune-i tatălui tău să plece imediat”.

https://www.national.ro/

Acest articol a fost publicat în VIATA (Big Brother). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Robopocalipsa Covid-19 a început. Populația planetei, supravegheată de drone!

 1. plângăciosul zice:

  ”…Ce se întâmplă azi în lume ne arată că Pământul este pe punctul de a trăi Robopocalipsa Covid-19! Drone care vor controla toate mișcările noastre, iată adevărata „coroană” a Noii Ordini Mondiale”….
  Ce urmează!!!!
  ….A fost Imperiul Roman o reprezentare a Imperiului Orionian?
  Pe Pământ, Imperiul Orionian a luat numeroase forme – Roma,
  Germania Nazistă, unele aspecte ale guvernului vostru, unele aspecte ale
  monarhiilor Europene, ş.a.m.d.
  Deoarece a existat o plasă care împiedica sufletele să se încarneze în alte
  sisteme, ea nu a acţionat pentru a-l împiedica pe Christosul Orionian să se
  încarneze în sistem?
  Da, iniţial ea a redus capacitatea Christosului de a se încarna. Dar
  fiindcă preoţii ştiau cum să deschidă plasa, el a reuşit să intre. Funcţia
  principală a plasei era de a împiedica ieşirea din sistem. Orionienii erau
  mult mai interesaţi de acest lucru decât de împiedica intrarea în sistem. Ei
  se gândeau că dacă cineva va intra în sistem, puteau să îl prindă în
  capcană şi astfel să dispună de mai mulţi oameni pe care să îi controleze.
  Animalele au suflet?
  Da, bineînţeles. Ele sunt create din aceeaşi energie ca şi voi.
  Imaginaţi-vă că un suflet uman s-a fragmentat la încă un nivel, astfel încât
  sursa sa de energie nu este suficient de puternică pentru a menţine un
  ego. (Este nevoie de foarte multă energie pentru a menţine un ego). Dacă
  88
  un om îşi fragmentează mai mult esenţa sufletului său, atunci din punct de
  vedere teoretic el va deveni animalistic. Acest termen nu are o conotaţie
  negativă; ci pur şi simplu înseamnă “lipsit de ego”. Dacă alegeţi să fiţi un
  câine într-o viaţă viitoare, vă veţi fragmenta într-o multime de câini.
  Diferenţa fundamentală între sufletele animalelor şi cele ale oamenilor este
  dată de prezenţa sau absenţa ego-ului. Animalele de asemenea comunică.
  Ele sunt o parte din totalitatea lucrurilor, aşa cum şi voi sunteţi; dar ele pur
  şi simplu nu comunică şi nu se raportează la realitate în aceaşi manieră în
  care o faceţi voi – datorită lipsei ego-ului….
  (LYSSA ROYAL + KEITH PRIEST
  PRISMA din LIRA
  O EXPLORARE A MOŞTENIRII GALACTICE A UMANITĂŢII).
  Așa că….

  Apreciază

 2. citadela zice:

  …prostii pentru gura-casca care au chiulit de la ore.
  Dronele-jucarioare zboara citeva ore MAX dupa care pica precum mustele betive. Ele, sunt in categoria inferioara de tech i.e. computerase-tablete-telefoane care au cam atins plafonul si nu reprezinta nici un preogress real in tehnologie.
  Tehnologiile ENERGETICE de valoare care sunt detinute puterile mari in parteneriat vor fi activate dupa schimbarea paradigmei economice-sociale si a actualei gindiri materialiste intr-o gindire rationala…mai este pin’atunci!

  Apreciază

  • plângăciosul zice:

   Hellăăăuu
   Da’ ce-ți făcui băiețașule, de te ții de…coada mea!!
   Ui, no na, ca să ai…
   ”…Ramo mi-a spus sa incerc sa patrund singur in piramida, prin partea superioara. Trebuie sa spun ca, daca in cilindrul de lumina din apropierea Sfinxului avusesem o oarecare reusita la inceput (in urma cu cateva luni), inainte de primirea codului vibrational, aici nici nu puteam sa ma apropii macar. Piramida parea ca este aparata de o forta imensa, ca un camp energetic impenetrabil. Spre deosebire de salile Bucegilor, piramida Retezatului avea un „aer” mult prea tare pentru mine. Nici vorba sa ma apropii.
   Am simtit „invaluirea” lui Zamolxe si am patruns in piramida prin varf. In momentul in care am patruns in interior, am avut senzatia patrunderii intr-un spatiu vast, gigantic… Era pur si simplu coplesitoare starea pe care o simteam. Mi se parea interesant faptul ca o simteam… goala. Mi se parea vasta, gigantica, dar cumva… goala. Am vrut sa-i fac o localizare, incercand oarecum sa-i asociez pozitia in raport cu forma crestelor muntoase din zona, insa am observat ca imi este imposibil sa fac asta. Imaginile imi jucau feste si cu cat incercam mai tare sa fac o localizare, cu atat mai puternic parea bruiajul mental.
   – Nu este nicidecum goala, imi spuse Zamolxe. Inca nu ti se permite sa percepi clar piramida. Nici nu ti se permite s-o localizezi in exterior. Candva vei intelege de ce. Este o piramida plina de viata si de intelepciune, dar este, de asemenea, de-o putere greu de intuit de catre cei mai multi dintre voi. Vastitatea pe care ai perceput-o este numai din cauza a ceea ce contine din punct de vedere vibrational aceasta piramida. Campul de protectie al piramidei este impenetrabil de catre cei mai multi dintre voi. Este greu de patruns chiar si de catre multe fiinte evoluate. Este un camp de protectie multidimensional. Doar cei care sunt fiinte pure din toate punctele de vedere si cei care au codurile vibrationale de acces pot patrunde aici. Altfel, nu este cu putinta. Importanta acestei piramide este uriasa.
   In acel moment mi-am adus aminte de relatarea lui Zamolxe, referitoare la „chemarea” pe care a simtit-o cu 2500 de ani in urma, cand a fost intrupat si se afla alaturi de Pitagora la scoala de spiritualitate de la Crotona.
   – Presupun ca este vorba de acea piramida…
   – Asa este, intr-adevar. Este mai mica decat piramida pe care voi o numiti „al lui Kheops”, insa cu mult mai vasta in interior. Este o piramida construita de atlanti, in colaborare cu lyrani si fiintele de lumina pura din centrul galaxiei. Aceasta piramida are un rol vital nu numai pentru aceasta zona geografica, dar si pentru planeta.”….
   http://remerra.blogspot.com/p/pagina1.html
   â.., ce zâci!?
   🙂

   Apreciază

  • plângăciosul zice:

   S-o crezi tu. Pentru cele profesionale, durata de zbor, diferă. Dacă i-ai spune,despre drone, unuia, din vremea lui Vuia chiar, nu a lui Galilei, ai risca să ai soarta lui G. Bruno, că vezi doamne, cerul este ”tărie” 🙂

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.