Covi-Pass, pașaportul de sănătate digital, lanțul ONU pe grumazul omenirii


Pașaportul de sănătate digital Covi-Pass, certificat de Organizația Națiunilor Unite, utilizează marcatorii biometrici pentru a „facilita revenirea sigură” a individului în societate.

Covi-Pass este echipat cu criptare militară și are mai mult de 2,2 cvintilioane de variații de coduri care corespund în siguranță tuturor testelor certificate și țin cont de informațiile oferite de scaner: ID-ul utilizatorului, ora și data, tipul dispozitivului și de câte ori a fost scanat etc.

Prin acces biometric unic, utilizatorilor li se permite accesul la informații de sănătate, portofel, tranzacții și altele. În plus, susține ONU, Covi-Pass facilitează întoarcerea în siguranță la locul de muncă și în sânul societății după ce trece pandemia.

Iată că, pe măsură ce Covid-19 rămâne în urmă ni se deschide în fața ochilor o nouă lume. Prin legi și ordonanțe, omenirea va fi înlănțuită, la fel cum s-a întâmplat în intervalul martie-aprilie 2020 la nivel global. Cine nu știe despre ce-i vorba, să studieze ultima „ofertă” ONU – Covi-Pass este mai mult decât un pașaport digital de sănătate care utilizează markeri biometrici, este biletul de reintegrare/ întoarcere în societate.

Specialiștii în IT din Marea Britanie, care au dezvoltat Covi-Pass sub garanția ONU, arată cum funcționează totul. Personalul medical autorizat (medic de familie, doctori în spitale etc) creează un nou cont Digital Health Passport și se ocupă de „ciparea” pacientului (VCode).

Pașaportul Covid-Pass are încorporat cipul VCode, care poate fi scanat în condiții de siguranță, în afara zonei de distanțare fizică de 2 metri, conform recomandărilor guvernelor și OMS. Asta va permite verificări sigure și într-un mediu controlat, iar populația își va putea relua în siguranță munca și activitățile sociale.

În timpul pandemiei globale Covid-19, lumea a căutat o soluție sigură, eficientă prin care să obțină informații despre testare și un imuno-răspuns la noul coronavirus. Covi-Pass a fost dezvoltat pentru a oferi cea mai sigură soluție de pașaport digital de sănătate din lume.

https://www.national.ro/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.