Începe o nouă era, o nouă dominație


  Prima etapă a Noii Conflagrații Mondiale, menită să ducă la realizarea unei noi ordini mondiale, a unui nou tip […]

Prima etapă a Noii Conflagrații Mondiale, menită să ducă la realizarea unei noi ordini mondiale, a unui nou tip de dominație, a unei noi forme de sclavie – unul din elementele de bază ale acesteia fiind sclavia cibernetică -, este pe cale să se finalizeze. Doar câteva luni mai sunt necesare pentru realizarea acestui periculos demers, iar o analiză secvențială, intermediară, ne dezvăluie efecte cu mult peste așteptările inițiatorilor și declanșatorilor ei. Această prima etapă a fost destinată testării, verificării reacției populației și a structurilor statale decizionale, la o stare de pericol indusă și exacerbată prin diferite canale, rolul principal avându-l social media.

Pe fondul folosirii tehnicilor complexe de dezinformare și manipulare, deosebit de agresive, a componentelor de bază ale războiului informațional, cu sprijinul vădit al trădătorilor din structurile guvernamentale, dar nu numai al lor, arhitecții Noii Ordini Mondiale (NOM), cei care vor să preia puterea și conducerea mondială și să-și impună sistemul de valori și de dominație, au reușit ca, într-o perioadă foarte scurtă de timp, să dezorganizeze puternic viața socială, economică și politică, să afecteze dramatic drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor în zonele țintă, zone extinse, ce cuprind teritoriile unui număr considerabil de țări. Vă întrebați, firesc, ce obiective au vizat adepții NOM în cadrul acestei prime etape, denumită și „ETAPA COVID-19”. În urmă unei analize profunde a modului în care au fost pregătite, declanșate și conduse acțiunile a reieșit faptul că GMU (Guvernul Mondial din Umbră) și-a planificat și urmărit realizarea a cinci obiective principale și anume:

-Inducerea controlată și cu efecte maxime a stării de teamă, de nesiguranța, a fricii în rândul populației țintă, izolarea socială cu consecințe devastatoare asupra relațiilor interpersonale și a sănătății acesteia, provocând o adevărată EPIDEMIE A SINGURĂTĂȚII. Studiile făcute în ultimele decenii au scos în evidența, cu certitudine, faptul că oamenii care se percep ca nefăcând parte din rețelele sociale constituite din membrii comunității, din prieteni, și cel mai important, din membrii familiei, sunt supuși unui risc major al unei morți premature, cu mult mai mare decât în cazul a numeroși indicatori de sănătate, existând o corelație nemijlocită între gradul de conectare a unei persoane cu celelalte, și starea ei de sănătate fizică și psihică. Cele mai expuse acestui fenomen sunt persoanele în vârstă, și, dacă analizăm atent ce s-a întâmplat în această perioadă, vom observa foarte ușor că ele au fost supuse celui mai dur regim de izolare. De fapt, în loc să li se protejeze sănătatea și viață, având ca justificare apărarea de pericolul COVID-19, s-au luat măsuri care să le expună unui pericol mult mai mare.

Principalul scop al acestor acțiuni este acela al diminuării voinței și acțiunii, al reacției sociale organizate și semnificative prin unirea eforturilor în cadrul unor manifestații de masă, care ar putea pune în pericol realizarea obiectivelor propuse. Dacă luăm un singur exemplu, poate nu cel mai important, dar concludent, și anume achiziția unor bunuri și servicii cu sume colosale de bani, fără licitații și la prețuri supraevaluate, de către guvernanți și funcționari trădători și corupți, și vedem orice lipsă de reacție din partea populației și a unor vectori sociali și politici care aveau obligația să o facă, vom realiza că așa stau lucrurile. Exemplele pot continua cu restrângerea nepermisă a unor drepturi și libertăți democratice, cu falimentarea voită a firmelor românești, a economiei naționale și în consecință diminuarea veniturilor populației, și cu multe altele.

-Un alt obiectiv urmărit a fost acela de a testa capacitatea guvernelor de a gestiona corespunzător o astfel de criză, în condițiile creșterii tensiunilor la nivel național, zonal și internațional, dar și a nemulțumirilor populației pentru lipsă acțiunilor, sau eficienței acestora. Evaluarea parțială ne demonstrează încapacitatea structurilor statale de a face față unor asemenea situații, lipsa de pregătire prealabilă pentru astfel de cazuri, inexistentă sau ineficiența programelor de măsuri, a protocoalelor ce trebuie urmate, a resurselor umane și materiale de care dispun, concomitent cu impotența lor de a contracara acțiunile agresive declanșate în cadrul războiului hibrid și de a-și proteja populația și interesele. Furnizarea unor informații false pe canale oficiale sau neoficiale și luarea lor în calcul în momentul asumării deciziilor de către factorii guvernamentali, decizii sortite eșecului, au dus la sporirea neîncrederii populației, dar și a ostilității acesteia față de cei care îi conduc. Consecința nu este alta, decât diminuarea capacității structurilor guvernamentale de ripostă la acțiunile derulate din exterior împotriva țării lor;

-O prioritate majoră a celor care desenează Nouă Ordine Mondială o reprezintă și verificarea dimensiunilor și eficienței acțiunilor derulate în vederea distrugerii economiilor naționale, subordonării acestora intereselor GMU, preluarea ușoară a obiectivelor economice strategice, a afacerilor substanțiale, controlul asupra finanțelor naționale, a fluxurilor financiare naționale și zonale, cu repercusiuni directe asupra condițiilor, a nivelului de trăi al populației și creșterii gradului de nemulțumire și de răzvrătire împotrivă propriilor guverne;

-Sunt greu de realizat obiective de o asemenea anvergură fără să ai controlul asupra ceea ce noi numim „social media”, iar testarea eficienței acesteia în condițiile declanșării celei de a doua etape a Conflagrației, care este și cea mai dură, a reprezentat o altă prioritate. Efectele au fost cele scontate, prima etapă, cea pregătitoare, și-a atins toate țintele;

-Nu în ultimul rând, au avut ca obiectiv să verifice trăinicia, fiabilitatea alianțelor, uniunilor la nivel zonal și internațional, dacă statele componente acționează unitar și bine organizat, dacă își acordă ajutor reciproc și își conjugă eforturile pentru o apărare și rezolvare comună a situațiilor grave cu care se confruntă. Spre bucuria lor, acestea au acționat necoordonat, haotic, s-au izolat, au uitat de tratate și înțelegeri, de parteneriate strategice, de multe ori interzicând acordarea de ajutor partenerilor aflați în situații mai dificile, demonstrând fragilitatea alianțelor, ineficiența lor, sporind neîncrederea factorilor politici și a populației în ele.

Planificatorii NOM au observat nenumărate oportunități la nivel internațional sau zonal și le-au speculat în favoarea lor. Una dintre acestea o reprezintă confruntarea deschisă dintre cei trei coloși la nivel planetar, în speță SUA, China și Rusia. Este o certitudine faptul că asistăm la o mutare a centrului de putere din Atlantic în Pacific. În timp ce China își revendică cu hotărâre locul și rolul de lider mondial, având de a face cu o expansiune consistență în majoritatea zonelor planetei, cele mai recente demersuri fiind cele din Orientul Mijlociu unde încearcă – și cred că și reușește – să devină actorul principal, SUA se află în regres, regres amplificat și de curentul de antipatie a populației față de ele, antipatie generată de atitudinea arogantă, sfidătoare, de măsurile ce au depășit cu mult limitele admise luate față de sau împotriva statelor respective.

SUA s-au trezit că sunt singure în această confruntare, fără niciun suport real din partea partenerilor și a populației din aceste țări. Spre deosebire de ele, China mizează pe sprijinul altui colos, și anume Rusia, cu care încearcă să-și armonizeze interesele, dar și a altor state, până de curând prietene sau partenere ale SUA, creând un dezechilibru de forțe în defavoarea americanilor. GMU speră în declanșarea unei confruntări și de altă natură între cele două superputeri, care ar face imposibilă colaborarea la nivel internațional pentru contracararea deciziilor și acțiunilor sale. De aceea, nu este nici o surpriză că încurajează China în confictul menționat anterior, după principiul „Divide et impera”, dar și al principiului, „dezbină și folosește”.

GMU se folosește de acest conflict, susținând unul dintre actori, fără acordul acestuia, pentru a-și realiza scopurile, mai ales că modelul chinezesc de conducere și acțiune i se potrivește ca o mănușă .

Au fost și  alte obiective importante urmărite, dar mă opresc doar la acestea, spațiul nepermițându-mi  să le abordez în această analiză. O voi face în alta viitoare, în care voi trata problematica declanșării   celei de a doua etape – cea mai importantă și mai dezastruoasă! – a Noii Conflagrații Mondiale…

Dumnezeu să vă apere de hienele acestui secol!

                                                                                                   General Dumitru ILIESCU

https://www.justitiarul.ro/

Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Începe o nouă era, o nouă dominație

 1. citadela zice:

  „….problematica declanșării celei de a doua etape – cea mai importantă și mai dezastruoasă! – a Noii Conflagrații Mondiale…”

  Orice conflict armat „mondial” cum descrie don’ general este ABSOLUT exclusa.
  ELITELE prin frica lor ancestrala de a muri, …NE VOR SALVA SI DE DATA ASTA!…prin anularea oricare posibilitati ca ele, Elitele si progeniturile lor sa crape de la o forma sau alta de arme!!!

  Ca urmare toti ” (H)ENERALII, lumii” isi pot urca linistiti instrumentariul „in pod”, deoarece nu va mai fi nevoie de ele.
  …altele sunt instrumentele selective de azi, pe care le stim cu totii…in timp ce elitele vor sta linistiti protejati de armatele si garzile personale.

  Apreciază

 2. Florin zice:

  Interesante materialele publicate de dl. general.
  Referitor la cel de fata , as avea niste mici comentarii.
  USA cu administratia Trump este constienta de expansiunea
  chineza ,devenita si agresiva inclusiv verbal ,ceea ce poate
  fi o criza de nervi ,pt.ca USA a inceput sa se opuna cresterii
  dominatiei chineze in lume ,iar in persoana dlui. Trump, are
  un adversar de cca. 30 de ani. Este evident si pt.noi cei multi
  ca are loc o lupta crancena intre administratia Trump si globalisti,
  in a caror barca se afla si china,germania ,si conducatori ai Frantei,
  Italiei ,Spaniei etc.
  Rusia de multa vreme si USA au un dusman comun anume china.
  Rusia cred ca face joc de glezne cu china stiind ce probleme a avut
  si are cu chinezii ,iar chineziilor nu le convine o alianta a rusilor cu
  americanii ,alianta care se pare a fi deja. Cum sa piarda Rusia influenta
  din orientul mijlociu in favoarea chinezilor ,mai ales ca se pare a fi
  in conflict major si pt. controlul UE ,de unde obtine resurse financiare
  substantiale din livrare de gaze,petrol,materii prime si resurse financiare
  dar si din companiile care desfasoara activitati economice, pe care le detin
  in interiorul UE .Prin urmare doar alianta cu USA ar fi benefica pt.amandoua,
  mai ales ca daca china s-ar inscauna in pozitie dominanta in lumea asta,
  ii va pierde pe drum si pe globalisti si pe rusi ,pt.ca ei vor sa fie singuri,repet
  daca va avea puterea necesara.
  Ar fi benefica pt.nationalisti si suveranisti o alianta largita si anume USA ,Rusia,
  Anglia ,Israel, tari din Commonwelth cum ar fi Australia ,Canada ( fara actualul
  prim ministru ) si India ( aflata in conflict de ceva vreme cu china ) ,pt.a face
  fata si mai profund globalistilor si chinei.
  Eu unul ,cel din multime nu vreau un conducator care sa nu fie crestin ,mai ales
  ca in china fara vreo religie, sunt prigoniti crestinii .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.