America, sfâșiată! Comunitățile de negri își fac propria Poliție și preiau controlul orașelor!


Nu s-a încheiat povestea protestelor de stradă din SUA, din contră, efectele manifestațiilor abia încep să se vadă. Apar deja lideri ai mișcării Black Lives Matter care vorbesc despre o nouă eră pentru comunitățile de negri, cu o societate organizată după propriile reguli. Militanții BLM au declarat război Poliției și antrenează miliții complet armate cu ajutorul cărora vor prelua controlul orașelor!

America, sfâșiată chiar din interiorul ei, cine-ar fi crezut asta?! Pare neverosimil ce se întâmplă azi peste Ocean, dar cea mai puternică națiune a planetei e pe cale să facă implozie. Protestatarii revoltați de ieri lasă acum să se vadă ce intenții stăteau pitite în spatele nesupunerii lor – crearea unor zone autonome, în care puterea să fie în mâinile liderilor BLM, acești urmași periculoși ai anarhiștilor Black Panther Party, care în anii ’60-’70 au terorizat America!

În bunul spirit democrat care spune că nu trebuie să lași niciodată o criză majoră să se risipească fără a trage foloase de pe urma ei, BLM transformă moartea lui George Floyd într-un pretext pentru a prelua controlul comunităților de negri.

„Ne pregătim proprii oameni pentru a apăra comunitățile de negri, prin patrule armate. În stil Black Panther”. Periculoasa declarație îi aparține lui Hawk Newsome, șeful filialei BLM din New York. Newsome (43 de ani) a vorbit cu jurnaliștii de la Daily Mail, cărora le-a spus ce planuri are: „Vorbim despre autoapărare, vorbim despre apărarea comunităților noastre. Știți cum este să vedeți un pistol îndreptat spre un copil de 7 ani? Știți cum este să vedeți o femeie neagră de 67 de ani căreia i se pulverizează piper în față și este împinsă la pământ? Este obligația noastră, este datoria noastră să oferim oamenilor o cale de a merge înainte. Vrem puterea de a ne determina propriul destin! Vrem libertate de la acest guvern opresiv și vrem sfârșitul imediat al Poliției!”.

Organizația Black Lives Matter are în spate sprijin oferit de cei mai puternici milionari ai Americii. Cu banii și protecția lor, își dezvoltă în prezent un „braț armat” extrem de bine instruit pentru a contesta autoritatea Poliției în orașele cu mari comunități de negri.

Hawk Newsome știe că ceea ce face amintește de Black Panther Party. De fapt, chiar se mândrește cu asta și nu se ferește să anunțe renașterea temutei grupări BPP: „Vom trimite ofițeri de pace (n.r. – nume împrumutat de la trupele armate ale BPP) înarmați pentru a patrula comunitățile noastre și a opri brutalitatea Poliției”.

Interviul acordat de Newsome ziariștilor de la Daily Mail a avut loc în birourile NCredible Entertainment, companie deținută de actorul și muzicianul Nick Cannon, susținător și finanțator BLM.

„Noi avem ca model Panterele Negre și Islamul, credem că este nevoie de un braț armat pentru a ne apăra. Eu nu ne văd cooperând cu Poliția, din contră, ne văd pe noi înşine fiind și făcând Poliţie”.

Hawk Newsome: „Nu credem în egalitate”

Rugat de jurnaliștii britanici să transmită un mesaj manifestanților care deja au aruncat în haos SUA, liderul newyorkez al BLM a refuzat să ceară ca violenţa şi jafurile să înceteze.

Ba, mai mult, el le-a cerut americanilor să aibă mai multă empatie pentru rebeli, explicând: „Vorbești despre oameni cărora li s-a spus de nenumărate ori că viața lor neagră nu contează. Vorbești despre un popor care a asistat la încarcerarea abuzivă a colegilor și rudelor lor. Te uiți la oameni care nu au avut parte de educație… Guvernul ăsta permite Poliției să vină și să ne omoare, iar ofițerii scapă continuu de pedeapsa meritată. Orice persoană din lume ar fi indignată, în mod firesc”.

Și, totuși, cum justifică jafurile și crimele BLM scopul „nobil” pe care-l vântură liderii protestatarilor în aceste interviuri comandate?

„Jafurile sunt un produs al Americii capitaliste și al tratamentului aplicat comunității de negri. Oamenii ies în stradă și iau din magazine toate lucrurile pe care America a spus că ar trebui să le aibă, dar nu le-au primit niciodartă. Oamenii sunt săraci. Oamenii sunt disperaţi. Oamenii sunt frustraţi. Ce te aştepţi să facă? Vor să distrugă pentru că sunt supărați și frustrați”.

National

Acest articol a fost publicat în S.U.A.. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la America, sfâșiată! Comunitățile de negri își fac propria Poliție și preiau controlul orașelor!

 1. Sabina zice:

  SUA au pierdut orice fel de autoritate morală și politică, atât între granițele ei cât și în UE și respectiv în coloniile americane. S-a observat atitudinea Germaniei și-a Japoniei față de evenimentele care se desfășoară în momentul de față în America. O Americă ce nu-i în stare să-și repare greșelile și să se reformeze, dar care-și dezvăluie lașitatea și ipocrizia îndoindu-și genunchii.
  Pentru că în atitudinea lor falsă, pigmentarea pielii este determinată, așa cum se dovedește a fi pentru toți rasiștii. Uciderea organizată a mai mult de 2 milioane de arabi în Irak, Siria și Libia nici măcar nu-i înregistrată pe radarul identității ideologice a BLM (Black Lives Matter), ori a vreunui membru din Congres sau al unui stabilit vremelnic la Casa Alba. De asemenea, Eisenhower, JFK, Johnson, Nixon – președinți atât democrați, cât și republicani – au fost responsabili pentru masacrarea a peste 3 milioane de vietnamezi, cambodgieni și laoțieni. BLM reprezintă unealta de frunte în divizarea americanilor pe linii rasiale și politice, dând posibilitatea elitei psihopate și-a mercenarilor ei corporativi să jefuiască resursele naturale și să ucidă milioane de oameni în Orientul Mijlociu, Asia, America de Sud și Centrală. Este trist să constatăm, că BLM servește aristocrației americane ignorând – de fapt – principala problemă: supunerea și predarea nelimitată prin intermediul unui proiect criminal născocit de adepții neoliberalismului, care-i consideră pe toți – negru, alb, galben, maron – drept iobagi exploatabili și dispensabili.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Snake zice:

  Vedem cu ochii noștri prăbușirea unui imperiu cu picioare de lut. De la nevertebrații îngenuncheați în fața negrilor cerându-și iertare și renegându-și culoarea pielii, sărutându-le bocancii, ai noștri politicieni au luat și iau lumină. Americanii sunt idioți de felul lor de aceea au cumpărat zeci de ani creiere dar lumea i-a asimilat cu rolurile din filmele lor. Degeaba ar fi spus unii că poliția lor e la fel de tembelă ca oricare alta de pe planetă, că FBI-ul & CIA-ul sunt organizații mafiote, criminale și nicidecum agenți super-specializați în spionaj & anchete în fața cărora îți tremură curu’ că nu-i poți minți, nu i-ar fi crezut nimeni. Filmele lor sunt pline de eroi de carton care astăzi s-au făcut muci. Toți arată lumii că nu au nici măcar o minimă demnitate, restul … Tot oculta lui Soros, Gates, Fauci, Clinton, Obama & co. face legea. Nu se deosebesc de români. I-am văzut patrupezi și complet idioți. Pentru ocultă distrug un imperiu. Poate abia acum plătesc pentru sutele de milioane de morți nevinovate, pentru furturile de miliarde din țările ocupate, pentru distrugerea planetei și aruncarea ei în haos. Bine spunea un general american în rezervă:”Zeci de ani am crescut și am fost educați cu minciuna că rușii ne atacă, că rușii ne distrug țara și iată că a venit ziua în care am aflat că dușmanul nostru de moarte e propriul popor. Inside job.”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.