Urmașii incașilor țin piept tehnologiei 5G


Urmașii incașilor țin piept tehnologiei 5G

Tehnologia 5g a ajuns și pe tărâmul vechilor incași. Opt tehnicieni au fost ținuți închiși timp de câteva zile de locuitorii unui sat peruan care se temeau că aceștia vor instala tehnologia 5G care îi va face să se îmbolnăvească cu COVID-19.
Poliția peruană a anunțat sâmbătă că cei opt angajați au fost ținuți captivi începând de miercuri și au fost eliberați în urma unui acord cu autoritățile.
Totul a început atunci când tehnicienii au venit să repare o componentă a unei antene de telecomunicații din provincia Acobamba, la peste 500 de kilometri sud-est de capitala Lima.
Fermierii din satul Chopcca s-au opus reparării antenei și au cerut eliminarea ei în schimbul eliberării tehnicienilor, a declarat Arieh Rohrstoc, un purtător de cuvânt al companiei de telecomunicații Gilat Peru, una din principalele companii în domeniu.
„Locuitorii nu i-au lăsat să intre (în sat) pentru că au susținut că 5G transmite COVID-19″, a explicat situația purtătorul de cuvânt al Gilat Peru.Eliberarea angajaților a avut loc după o întâlnire între locuitorii din Chopcca și o comisie formată din reprezentanți ai ministerului transporturilor, guvernului regional și companiei Gilat Peru.
Purtătorul de cuvânt al Gilat Peru a negat instalarea 5G de către compania sa. El a menționat faptul că pe rețelele sociale circulă teorii care stabilesc conexiuni între noua tehnologie 5G și răspândirea COVID-19.
Tehnologia 5G a fost criticată și de occidentali, încă de la apariție, dar subiectul a devenit și mai fierbinte după ce implementarea acesteia a fost asociată de anumite voci cu pandemia COVID-19.
Mai multe celebrități din America, printre care actorul Woody Harrelson, cântăreața M.I.A  și pugilistul Amir Khan, au susținut în ultimele săptămâni că sunt de acord cu teoria conform căreia există o legătură între 5G și boala COVID-19, care răvășește planeta.
Mai mult, în Marea Britanie, unii adepți ai teoriei conform căreia antenele 5G sunt extrem de nocive pentru sănătatea oamenilor au trecut la  distrugerea celulor 5G.
Provincia Acobamba este situată la aproximativ 3.800 de metri deasupra nivelului mării în regiunea Huancavelica în care s-au înregistrat 635 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, una din cele mai scăzute rate de contaminare din Peru.
Peru, o țară cu 33 de milioane de locuitori, este în prezent a doua țară latino-americană, după Brazilia, care a înregistrat cel mai mare număr de infectări cu noul coronavirus, cu peste 220.700 de cazuri, raportând un bilanț de peste 6.300 de decese. Interdicția de circulație pe timpul nopții continuă să fie în vigoare în Peru, iar granițele sunt închise din 16 martie.
Acest articol a fost publicat în PERICOL (5G). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.