Familia Farnese, Duci de Parma


World Coins - Italian Papal States. Bologna. Pope Paul III -Alessandro Farnese- (1534-1549). AR Bianco ND. AVF
https://www.vcoins.com/en/stores/coin_kingdom_llc/181/product/italian_papal_states_bologna_pope_paul_iii_alessandro_farnese_15341549_ar_bianco_nd_avf/332998/Default.aspx

Ordinul Iezuitilor a fost infiintat de Igantiu de Loyola sub aprobarea lui Papa Paul al III -lea al cărui nume adevarat era Alessandro Farnese. A fost bătută și monedă cu chipul acestuia exact precum capul Cezarilor de pe monedele din Imperiul Roman (*PAVLUS*III*PONT*MAX*). Acesta conform definiției din DEX a Reformat Inchiziția. “Inchizíție, instituție a Bis. catolice, creată în 1183 de conciliul de la Verona pentru pedepsirea ereticilor și a celor ostili catolicismului. Reorganizată în 1542 de către papa Paul III și condusă de iezuiți, ea a lăsat triste amintiri, trimițând pe eșafod, mai întâi din fanatism, apoi și din interese monarhice, mii de persoane, printre care mulți oameni de știință.” Papa Paul al III, Alessandro Farnese cel mai probabil l-a încoronat pe Carol Quintul Sfânt Împarat Roman cu care a ajuns la o înțelegere pentru a forma consilul de la Trent.

Prin căsătoria lui Filip al V-lea și Elisabethe Farnese va rezulta Filip Duce de Parma care va fi fondatorul Casei de Bourbon de Parma. Observați din arborele genealogic că Filip a fost al V lea a rezultat după căsătoria între familii regale din Franța, Austria, Spania, Bavaria, Saxonia și Familia Medici. Filip Duce de Parma a fost tatăl lui Ferdinand Duce de Parma, tatăl lui Luis de Eturia, tatăl lui Prințul Carol al II-lea de Bourbon-Parma, tatăl lui Carol al III-lea, Duce de Parma, tatăl lui Roberto I Carlo Luigi Maria di Borbone, Duca di Parma e Piacenza tatăl  Prințului René de Bourbon-Parma care a fost tatăl Principesei Ana de Burbon-Parma, soția lui Mihai I, fost rege al României.

Alessandro Farnese înainte să devină Papa Paul al III a proiectat în 1514 palatul Farnese care seamănă izbitor cu Pentagonul și apoi în 1540 a aprobat Ordinul Iezuiților (Regimini militantis Ecclesiae).  Să fie conicidență că aceste două clădiri în afară de faptul că sunt izbitor de asemănătoare îndeplinesc aceleași funcții militare? Poate documentații catalogate “conspirații” precum City of London, Washington DC si Vatican: centrele de putere ale Iluminatilor de unde este condusa Planeta. “Sfanta Treime” a Iluminatilor încep să capete din ce în ce mai multă credibilitate.

 

Ce stim despre iezuiti … in DEX apare  “Membru al unui ordin de călugări catolici, întemeiat în 1534 de călugărul spaniol Ignațiu de Loyola pentru combaterea Reformei și întărirea puterii papale. ♦ Epitet dat unui om ipocrit, intrigant, viclean, perfid.”

Un paragraf al lui Doftoyesky din Catolicismul Nu Este De Fapt O Religie Crestina… E Chiar Mai Rau Decat Ateismul:

Cine sint acesti detinatori de taine care accepta sa poarte povara nu mai stiu carui blestem pentru a ferici omenirea? Cind s-a vazut asa ceva? Ii cunoastem noi pe iezuiti si stim cite lucruri urite se spun pe socoteala lor! Cum ii infatiseaza insa poemul tau? Sint altfel, crede-ma, cu totul altfel decit ii prezinti tu… De fapt, menirea lor e sa alcatuiasca armata Romei in slujba viitorului imperiu mondial, in frun­tea caruia urmeaza sa fie suveranul pontif… asta e idealul lor. Un ideal care nu ascunde nici o taina si nici un fel de sublima melancolie… in fond, nu este decit cea mai vulgara rivnire de putere, o lacomie dupa josnicele placeri lumesti, dorinta de a subjuga… de a introna o noua stare de sclavie, in care ei sa joace rolul unor latifundiari…”

https://constiintacolectiva.net/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(religie). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.