DUPĂ CE A PREZIS PANDEMIA DE CORONAVIRUS, COPILUL-ASTROLOG ANUNŢĂ O ALTĂ NENOROCIRE CARE VA LOVI PLANETA LA SFÂRŞITUL ANULUI


Abhigya Anand, un tânăr indian (14 ani), a surprins întreaga lume după ce a anunţat pandemia de coronavirus într-un video postat pe YouTube încă din luna august a anului trecut. Acum, el avertizează că un alt pericol pândeşte planeta, iar acesta va apărea către sfârşitul anului, în jurul datei de 20 decembrie.

„În India, a apărut povestea unui copil despre care oamenii spun că este unul dintre cei mai tineri astrologi din lume, care a prevestit pandemia într-un videoclip postat în august, 2019. Numele său este Abhigya Anand, are doar 14 ani, iar postările sale au devenit virale pe reţelele de socializare, după ce a anunţat că «un pericol major va afecta lumea» între noiembrie 2019 şi aprilie 2020”, scriu jurnaliștii de la Opera News.

Jurnaliştii spanioli mai scriu că, la 7 ani, Abhigya Anand începuse deja să înveţe sanscrita, una dintre cele mai vechi limbi din lume. La 10 ani, s-a înscris la primele cursuri de astrologie, după ce a văzut un anunţ de pe stradă.

În februarie 2019, acesta a spus că relaţiile dintre SUA şi Iran se vor înrăutăţi. Iar acest lucru s-a întâmplat la începutul anului, când generalul irania Qasem Soleimani a fost ucis în Irak în urma unui raid american.

„Concentrarea şi talentul lui şi, probabil, o doză mare de noroc, l-au făcut să prevadă „pericolul major care va afecta lumea”. Previziunile sale au continuat. Pe 29 mai, Anand a spus că numărul de cazuri de coronavirus va scădea în mod treptat până la data de 5 septembrie 2020, când virusul va fi complet eradicat. Dat fiind numărul mare de infectări, previziunea lui pare destul de optimistă”, mai scriu jurnaliştii de la Opera News.

Pandemia de coronavirus a depăşit duminică pragul de 400.000 de decese în lume, continuând să se răspândească rapid în ţări din America latină, scrie AFP. Duminică, în timpul rugăciunii Angelus, în faţa a sute de credincioşi din Piaţa Sfântul Petru, Papa Francisc, născut la Buenos Aires, s-a arătat îngrijorat de criza de pe continentul său de origine.

„Din nefericire (…) în America latină, virusul continuă să facă numeroase victime”, a deplâns el, exprimându-şi compasiunea pentru „aceste populaţii, pentru bolnavi şi familiile lor, şi pentru toţi cei care îi îngrijesc”.

O altă epidemie va izbucni în jurul datei de 20 decembrie 2020 şi va fi mult mai agresivă

Potrivit lui Anand,  o altă epidemie va izbucni în jurul datei de 20 decembrie 2020, va fi mult mai agresivă şi va dura până în martie 2021. Tânărul astrolog a explicat că, în acea zi, planetele Saturn şi Jupiter vor fi „complet aliniate”. Efectele acestei alinieri, spune Anand, vor provoca „multe boli, dezastre și chiar foamete” în rândul populației, deoarece va fi foarte dificil pentru agricultori să își recolteze produsele.

ȘTIINȚĂ-MISTER – Cea mai frumoasă și mai profundă trăire omenească este misterul

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS, PREVESTIRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la DUPĂ CE A PREZIS PANDEMIA DE CORONAVIRUS, COPILUL-ASTROLOG ANUNŢĂ O ALTĂ NENOROCIRE CARE VA LOVI PLANETA LA SFÂRŞITUL ANULUI

 1. Eugen zice:

  NU MAI PUBLICATI PROSTII ! VERIFICATI INAINTE !

  Tânărul nu a menționat în niciun moment cuvântul coronavirus în previziunile sale, care vorbea despre boli care se vor răspândi în întreaga lume, precum și despre un posibil început al ceea ce ar fi cel de-al treilea război mondial

  Datele arată că Anand nu a prezis coronavirusul, ci au menționat în schimb o serie de evenimente globale bazate pe generalități și că, în mare parte, nu au fost îndeplinite

  Datele privind numărul de cazuri de COVID-19 nu confirmă, de asemenea, că boala a afectat „mai ales” India, așa cum sugerează astrologul în videoclipul său. Că „prețurile aurului, benzinei, argintului și gazelor naturale” ar crește odată cu criza este o altă dintre previziunile lui Anand care nu au reușit

  Apreciază

 2. Lup Alfa zice:

  HAIDEȚI SĂ FIXĂM PRAGUL NR.-LUI DE MEDITATORI LA 5 MILIOANE DE LUCRĂTORI UŞORI AI LUMINII PENTRU MEDITAȚIA DE ACTIVARE A EREI VĂRSĂTORULUI DIN MARȚI 30 IUNIE,ORA 08.48 A.M.,
  În felul acesta vom reuşi SĂ FACEM MEDITAȚIA CAM 2 MILIOANE,DEPĂŞIND CU MULT MASA CRITICĂ !Doamne ajută !

  http://2012portal.blogspot.com/2020/06/age-of-aquarius-final-update.html?m=1

  Galactiquewarrior1727 iunie 2020 la 4:46 AM
  

  1,4 milioane de vizualizări numai în China🤯. Văzând părerile despre videoclipul meditației nu am crezut că vom depăși 144000, dar acolo avem șansa să depășim asta sau chiar 1 milion să ne înnebunească. Acordă-ți atenție stelelor că am avut puterea mea de atac, care a constat în a mă face să cred că nimeni nu va face meditație, deși o voi face indiferent ce. Ne dă impresia că nimeni nu o va face atunci când greșește. Nu este momentul să ne descurajăm, ne construim noi până la capăt și avem un sprijin enorm din partea fraților și surorilor noastre chineze. Cu toții avem, într-un fel sau altul, răni și probleme, inclusiv eu (am fost atacat cu mare intensitate în ultimele zile), dar am reușit să mă întorc în picioare în fiecare zi este un nou început, așa că vă rog să faceți această meditație cu mine. Sunteți unul dintre cele mai rezistente suflete din galaxie, nimic nu vă poate distruge spiritul. Lasa lumina sa te protejeze.

  Viața câștigă întotdeauna peste moarte.

  Tradus de Google.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.