PLAN-DEMONIE DIRIJATĂ


Alexandru Ionita: „LA PUȘCĂRIE, IOHANNIS ȘI TOT PNL! Mama mea a fost programată, azi, la Spitalul MAI, pentru o infilrație în coloană, la Secția Neurochirurgie. Ajunsă la spital, i s-a cerut să intre la „triaj”, pentru testul Covid 19! Mama, lângă mine, le-a expicat că merge la neurologie! Degeaba, nimeni nu are acces în spital fără test. La întrebarea, logică, dacă face testul, i se va face infiltrația pentru care a venit, după care merge acasă? Nuuuu! Face testul, face infiltrația și rămâne internată în spital minim 3 zile, până vine rezultatul testului! Și, dacă vine rezultatul după 4, 5, 6 zile sau, dacă, Doamne ferește, se încurcă testele (se întâmplă frecvent)? Repetăm testul! Mai rămâi la noi 3,4,5 zile! Și, cine are încredere în exactitatea testării, mai ales că are marjă de eroare de 30%? Sigur, pe mama mea o scoteau pozitivă! Pozitivă la ce? Mai mult, le-a spus că e cardiacă și nu și-a luat medicamente decât pentru o zi! I s-a răspuns că nu va primi nicio medicamentație până la sosirea rezultatului la testul covid! Atunci, am auzit-o pe mama: ” Măi, mamă, să se aleagă praful de toți, eu am 80 de ani. Dacă intru, mor fără medicamente, dar mor de covid! Dacă intru aici, eu nu mai ies vie! Hai, băiatul meu, du-mă acasă! Mai trăiesc eu ceva!” Mama e acasă, nu are covid! Acum am înțeles, mai clar ca niciodată, cum avem noi pandemie! Pandemie, de care?”

Albert Toma
Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la PLAN-DEMONIE DIRIJATĂ

 1. neicaion zice:

  Încet. încet, oamenii reali realizează porcăria din sistem.

  Apreciază

 2. xaeus zice:

  Au murit cam 1500 pana in iunie CU COVID, adica inclusiv motociclistul din Deva care si-a imprastiat matele pe strada, in timp ce au murit peste 12 000 de oameni ca li s-a refuzat internarea/tratamentul.

  Apreciază

 3. Lup Alfa zice:

  În sfârşit,apare un EROU !

  Apreciază

 4. simona zice:

  Ei ,incet incet se va trezi poporul . Nici un partid nu merita sa mai functioneze in Romania . Si-au dat examenul in 30 de ani toti . Si da ROMANIA E A NOASTRA ! Va trebui sa ne unim ,tot ce-am citit azi pe blog ,inclusiv partea cu a ne scadea salariile ,de-a ne tintui 3 saptamini la lucru . Toate astea duc la JOS CU EI !Daca n-o sa iesim acum in strada ,la toamna dupa alegeri vor fi mai puternici si vor scoate din nou ca-n 89 armata pe noi . Au stiut ei de ce au omorit industria tarii ,intreprinderile aveau mii de angajati fiecare ,daca ieseau toti astia in strada era jale ,acum am ramas maxim citeva sute la fiecare intreprindere . Culmea bugetarii ne bat ca nr , pe noi robii acestui pamint ,dar ei mint ne spun ca sunt doar un milion . Angajati la primarii ,angajati la consiliile locale ,angajati la trezorerii ,ANAF ,armata si aici nu vorbesc de baietii care-o fac pe mercenarii prin tari care nu ne-au facut nimic ,aici vorbim de tesa lor ,politie ,jandarmerie ,angajati la casa de pensii ,la AJFOM , parlament ari ,deputatii ,ministere si ministerase . Mai au tupeul sa spuna ca ei nu pot fi dati afara . De ce ? 90 % acasa !Oricum au fost degeaba 30 de ani ,sa-i vad ce stiu sa faca dragutii? Pe noi ne-au dat afara din fabricile si uzinele noastre si a trebuit sa ne reinventam .Mai nou ne scot copii din scoli si gradinite ,in spitale n-avem ce cauta decit daca declaram ca avem covit ,altfel crapam ,dar noi platim .Dragutii de doctori care nu deschid gurita daca n-ai covit mori ,esti o paria.Profesori fara coloana vertebrala ,unul n-a spus in 30 de ani ”nu-i bine cum gindeste politicul invatamintul romanesc . Dar noi ii platim sa scoata prosti pe banda rulanta . Universitati particulare de unde au iesit scoliti toti politicienii ,directorii si sefii idioti cu care au umplut Romania . Cit vom mai tine trintorii astia in spate ?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.