A fost a ta, va fi a noastră: ambasada SUA a fost luminată de un mesaj din Rusia noaptea


Tradus cu google

Artiștii au arătat cum oamenii Rusiei derivă Constituția țării din influența americană.

Grupul de artă rus „Re: Wansh” a organizat o acțiune lângă zidurile Ambasadei americane. Artiștii au făcut o „proiecție a rușinii” pe zidul clădirii misiunii diplomatice, în care au arătat cum Rusia se eliberează de influența SUA.

Mai întâi, pe perete au apărut imagini ale foștilor președinți din două țări: Bill Clinton și Boris Elțin, care s-au îmbrățișat reciproc. Imaginea era însoțită de inscripția: „1993. A fost a ta … ” Apoi a fost înlocuită cu o fotografie a cetățenilor ruși care decid să modifice Constituția țării. Subtitrarea se citește: „2020. Va fi al nostru! ” În continuare a venit o semnătură care a solicitat votul.

Comentariul pe rețeaua socială (video):

Astfel, artiștii au decis să arate că a venit momentul schimbărilor pozitive pentru instalațiile prevăzute în legea principală a Rusiei în anii 90.

„În 1993, tancurile diviziei Taman au pictat o imagine de foc și funingine pe fațada Casei sovieticilor. În 2020, proiectoarele noastre de lumină au folosit clădirea Ambasadei Americane ca o pânză pe care s-a născut un tip complet diferit de pânză. Canvas, precizând că „marcajele” americane din anii nouăzeci din Constituția Rusiei se încheie. Rusia nu mai este o criptocolonie! ” – autorii acțiunii au comentat gestul lor artistic.

În plus, această acțiune se dorește a fi un răspuns la proiecția recentă asupra clădirii Ambasadei SUA la Moscova. Recent, după cum scria 5-tv.ru, un  steag curcubeu a decorat misiunea diplomatică din Capitală– un simbol al comunității LGBT. Astfel, oficialul Washington sărbătorește festivalul LGBT „luna mândriei”, care câștigă popularitate în America. Steagurile curcubeului au apărut și pe clădirile ambasadelor americane din Letonia, Polonia, Coreea de Sud și Elveția.

Sursa:  5-tv.ru
VIDEO:

 

https://putin-news.ru/9781-byla-vasha-stanet-nasha-posolstvo-ssha-nochyu-ozarilos-poslaniem-ot-rossii.html

 

Acest articol a fost publicat în RUSIA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.