Garantat de Arafat


  Se spune că atunci când Dumnezeu vrea să te piardă, mai întâi îți ia mințile. Sunt sigur că și […]

 

Se spune că atunci când Dumnezeu vrea să te piardă, mai întâi îți ia mințile. Sunt sigur că și la musulmani e la fel, doar că acolo acționează Allah. Ăst’ lucru cred că i s-a întâmplat şi concetățeanului nostru Raed Arafat, pentru că prin ce spune şi ce face, nu mai pare a fi în firea lui.

A intrat în Pandemie cu o încredere până la cer şi doar prezența lui de-a dreapta lui Vela a făcut ca aberantele „ordonanțe militare” să fie cât de cât digerate şi acceptate ca necesare. Toată lumea a fost de acord că prezența lui printre comunicatori, a crescut credibilitatea guvernului şi că fără el niciunul dintre idioții lui Orban n-ar fi știut ce sa facă și ce sa spună.

A trecut urgența, a venit şi trecut alerta şi treptat ne-am dumirit că măsurile impuse de guvern, regulile de conviețuire, amenzi şi altele, toate cu acordul „stafului medical” (al specialiștilor, deh!), aveau un pronunțat caracter stalinist. Sau nazist, că tot admirăm şi votăm produsele din Reichul moștenit de la Hitler. Şi toate regulile, toate restricțiile, toate amenzile şi abuzurile contra cetățeanului, au prezentat ştampila GARANTAT ARAFAT.

El a fost cel care, de fiecare dată, a ieșit să explice ceea ce părea de neexplicat. Şi atât de mult s-a încăpățânat în apărarea dictaturii, încât din personajul pentru care s-a ieșit în stradă, n-a mai rămas nimic. Au apărut grave tare de caracter (despre care ne vorbeau unii), pe care refuzam să le vedem şi să le credem.

Căzând poleiala, a apărut un personaj sociopat, paranoic, care a ajuns să se confunde cu funcția. Care crede despre el că este însăși URGENȚA şi că divinitatea i-a hărăzit rolul mesianic de SALVATOR al poporului. Care și-a impus să treacă poporul prin pandemie, chiar dacă asta înseamnă să-l omoare prin înfometare. Iar faptul că oamenii pentru el nu mai au o reprezentare fizică, rezultă din ultimele sale declarații, de neconceput pentru orice om, darmite pentru un medic.

Să spui că lipsiți de amenzile demente, cele mai mari de pe planetă, „medicii au rămas fără gloanțe în fața pandemiei”, este demn de Beria, în nici un caz de medic, şef al salvatorilor de urgență. Iar acum, disperat că nu se mai arestează asimptomaticii, să recidivezi spunând că se va funcționa la modul „primul venit, primul servit” în care medicii să decidă cine să trăiască și cine să moară, înseamnă să ai probleme grave, fie de sănătate mintală, fie de pisică arătată dinspre SRI.

Este păcat că distrugându-şi credibilitatea şi încrederea în rândul populației, odată cu asta, netezește calea securiştilor în visul lor de a pune mâna pe Serviciului de Urgență. Iar pe el, oricum n-or să-l ierte şi or să-l dea la câini, numai că de data asta nimeni n-o să-l mai apere sau să-l regrete. O să plângem în schimb cu toții ceea ce a fost SMURD-ul şi SALVAREA în timpul lui Arafat.

Ciutacu – a dracului persoană – spunea încă din martie, că după Pandemia asta Arafat o să se aleagă cu statuia sfărâmată. Este a doua oară (după ce în 2011 atenționase că Ponta este o javră securistă care va distruge USL-ul) când îmi demonstrează că știe să citească la oameni.

                                                                                                         Dorel BĂLAȘA

https://www.justitiarul.ro/

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Garantat de Arafat

  1. Mituș Erhan zice:

    S-a dat in stambă dr. Raed Arafat , cu ndivizi de genul Marcel Vela care a svut nesimtirea sa aprobe cele mai mari amenzi din Europa și care pentru mine ca roman îl dezavuez cu totul.!!! Ce-o fi crezând avest ministru de interne călător in politica, ca aceste amenzi uriașe vir fi plătite de romani? S-a înșelat amarnic.!!! Avem ilo institutie nu ita AVOCATUL POPORULUI UNDE NICI KLAUS IOHANNIS SAU ORBÁN NU AU VOIE SA PUNĂ MÂNA PE EA.!!!! APARȚINE POPORULUI ROMAN ȘI NU ACEZTOR INDIVIZI XARE SUNT VREMELNIC LA BUROANE.!!!
    Sa înțeleagă acești guvernanți ca romanilor NU POȚI SA LE PUI PUMNUL IN GURA.!!!! NU AU AVUT IN ACEASTA PERIOADA ȘI NICI ACUM I ANUMITA EMPATIE IN SPECIAL CEI CARE ȘI-AU PIERDUT LOCUL DE MUNCA.! ACESTA EZTE CEL MAI GRAV LUCRUCARE SE POATE ÎNTÂMPLA IN ACEASTA PERIOADA NENOROCITA.!!!!
    SPERAM CA ACEȘTI GUVERNSNTI CARE ȘI-AU ARĂTAT LIMITELE SA PLECE DE LA GUVERNARE PENTRU CA AU GESTIONAT ȘI MAI ALES PRIN ORGANELE DE POLIȚIE NU S-AU COMPORTAMENT MĂCAR CA OAMENI , AVÂND DE MULTE ORI UN COMPORTAMENT MIZERABIL.!!! DACĂ I-AM FI VAZUT CUM STĂTEAU LA UNELE INTERSECȚII CA CIORCHINII ȘI RÂDEAU DE NOI , NOI CARE TREBUIA SA AVEM COMPLETATE DECLARAȚIILE PE PROPRIA NOASTRĂ RĂSPUNDERE , DE PARCA ERAM LA PUȘCĂRIE.!!! SA LE FIE RUȘINE.!!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.