Hușanu: ”Dacă nu interziceați mișcările de protest în această perioadă erați istorie


Viorel Hușanu

Liderul SANITAS București a prezentat o situație de-a dreptul anormală, care arată că oamenii din birouri de la Ministerul Sănătății habar nu au și nici nu le pasă prea mult de oamenii aflați în prima linie în lupta cu noul coronavirus. Viorel Hușanu, liderul SANITAS București arată, cu dovezi, că Ministerul Sănătății a trimis aseară, 30 iunie 2020, după terminarea programului personalului TESA din spitale o adresă/machetă prin care le impunea spitalelor să răspundă până astăzi dimineață la ora 8.00.

”Pentru stabilirea influenței financiare determinată de aplicarea prevederilor art. 6 din OUG nr. 11/2020, art. 8 din OUG nr. 43/2020, art. nr. 32 din Decretul nr. 195/2020 și ale art. 47 din Decretul nr. 240/2020, vă rugăm să completați tabelul nr. 1 din macheta transmisă prin email, în format excel”, se arată în respectiva adresă.

De asemenea, spitalelor li s-a solicitat să completeze tabelul nr. 2 din macheta anexată prezentei adrese cu date referitoare la fondul salariilor de bază acordat/estimat, aferent categoriilor de personal, așa cum au fost ele defalcate în tabelul nr. 2 pentru unitatea lor/pentru aparatul propriu al direcției.

”Având în vedere faptul că situația trebuie transmisă la Guvern în data de 1 iulie 2020 ora 10.00, vă rugăm ca datele să fie transmise în regim de urgență. Termen: 1 iulie 2020, ora 8.00”, se mai arată în documentul menționat.

Liderul SANITAS București, Viorel Hușanu, ”a luat foc”.

”Păi cum? Păi cine ? Păi doar ne facem că muncim sau facem totul ”pe genunchi” ca să sărim alți salariați ”din schemă”?
Adică de aseară până azi la ora 8 trebuia ”rezolvat” personalul care a lucrat cu pacienți COVID.Și când spun rezolvat spun omiși… că nu toată lumea muncește ca cei din minister – noaptea, ca hoții, dintr-un birou călduț de funcționar public”, a scris Hușanu pe pagina sa de.

 

Acesta se întreabă, pe bună dreptate, dacă personalul din spitale trebuie să muncească precum sclavul pe plantație, în orice condiții, în timp ce un ”specialist” ajuns în minister pe criterii politice stabilește din pix cine merită și cine nu să ia stimulentul.

”Vai de soarta noastră.Dacă nu interziceați mișcările de protest în această perioadă…erați istorie!”, a transmis Hușanu.

 Georgiana Arsene.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(guvernPDL). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Hușanu: ”Dacă nu interziceați mișcările de protest în această perioadă erați istorie

  1. marian zice:

    Măi prostovanilor, vă prevalați de faptul că nu aveți voie să faceți proteste? Păi dacă noi în 89 ne-am fi prevalat de decretele lui Ceaușeascu, acum ați fi mers la muncă la canal cu gamela din dotare. Voi sunteți niște fătălăi care vă e frică și de pizdele voastre, cum să protestați voi, măi fătălăilor? Măi HUȘANU fătălău suprem, nu vezi că miroși a pizdă, din cosmos?!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.