Dragnea, acuzație fulminantă: vizează AMBASADELE și un celebru judecător CCR!


Liviu Dragnea

”Dacă nu exista statul paralel, dacă nu exista implicarea acestor personaje din sistemul ăsta ocult, de unde știa o ambasadă cu câteva zile înainte”.

. Liviu Dragnea continuă să șocheze! În interviul dat din penitenciar fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, Dragnea a vorbit de un subiect extrem de controversat – și anume amânarea deciziei CCR prin care s-a constatat compunere nelegală a completurilor de 3 judecători de la Curtea Supremă – nespecializate în domeniul corupției.Pe de altă parte, Dragnea susține deschis că a fost condamnat de două completuri nelegale – fapt ce pare a fi uitat de colegii din PSD.

”La ”Referendum” am fost condamnat pe acea mizerie politică de un complet declarat de CCR nelegal, iar aici am fost adus prin hotărârea unui complet declarat nelegal, tot de CCR”.

În privința CCR, controversata amânare a deciziei a dat prilej Curții Supreme să pronunțe decizia de condamnare din dosarul ”angajărilor fictive” de la Teleorman.

”Domnul Lăzăroiu, care a dovedit că este un om cu curaj și cu coloană vertebrală a spus foarte simplu: au fost presiuni ca la Curtea Constituțională să se amâne decizia știută pe toată lumea (de nelegalitate a completelor de 3 judecători) că acele complete sunt nelegale, iar la Înalta Curte să se grăbească decizia”, a spus Dragnea, completând ”Trebuie să existe un sistem foarte puternic, sa coordonezi două instituții de o asemenea forță, Curtea Supremă și Curtea Constituțională… or, omul a spus-o cu subiect și predicat”.

Și acum vine bomba – acuzația lui Dragnea se îndreaptă către o figură de prim plan a CCR și a justiției, fostul ministru Mona Pivniceru: ”La CCR, doamna Mona Pivniceru spunea ”noi nu putem să adoptam aceasta decizie pentru că Dragnea trebuie să fie condamnat””.

”Nu se mai ferea nimeni, că așa se stabilise undeva: vinovat, nevinovat, trebuie umflat”, spune Liviu Dragnea.

Iar fostul șef al PSD trece la alt nivel – ambasadele! ”Dacă nu exista statul paralel, dacă nu exista implicarea acestor personaje din sistemul ăsta ocult, de unde știa o ambasadă cu câteva zile înainte de alegerile din mai anul trecut că luni o să fie o zi cu răcoare?” – ambasada Danemarcei.

”Toate ambasadele știau, și eu știam cu câteva luni înainte, ți-am spus-o și ție, se știa, nu se mai ferea nimeni”, spune Liviu Dragnea.

 Dragoș Dumitriu

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(LiviuDragnea). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Dragnea, acuzație fulminantă: vizează AMBASADELE și un celebru judecător CCR!

 1. Lup Alfa zice:

  Mi-e scârbă de toată această armată de avocați de carton,Din toată armata de avocați,mulți au aflat despre Bill Gates DAR,nici măcar unul dintre ei nu a mers cu un proces până la capăt.Este suficient UNUL ! Dar,NU !Încă NU ! Avocații joacă doar piesa de teatru pe care o fac copiii de grădiniță,când joacă rolul de ” oameni mari ” !
  În acest fel,ei devin ucigaşii propriilor copii,propriilor soții,rude şi în final a tuturor raselor de pe acest Pămînt.Se tem pentru viața lor ?Le este frică ?! Aceasta nu ajută la nimic,chiar dacă nu fac acest proces,ei sunt în aceeaşi stare de amenințare ! Dar omule,ai ocazia să nu mai fii LAŞ !
  Şi celelalte categorii nu se exclud.Toți care nu facem asta avem partea noastră de contribuție !

  Mi-e scârbă de Gabriela Firea imaculata şi de cum a devenit ea salvatoarea noastră,cu măştile şi cu SPITALELE MORȚII ( AUSHWITZ) ! La fel,Carmen Brumă,la ce bun să fii o frumoasă minunată,dacă tăcerea ta este criminală ?!De acord că nu poți să scrii pe ziduri,deşi acest internet ar fi mai sănătos,ar fi fără 5G ău decât NON ARTA GRAFITTI !Scrie o carte cu destăinuiri,sau afişează pe internet,este legal ! Ieşi din rând ! Nu poți ?! De ce? Nu-ți permite legea ?! Ai un contract ?
  Încalcă-l,e vorba de VIAȚA TA,VIAȚA NOASTRĂ ŞI A TUTUROR FAMILIILOR NOASTRE. Îndrăzneşte ! Ai putea fi iertată !
  Şi absolut toți oamenii de televiziune,şi alții publici ! Deveniți oameni,TREZIȚI-VĂ !
  PUTEM !

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.