Bill Gates controlează statisticile mondiale despre Coronavirus și totodată recomandă cartea: «Cum să minți folosind statisticile»


Cele mai importante instituții media din lume (BBCCNNThe Washington PostCNBCThe GuardianVox) cât și cele mai cunoscute universități din lume (Harvard, Stanford, Berkeley, Cambridge, Oxford) folosesc datele statistice pregătite de agenția Our World in Data, finanțată de Bill and Melinda Gates Foundation.

Totodată Our World in Data furnizează și statisticile oficiale la nivel mondial despre impactul COVID-19.

Interesant este că Bill Gates recomandă pe site-ul său gatesnotes.com o carte numită „Cum să minți folosind statisticile”, care descrie modul în care datele statistice pot fi analizate și prezentate astfel încât să poată servi interesele celor care le produc.

Dacă observăm cu atenţie ce se petrece astăzi, înţelegem că aceste mecanisme sunt folosite şi pentru a manipula numărul de morți de coronavirus. Astfel s-a ajuns la nişte cifre statistice înspăimântătoare, menite să facă populaţia să accepte fără rezerve vaccinurile aşa-zis salvatoare, promovate de Bill Gates.

http://www.yogaesoteric.net/

Acest articol a fost publicat în GLOBALIZARE, VACCIN(diverse). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Bill Gates controlează statisticile mondiale despre Coronavirus și totodată recomandă cartea: «Cum să minți folosind statisticile»

 1. Lup Alfa zice:

  Tartorii GENOCIDULUI:

  Prințul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii:
  „Canibalismul este o soluție radicală, dar din punct de vedere realistic, rezolvă problema suprapopulării.”

  Jacques Cousteau:
  „Pentru a stabiliza populația mondială, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este un mod oribil de a o spune, dar este şi mai oribil să n-o spunem.”

  Peter Singer, profesor de filosofie la Universitatea Princeton, SUA:
  „Deci, de ce nu am fi noi ultima generație de pe pământ? Dacă am fi toţi de acord să ne sterilizăm, atunci niciun alt sacrificiu nu ar mai fi necesar – am putea petrece împreună drumul spre dispariția speciei umane.”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.